Produs nou

100buc 8*13.5 cm sistem de blocare Zip Anti-Statice, de Protectie Pungi de plastic ESD antistatic cu fermoar Accesorii Electronice/baterie Ambalare saci

999 Produse

31.34lei

-42%

54.05lei

Adauga la lista de dorinte

100buc 8*13.5 cm Auto-etanșare Anti-Statice, de Protectie Pungi de plastic ESD antistatic Zip de blocare Accesorii Electronice/baterie Ambalare saci

[numele produsului] Galben etichetă de avertizare anti-statice, geanta,cablu USB, geanta,baterie, geanta,Anti static Aluminiu placare sac

[Culoare] parte Frontală transparentă și înapoi de argint

[Material] de Înaltă calitate material compozit cpp+opp+cp

[Grosime] strat Dublu de 14 fire (1 fir =0.01 mm)

[Domeniul de aplicare] este potrivit pentru ambalare produse electronice cu umiditate-dovada cerințe, cum ar fi: toate tipurile de circuite/unități optice/hard disk-uri /placi de PC-uri /IC circuite integrate/componente electronice/SMT SMT patch-uri de diferite LED-industrii/precizie hardware și alte produse

[Properties] (1)puternică barieră de aer performanta,anti-oxidare,căldură bună performanță de etanșare,moliciune, de înaltă barieră de performanță.

(2)puternic proprietățile mecanice,de înaltă sablare rezistență,rezistență la străpungere și rezistență la rupere.

(3)non-toxic si inodor,buna rezistenta la ulei și tămâie de retenție.

[Style] Marginea apăsarea pe trei laturi,edge apăsarea aproximativ 0,5 cm, aproximativ 2,5 cm pentru partea de sus os benzi.

[Size] dimensiunea totală:8*13.5 CM

Dimensiunea interioară:7*11 CM

Despre Livrare:

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit coletul tău în estimată interval de timp, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6.Te rog nu deschide disputa, fără nici o comunicare , e nedrept pentru vânzător .ne-ar dori să vă ajuta să rezolve problemele .

Returnare Și Rambursare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către cumpărător.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL PLATA la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Funkit.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, fără nici o comunicare , în caz contrar , nu vom arăta restituire sau de schimb .

  • Caietul de sarcini: 8*13.5cm
  • Utilizarea: acumulator/cablu/componente Electronice/chips-uri
  • Forma: Sac De Compresie De Tip
  • Caracteristicile Produsului: Anti-vergeturi, anti-statice, de a crește claritatea
  • Material: Plastic
  • Performanța produsului: Reduce coeficientul de frecare, redus de căldură de etanșare temperatura
  • Grosime: 14 sârmă
  • model: Plat Tip
  • Numărul De Model: 8*13.5 cm
  • Caracteristică: Pliere
  • Tip: Saci De Depozitare
  • structura produsului: Top auto de etanșare cu galben etichetă de avertizare
  • Clasificarea: Set
  • Produs: anti static pungă de plastic
  • Aplicabile Spațiu: Camera De Zi
  • Capacitate: 75ml
  • Plastic Tip: PP
  • culoare: Față transparentă și înapoi de argint

Etichete: geantă de călătorie, îndoire de sârmă, corespondență plic cu bule, konjac, plastic pakaging saci, geanta baterie, de blocare zip pungi de plastic, 10buc, coca-cola pungi de plastic, electronice stocurile cumpere, ambalajul antistatic.

Scrie o recenzie

100buc 8*13.5 cm sistem de blocare Zip Anti-Statice, de Protectie Pungi de plastic ESD antistatic cu fermoar Accesorii Electronice/baterie Ambalare saci

100buc 8*13.5 cm sistem de blocare Zip Anti-Statice, de Protectie Pungi de plastic ESD antistatic cu fermoar Accesorii Electronice/baterie Ambalare saci

Scrie o recenzie

Produse similare