Produs nou

1 Canal Audio Echilibrat pentru Fibra optica Extender Media Converter, echilibrat XLR Audio pe Fibra Optica Emițător și Receptor

999 Produse

554.57lei

-14%

652.43lei

Adauga la lista de dorinte

Premimu Calitate,De Înaltă Performanță,Garantie 3 Ani

Rapid De Transport Maritim, Livrare Rapida.

Notă: nu conectați amplificatorul de semnal de la emițător, acesta va fi ars.

Caracteristică:

1. Suport 1 Canal audio echilibrat 16-bit digital codat calitate de difuzare audio echilibrat peste un single-mode de până la 20 km(12.4 km) sau un multi-mode fibra optică până la 500 m(0.31 km).Bidirecțional echilibrat XLR audio este opțională.

2. Echilibrată audio extender sunt de obicei folosite în aplicații de Închiriere, de Intermediere, de Teatru, Stadioane, Parcuri Tematice, de Difuzare/Studio, CCTV audio și Profesionale AV aplicatii, etc, și sunt disponibile pentru stand-alone sau rack mount instalații.

3. Cu SC optic conector, FC sau ST este opțională.

4. Plug and Play asigură ajustarea gratuit de instalare și funcționare, optice și ajustări nu sunt necesare.Indicatori cu LED-uri sunt furnizate pentru a instantaneu monitorizeze sistemul de operare de stare.

5. MTBF (Timp mediu Între Defecțiuni ), de Peste 100.000 de ore.

Caietul de sarcini

Lungime de undă

1310nm&1550nm

Putere De Ieșire

-9~ -3dBm / -5~0dBm

Fibra optica

50/125um multimode,de 62,5/125um multimode,9/125um modul single

Rx sensibilitate

-25dBm

Optică conector

SC (ST /FC /LC este opțional)

Distanța

0~20 KM(SM) ,40 KM/60KM/80KM este opțională.0~500M (MM)

Audio Echilibrat

Numărul de Canal

1

Conector De Intrare

XLR(feminin)

Conector De Ieșire

XLR(masculin)

Intrare / Impedanță De Ieșire

10K Ohm

Capacitate de intrare intrări de LINIE

10 pF

Max de intrare/ieșire tensiune

3.0 Vp-p

Răspuns În Frecvență

10 Hz~44.1 kHz @±3dB

Rate De Eșantionare De La

48kHz

SNR

> 70dB

Electrice Si Mecanice

Adaptor De Alimentare:

AC 100V~240V,DC5V2A

Consumul De Energie:

Instalare

stand-alone

Greutate De Transport Maritim:

(include Emițător și Receptor ) 0.8 kg

De mediu

Temperatura De Operare:

-20°C ~ +75°C

Temperatura De Depozitare:

-40°C ~ +85°C

Umiditate Relativă:

0% ~ 95% (non-condensare)

MTBF:

>100.000 ore

Pachetul include:

1x Audio Echilibrat Transmițător

1x Echilibrat Receptor Audio

2x adaptor de Alimentare (SUA/UE/marea BRITANIE/AU standard disponibile)

1x Gratuit 3M SC/SC single-mode fibre patch cord

1x Manual.

Transport : Putem Livra în întreaga Lume, produsele vor fi livrate in termen de 1~2 zi lucrătoare după plata integrală !Plata : Alipay /Paypal Politica De Returnare: 1. Rambursările sunt oferite doar pentru produsele cu defect raportat în termen de 7 zile de la primire. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. 3. Vom înlocui elementul dacă este găsit a fi defect în termen de 14 zile. 4. Cumpărătorul este necesar să plătească pentru propriile sale taxe poștale pentru a returna produsul la noi.Taxele de transport si manipulare sunt non-rambursabile în orice caz. 5. Vă rugăm să ne contactați în primul rând prin e-mail înainte de a se întoarce elementul dvs., pentru că unele soluții nu poate solicita returnarea produsului.Returnat trebuie să fie în stare nouă, cu toate accesoriile. 6. Toate garanțiile nu acoperă daunele cauzate de utilizarea necorespunzătoare sau de compatibilitate. 7. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client putem mai bine.Garanție: 1.Cinci ani de Garanție, Cumpara cu incredere! 2. Dacă elementul nu sunt satisfăcătoare pentru tine, atunci când ați primit, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile, vom înlocui unul nou sau de a returna banii înapoi pentru tine.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni. 3. Dacă găsiți orice defect de produs în 3 luni, va vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau de a face restituirea după ce vom primi elementul defect. 4. Dacă elementul este defect, după 3 luni, încă mai putem accepta că te trimit înapoi la noi.Unul nou va fi trimis la tine după ce am primit elementul defect, dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.Alte Politici: 1. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. 2. După ce a primit plata pentru articol, vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV.Dacă elementul nu este satisfăcătoare pentru tine, atunci când ați primit, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. 3. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vom raspunde la primirea de re-trimis e-mail cât mai curând posibil. 4. Cumpărător Serios Numai!Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

  • Tip Conector: SC/UPC
  • Dimensiune: 17.5x11x4.5cm
  • Numărul De Model: PMD-1XLR-1W
  • Nume De Brand: GuantaiTelcom

Etichete: optic emițător, FIBRE, comutator fibra industriale, otg rca, analoge optice converter, fibra optica transmițător, HTB, cabl xlr, converti fibre, telefon optice pcm.

Scrie o recenzie

1 Canal Audio Echilibrat pentru Fibra optica Extender Media Converter, echilibrat XLR Audio pe Fibra Optica Emițător și Receptor

1 Canal Audio Echilibrat pentru Fibra optica Extender Media Converter, echilibrat XLR Audio pe Fibra Optica Emițător și Receptor

Scrie o recenzie

Produse similare