Produs nou

Shouta Aizawa Peruca Cosplay Eroul Meu Mediul Academic Cosplay Negru Peruca Cosplay Anime Peruca Cosplay Sintetic Rezistent La Căldură Peruci Halloween

999 Produse

69.41lei

-42%

119.71lei

Adauga la lista de dorinte

1. Inclusiv: 1 peruca

2. Culoare: Negru Peruca

3. Material: 100% par sintetic rezistent la Căldură.Respirabil net a crescut în rețea face să vă simțiți confortabil atunci când îl purta.Mai durabil, Respirabil, confortabil pentru uzura de zi cu zi.Costum pentru utilizarea de zi cu zi, costum de joaca, matrimoniale, moda sau doar pentru distracție.

4. Reglabil Capac Dimensiuni: de Înaltă calitate a crescut net capac se potrivește tuturor, capacul interior net cu două bretele reglabile, care pot fi interconectate la o poziție fixă a potrivit dimensiuni cap.

5. PERUCA de STAT-peruca vom trimite este original de stat.Ai nevoie de stil în funcție de nevoie de dumneavoastră, cum ar fi ahoge, tăiere, styling cu ceara, puteți tăiați-l în funcție de propriul hobby.

6. Circumferinta capului: 50cm/19.7 cm-60cm/23.6 inch.

7. Sănătos: Eco-friendly, coloranti sunt utilizate atunci când se produce peruca.Nici o deteriorare a propriului păr.Ușor să se spele și de îngrijire, folosind doar un pic de sampon ușoară în apă rece 30°C.

Cum de a menține peruci

1. Acceptam Visa, MasterCard, Maestro, Transfer bancar, Western Union etc. Dacă aveți orice întrebări atunci când plata, vă rugăm să ne contactați pentru ajutor. 2. Am trimis bunurilor de pe Funkit.ro adresa, vă rugăm să asigurați-vă că este adresa de livrare.Dacă doriți să revizuiască adresa de livrare, vă rugăm să ne contactați în termen de 12 de ore prin mesaje.Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și cooperare strânsă!!!

1. Transportul va fi amenajat în termen de 7 zile de la primirea de plată. 2. La timpul de livrare poate varia de la țară la țară.Noi, de obicei, nava de mărfuri cu Epacket, care ar lua 7~60 de zile.Toate de transport maritim va avea numărul de urmărire.Va vom informa de livrare de informații odată ce produsul este trimis. 3. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, taxe și impozite, aceste taxe pot fi colectate de la un timp de livrare.Costul de transport nu include taxe de import.Avem, de asemenea, nu va rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna obiecte.Acceptam retur în termen de 30 de zile după primirea pachetului.Dar vă rugăm să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții bune.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute atunci când thery sunt returnate, clienții va fi responsabil pentru astfel de damege sau pierdere și nu vom rambursa integral de cumpărător.

Vom lăsa feedback-ul pozitiv după ce a auzit că ești fericit cu licitatie mea. 1.Orice problemă după ce a primit produsele noastre,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Neutru/Negativ feedback-ul.Am promisiunea de a vă ajuta să rezolve cât mai curând posibil,și face sa te simti absolut satisfăcătoare. 2.Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

  • Cald vopsire: No
  • Gen: BĂRBAȚI
  • Peruca Lungime: Scurt
  • Utilizare Specială: Costume
  • Tip De Sursă: anime
  • culoare: negru
  • Tip De Element: Accesorii
  • Componente: peruca
  • Material: de înaltă calitate sintetic temp mare de fibre
  • Caractere: Eraser Cap

Etichete: flaut rena rouge, aizawa shota, eroul meu mediul academic tamaki, mediul academic eroul meu, cosplay de himiko toga, anim peruca, cosplay mirko, rezero, re zero, pânză de patch-uri.

Scrie o recenzie

Shouta Aizawa Peruca Cosplay Eroul Meu Mediul Academic Cosplay Negru Peruca Cosplay Anime Peruca Cosplay Sintetic Rezistent La Căldură Peruci Halloween

Shouta Aizawa Peruca Cosplay Eroul Meu Mediul Academic Cosplay Negru Peruca Cosplay Anime Peruca Cosplay Sintetic Rezistent La Căldură Peruci Halloween

Scrie o recenzie

Produse similare