Produs nou

Vr Urmărire Centura și Tracker Curele pentru Htc Vive, Sistemul Tracker Putters - Reglabil Centuri și Curele pentru Talie, Realitate Virtuală

999 Produse

63.10lei

-22%

81.93lei

Adauga la lista de dorinte

pentru HTC VIVE Tracker Curea de mână și curele pentru HTC VIVE Tracker.Centura si bretelele sunt atașate cu ușurință la talie, maini, picioare, sau alte obiecte, și HTC VIVE Tracker.

Perfect pentru corp plin de urmărire.Doar a pus pe și strângeți-l pentru a se potrivi.

Cel mai bun pentru accidentat joc-jucători.De înaltă calitate, centuri si curele au fost special conceput pentru jucătorii care se bucura de sesiuni lungi de jocuri VR și sunt rezistente la uzură și lacrimă.

Absorbant de șoc.Padding în curele și curea au fost realizate pentru a absorbi de înaltă și joasă intensitate vibrații asigurarea exacte de urmărire.

Bretele reglabile și prindere strans.Centura si bretele poate fi ușor ajustat în funcție de dimensiunile necesare.

Aveți posibilitatea să atașați cureaua de mână și curele pentru talie, maini, picioare, și alte obiecte pentru o mai bună experiență de joc.Puteți redimensiona cu ușurință centura și curele, în funcție de mărimea ta are nevoie de un obiect pentru a fi atașat.

Punctele de fixare pentru tracker-ul este bine căptușit și ajută la urmărirea exactă și vă împiedică de la obtinerea obosit, permițându-vă pentru a juca pentru perioade lungi de timp, fără nici un disconfort.

Puteți șurub pentru HTC VIVE Tracker cu ușurință pe punctul de fixare și se potrivește cu o prindere fermă astfel încât să nu se miște în jurul valorii de atunci când se joacă jocul tău sau dans în ele.

Pentru HTC VIVE Tracker Curea talie cu ușurință absoarbe vibrațiile produse de VIVE Tracker datorită rezistente la șoc umplutură.Deci, acum puteți dansa confortabil pentru VR, cum ar fi jocuri Redfoot Bluefoot Dans în condiții de siguranță prin asigurarea pentru HTC VIVE Tracker.

Această curea pachet este o trebuie să cumpere accesorii, dacă sunteți în jocuri care sunt disponibile pe SteamVR și Viveport și cea mai bună parte este că veți obține VIVE Tracker Mână, Curele și curea pentru un adevărat corp plin de urmărire experiență.

culoare:negru

Material:pânză

Conținutul Pachetului:

1 * centura

2* curea de mână

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Pachet: Da
  • Numărul De Model: M90

Etichete: htc live audio curea, crosa de golf, golf headcover crosa, 360 acoperi s4, tracker vr, cat tracker, vive, htc vive curea, supapa index vr kit complet, htc vive.

Scrie o recenzie

Vr Urmărire Centura și Tracker Curele pentru Htc Vive, Sistemul Tracker Putters - Reglabil Centuri și Curele pentru Talie, Realitate Virtuală

Vr Urmărire Centura și Tracker Curele pentru Htc Vive, Sistemul Tracker Putters - Reglabil Centuri și Curele pentru Talie, Realitate Virtuală

Scrie o recenzie

Produse similare