Produs nou

DIY Mobilier Casa Papusa 3D de Asamblare Mansarda in Miniatura din Lemn de Muzică Păpuși Jucarii Pentru Copii Artizanat Cadouri

999 Produse

112.44lei

-34%

170.38lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、Drăguț Casă: mai Precis vorbind, drăguț casa nu este conceput pentru a fi jucat cu, dar, de colectie clădiri sau decor acasă după ce a terminat.Vine cu piese de care au nevoie pentru a asambla DIY.Ansamblul este potrivit pentru persoanele în vârstă de 14 ani, și este o modalitate foarte bună de a comunica cu adolescenți sau adulți și un proiect perfect pentru a petrece timp.

2、Premium Material: de Înaltă calitate și excelent conceput meci de prețul său.Materialele sunt de bună calitate; mobilier și alte piese din lemn sunt tăiate cu precizie, astfel încât acestea se potrivesc împreună în mod corect.LED-uri lumina, plante, ornament, piese de mobilier sunt destul de realist și inteligent concepute.Sunt bine în valoare de preț, dacă sunteți în căutarea pentru plăcere.

3、Cadoul Perfect: Un cadou perfect și de colecție, pentru care se bucura de meserii și miniaturi.Cutia în sine arată ca un cadou, și este foarte frumos în căutarea!Ai putea să o faci de unul singur pentru a face cadou mai semnificative.Ar putea fi provocatoare pentru prima dată de constructor, dar va primi cu bucurie după ce ați terminat-o.

4、Usor de Asamblat: este ușor de asamblat și au nevoie de doar un pic de răbdare.Foaie imprimată a fost inclus pentru a localiza părți numerotate, și manual de limba engleză cu detaliate si imaginile colorate vă va ghida cum sa fac pas cu pas.

5、Aplicarea pe scară Largă: DIY casă de păpuși este ideal pentru Ziua de nastere/de Craciun/Ziua Îndrăgostiților cadou pentru iubitul tau, familie, copii, prieteni, și puteți exprima dragostea ta din cauza aceasta a făcut de unul singur.Aveți nevoie pentru a pregăti silicon adeziv lichid și două baterii(tip AAA) de unul singur.

Caracteristici:

Ins stil desert magazin, dublu-strat de design magazin, casual, restaurant, carusel tema, roz dulce de culoare, cu simulare Trojan, gogoasa, motociclete și alte rășină accesorii, 11 lumini LED și baterie cutie de comutare, cu muzica de circulație.

Caietul de sarcini:

Aplicație: ornamente, cadouri

Nume: DIY Cabină

Caracteristici: client manual DIY de producție

Material: lemn + textil + plastic

Terminat dimensiune produs: 32*24*23cm/12.60*9.45*9.06 în (manual de măsurare, vă rugăm să permiteți un micro eroare)

Ambalare dimensiune: 37.5×8×30cm

Lista De Ambalare:

DIY Cabină Set *1

Manual de limba engleză*1

Note:

1. 2 AAA baterie necesare(nu sunt incluse baterie), fără lipici și de a face instrumente

2. Acest produs este un pachet piese, clienții trebuie să manual DIY pentru a face produse finite.

  • Tema: Arhitectura
  • Material: Lemn
  • Stil: Modern

Etichete: diy casă de păpuși, diy păpuși kit miniatură, casa barbie, teren casa mica, completați casă de păpuși în miniatură, leagan din lemn pentru casa papusa, candelabru coloana, tesatura de șarpe, miniatur casa, Muzica jucărie.

Scrie o recenzie

DIY Mobilier Casa Papusa 3D de Asamblare Mansarda in Miniatura din Lemn de Muzică Păpuși Jucarii Pentru Copii Artizanat Cadouri

DIY Mobilier Casa Papusa 3D de Asamblare Mansarda in Miniatura din Lemn de Muzică Păpuși Jucarii Pentru Copii Artizanat Cadouri

Scrie o recenzie

Produse similare