Produs nou

SINGXER F-1 XMOS USB digital interface Module cu XU208 cip High end U8 versiune imbunatatita cu CNC din Aluminiu Caz de Protecție

999 Produse

743.23lei

-20%

929.05lei

Adauga la lista de dorinte

Vă rugăm să rețineți că I2S pin fost separate de la F-1,cea de-a doua este o imagine reală,pentru că unii clienți nu doriți să utilizați I2S.

Vă rugăm să ne contactați pentru a obține driver.

Descriere Produs:

F-1 interfață digitală,echipa noastra dezvolta o înaltă performanță USB interfață audio digital, folosind XMOS mai recente xCORE-seria 200 chips-uri.F-1 folosi low jitter sistem de ceas digital interface.F-1 interfață digitală folosind standardul USB2.0 interfață de intrare, în timp ce F-1 are mai multe tipuri de interfețe de ieșire, inclusiv coaxial RCA și I2S interfețe.

Noua generație XOMS chip de XU208,folosind mai avansată tehnologie de proces,performanta mult mai în vârstă U8 chip s-a dublat, ajungând la 1000MIPS capacități de procesare.

1.F-1 este prima utilizare a XMOS mai recente xCORE-seria 200 USB interfață de produse digitale.Noua generație XMOS chip,folosind mai avansată tehnologie de proces, performanta mult mai în vârstă U8 chip s-a dublat,ajungând la 1000MIPS capacități de procesare.

2.Este cunoscut faptul că de bază a algoritmului este greu audio digital.Echipa noastră în domeniul audio digital de lucru pentru mulți ani, în același timp, obține XMOS FAE echipa de suport, am realizat o serie de îmbunătățiri tehnice și algoritmi de optimizare pe baza de firmware-ul original.

Caietul de sarcini:

Fiecare interfață de ieșire suportă rate de eșantionare:

PCM: 44,1 KHz,48 khz,88,2 KHz,96 khz,

176,4 KHz, 192 khz,352.8 KHz,384KHz

În care I2S sprijin deplin rata de eșantionare,S/PDIF suporta pana la 192KHz

DSD:

2.8 MHz (DSD64) - DoP,nativ

5.6 MHz (DSD128) - DoP,nativ

11.2 MHz (DSD256) - native

În care I2S de sprijin, toate în format DSD,S/PDIF, AES/EBU suport DSD64 DOP modul

Biți:

cea mai mare 32 bit peste I2S de ieșire

Cel mai mare de 24 de biți / S/PDIF

Poziția șurub,I2S este compatibil cu Amanero bord.

Utilizarea a trei oscilatoare de cristal,toate sunt active oscilatoare de cristal,și audio de oscilatoare de cristal este CRYSTEK CCHD.

Fiecare interfață electrică standarde:

1.Intrare USB socket este un standard USB-B tip feminin, alimentare prin USB gama de 4,5 V-5.1 V ;

2.Conector RCA ieșiri standard S/PDIF de energie Electrică de nivel este 550mV(conexiune standard de încărcare),de ieșire impedanță de 75 ohmi.

Detalii de Design:

1. Efectueze de energie electrică ca mama acustic concept de design,să acorde o atenție la designul circuitului de alimentare,de înaltă performanță,cu zgomot redus și de răspuns rapid de LDO ca principala sursa de energie.Întregul bord cu o 2-mod independent LDO pentru alimentare,o parte din ceas utilizarea lui ADI ultra redus de zgomot LDO,în scopul de a asigura performanțe maxime.

2. PCB placa de baza cu 4-strat de circuit board design,asigurați-vă că aveți un complet de planul de masă și puterea de avioane,de mare viteză digitale metode de proiectare pentru a asigura integritatea semnalului și puterea de integritate din întreaga bord.De semnal de ceas cu o specială pocessing,utilizarea de design de ambalaj și precise impedanta de control,asigurând astfel calitatea semnalului și de a crește ceas capacitatea de anti-bruiaj.De intrare și semnalele de ieșire urmați standard de proiectare,în special USB de mare viteză semnale folosind un 90 ohm impedanta diferențial control.

Compatibil cu sistemul:

1:Windows XP,Windows 7,Windows 8;32/64 bit,nevoie de a instala driver

2:Nativ MacOS 10.6 și mai târziu,utilizați propriul driver

3:Linux Native cu UAC2 conforme kernel,folosi propriul driver

4:sistem de OPERARE Android 4.2 și mai sus,au nevoie de sprijin funcția OTG

Instrucțiunile de I2S semnal de ieșire scoket:

1.Acesta este de Înaltă dB mut(DSD este DSD flux de date)

2.Toate dB este LVCMOS,Tensiune de 3,3 V.

3.VD3.3 este de ieșire de aprovizionare,și de ieșire a curentului electric 50mA

4.MCLK ieșire 22.5792 Mhz sau 24.576 Mhz ceas

5.FS0,FS1,FS2 este proba dB,FS3 nu.

6.LRCLK =DSDR,SDATA=DSDL,BCLK=DCLK

FS0,FS1,FS2 Frecvență selectați după cum urmează:

  • Nume De Brand: Quloos
  • Numărul De Model: SINGXER F-1
  • Putere Maximă Per Canal: NICI O PUTERE
  • Pachet: Da

Etichete: interfață digitală usb, nas rack, ak4493, amanero dac, carcasă din aluminiu, aluminiu amplificator sasiu cabina, xu208, XMOS xu208, ak4490eq, meikon carcasă de aluminiu.

Scrie o recenzie

SINGXER F-1 XMOS USB digital interface Module cu XU208 cip High end U8 versiune imbunatatita cu CNC din Aluminiu Caz de Protecție

SINGXER F-1 XMOS USB digital interface Module cu XU208 cip High end U8 versiune imbunatatita cu CNC din Aluminiu Caz de Protecție

Scrie o recenzie

Produse similare