Produs nou

220V Electrice de uz Casnic Fructe Uscate, Legume, Plante medicinale Mașina de Carne Alimente Dehydrator animale de Companie Carne Deshidratată 5 tăvi Gustări Uscator de Aer

999 Produse

95.30lei

-9%

105.88lei

Adauga la lista de dorinte

UE /SUA/marea BRITANIE adaptor este prevăzută pentru fiecare plug-in produs gratuit.Vă rugăm să marcați dacă aveți nevoie de unul.

( Notă :Adaptorul a fost oferit gratuit ca un cadou, așa că nu este în domeniul de service, vă rugăm să înțelegeți.)

NOTIFICARE 1 Pentru Germania clienții , dacă u nevoie pentru a navei prin FedEx sau TNT , vă rugăm să ne spuneți numărul EORI.Fără ele, putem doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post ! 2 Pentru clienții ruși, vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră complet (cel puțin 3 cuvinte) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China ! 3 Pentru clienții din Brazilia, dacă doriți pentru a navei prin FedEx, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CPF sau CNPJ ).Fără ea, vamale va returna bunurile în China . (* Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Noi nu avem nici taxe în țările de destinație.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.) Vă rugăm să nu ezitați să mă contactați dacă există ceva care te pot ajuta!

Produs parametru:

Produs: Deshidrator De Alimente

Tensiune de alimentare:220V

Frecventa:50Hz

Capacitate: 5 Straturi

Greutate neta: 1.6 kg

Putere: 160W

Dimensiunea mașină: 215*245*245mm ( Înălțime 300mm, după creșterea raft)

Manual de măsurat, de eroare este dificil să se evite, vă Rugăm să confirmați dimensiunea înainte de plasarea comenzii, vă Mulțumim.

Notă: Modelul A & B doar diferite pe tăvi, parametru dintre ele sunt același lucru.

Vom trimis Un model & B la întâmplare.

Plata

Acceptam carduri de Credit ,TT remitențe, Western Union, MoneyGram și alte metode de plată.Dacă aveți dificultăți cu privire la plată ,vă rugăm să ne contactați în orice moment

Informații de transport maritim

1.Putem trimite coletul prin China e-Mail Înregistrată Post sau Înregistrate în Hong Kong Post Air Mail/e-Pachete/China Express sau China EMS/DHL/Fedex/UPS...

2.China a Înregistrat Mail, Posta sau Înregistrate în Hong Kong Post Air Mail,coletul poate fi sosit în 15-35 zile lucrătoare pentru cele mai multe țări.

3.China express DHL, FEDEX, TNT,coletul poate ajunge în 4-8 zile lucratoare pentru cele mai multe țări.

4.POS Malaysia Transport & China Post Obișnuit Pachet Mic Plus Ambele fără informații de urmărire.

5.Dacă nu ați primit coletul în termen de 30 zile după livrarea coletului,vă rugăm să contactați cu noi.Ne-ar urmări transportul și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Satisfactia clientului este scopul nostru!

6.Taxe de Import/ Taxă/ Taxe nu sunt incluse în prețul de elemente sau Taxa de Transport,Aceste Taxe sunt cumparatori responsabilitatea.

Despre vamal declara

Sfaturi: Când valoarea totală a mărfurilor pentru a declara mai mult de 550 de dolari , va vom anunta să plătească 33 de dolari în taxe vamale .

Feedback-ul

1.Toate feedback-ul pozitiv sunt apreciate.Vom face noastre cele mai bune pentru a servi și de a oferi întotdeauna cele mai bune produse de calitate pentru clientul nostru.

2.Dacă sunteți mulțumit cu serviciul si produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.Acesta este cel mai important pentru noi.5 stele de Revizuire va fi apreciat și Încurajat.

3.Feedback negativ sau neutru nu va rezolva problema.Dacă aveți orice problemă atunci când ai primit coletul, vă rugăm să ne contactați în primul rând, mai degrabă decât lăsați feedback-ul negativ, vă mulțumim.Trebuie să oferi o soluție satisfăcătoare.

Garanție

Noi oferim Un an garantie pentru produsul nostru, toate costurile de transport trebuie să fie achitate de către clienți.

  • Certificare: CE
  • Nume De Brand: LAQVLA
  • Recipient Interior Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Recipient Interior Strat: Cinci Straturi

Etichete: lazada salata spinner, uscător de fructe, decojitorul din inox, animale de companie de design de depozitare a alimentelor, carne conservată de uscare, industriale, dispozitive de deshidratare, , dehydrator foaie de silicon, led uscător de, dehumidifi, mici dehydrator.

Scrie o recenzie

220V Electrice de uz Casnic Fructe Uscate, Legume, Plante medicinale Mașina de Carne Alimente Dehydrator animale de Companie Carne Deshidratată 5 tăvi Gustări Uscator de Aer

220V Electrice de uz Casnic Fructe Uscate, Legume, Plante medicinale Mașina de Carne Alimente Dehydrator animale de Companie Carne Deshidratată 5 tăvi Gustări Uscator de Aer

Scrie o recenzie

Produse similare