Produs nou

Unghii Set burghie Aur Carbură de Nail Art Pic Instrumente Cu Cazul de Stocare(1 Set De 6 buc Fine burghie)

999 Produse

45.67lei

-25%

61.69lei

Adauga la lista de dorinte

1.Stil la modă - Acest set de unghii burghie sunt proiectate cu aur, culoare, greutate, forme, confortabil mână de Contact sentiment, protejarea pielii și convenabil de a folosi.

2.De înaltă Calitate - Fabricate din carbură, cel mai dur material de lângă diamante, aceste fișiere profesionale burghie sunt suficient de robust pentru a folosi o acțiune de tăiere pentru a elimina produs, creând mai puțin praf cu putina frecare și căldură, în Continuare, de mare calitate face burghie fi pe termen lung utilizate, economisirea de bani.

3.Dimensiunea și Cantitatea - sunt 6 BUC diferite de frumos de unghii burghie fiecare set, care se potrivește cele mai multe unghii, masini de gaurit care folosesc 3/32inch biți, poate fi folosit pentru a ajunge în zonele înguste, cum ar fi pereții laterali și cuticulele.

4.Mai multe Funcții de - aur acoperite rotative din carbura burghie set sunt perfecte instrumente nail art, care sunt aplicabile în unghii mașină de găurit, realizarea diversificată de locuri de muncă profesionale, cum ar fi sculptura, gravura, slefuire, rutare, ascutire, sablare, polizare, foraj și așa mai departe, potrivit pentru unghiile naturale precum și unghiile artificiale, instrumente de mare pentru orice manichiurista profesional sau incepator.

5.6 BUC Electrice pile de Unghii burghie sunt echipate adecvat pentru salon de unghii, salon de frumusete, spa sau personale, manichiura pedichiura, unghii DIY arta de la domiciliu.

Dimensiune: 25*7cm

Culoare: aur

material: metal

Pachetul De Conținut: 6* Cap De Măcinare

6* suprafață lucioasă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Metal
  • Pachetul De Conținut: 6* Cap de Măcinare 6* suprafață lucioasă
  • Dimensiune: 25*7cm

Etichete: cui e de gaurit, burghiu set cu caz, folie de unghii de foraj, burghiu metrice, burghiu metal set, piese de unghii de foraj, bit burghiu pentru metal, kupu unghii burghiu, pic caz, pana unghii burghiu.

Scrie o recenzie

Unghii Set burghie Aur Carbură de Nail Art Pic Instrumente Cu Cazul de Stocare(1 Set De 6 buc Fine burghie)

Unghii Set burghie Aur Carbură de Nail Art Pic Instrumente Cu Cazul de Stocare(1 Set De 6 buc Fine burghie)

Scrie o recenzie

Produse similare