Produs nou

Wkooa 304 din Oțel Inoxidabil cu Ochi de Ridicare Nuci DIN582

999 Produse

80.52lei

Adauga la lista de dorinte

304 din Oțel Inoxidabil cu Ochi de Ridicare Nuci DIN582

ambalaj cu membrană subțire sac sau o cutie, apoi la cutie.Livrare: produsele vor fi trimise la adresa ta.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Feedback-ul: Ne exprimam oferi produse de calitate și cele mai bune servicii, astfel încât, dacă sunteți mulțumit cu noi, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv, satisfacția clienților și de susținere este de cele mai bune noastre de a reveni Dacă există ceva care nu sunteți mulțumit cu punctul nostru, vă rugăm să ne anunțați astfel încât să putem ajuta la rezolvarea problemelor.Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ.Vă mulțumesc foarte mult.

Jiashan ShunHeng fixare Co.,Ltd.este situat în Orașul Jiaxing si este specializata in productia de masini de spalat, de primăvară nuci, nuci,bolțuri și multe alte tipuri de elemente de fixare.Cu o echipa experimentata si profesionista, ne-am exportat produsele noastre în multe țări și regiuni din întreaga lume, în special în Asia de Sud-est, Europa de Est, Africa, Orientul Mijlociu, statele UNITE ale americii,Rusia,și așa mai departe.

Noi bun venit clienții, asociații de afaceri și prieteni din toate părțile lumii să ne contactați și să caute cooperarea pentru beneficii reciproce.

  • DIY Consumabile: Instalatii sanitare
  • STANDARD: DIN582
  • Nume De Brand: WKOOA
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: ochi nuci
  • Material: 304 din oțel inoxidabil

Etichete: crema de umbra, 12 anticearcan, ochi mash, două culori fard de pleoape, miss rose paleta, cmaadu paleta fard de pleoape, baza eye primer de pleoape, machiaj de aur, diy fard de pleoape, FA100.

Scrie o recenzie

Wkooa 304 din Oțel Inoxidabil cu Ochi de Ridicare Nuci DIN582

Wkooa 304 din Oțel Inoxidabil cu Ochi de Ridicare Nuci DIN582

Scrie o recenzie

Produse similare