Produs nou

En-gros 20pieces 50pieces Injectorului de Combustibil Oring 22.1*2.03 mm pentru Nissan Frontier 3.3 L Car Kituri de Reparații (AY-O2033)

999 Produse

20.61lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere de o inele de en-Gros 20pieces 50pieces Injectorului de Combustibil Oring 22.1*2.03 mm pentru Nissan Frontier 3.3 L Car Kituri de Reparații (AY-O2033) se Potrivesc pentru denso injector piese de schimb auto marcat :Nissan ,Ford dimensiune:22.1*2.03 mm material :CAUCIUC CAUCIUC material rezistent de înaltă temperatură.mai mult de 200 de grade Celsius,de mare uzură ,rezistent la combustibil și ulei .culoare: negru (pls remarca ce culoare ai nevoie ,vom trimis negru în cazul în care nu se remarcă .vă mulțumesc !)

Ambalare: folosim cel mai bun ambalaj pentru salvarea de marfă scop sau în scopul de siguranță . .20buc într-un polyness punga zip-lock,apoi lipiți eticheta cu partea i NR.și cantitatea,apoi se pune într-un sac mare .ultimul pachet cu cutii de carton. .În funcție de cerința de paking Transport & Livrare: foarte important:Vom livra coletul la adresa pe comanda.Pls întotdeauna asigurați-vă că adresa de contact și nr.sunt corecte.Bună ziua ,dragi vă mulțumim pentru comandă 1,în primul rând avem nevoie pentru a trimis coletul de a-și Exprima depozit ,și apoi Express depozit aranja colet trimis la adresa ta.Deci, ar trebui să stai în termen de 2-9 zile lucrătoare după ce ai plasat comanda ,iar apoi ne va da de urmărire NR. 2, nu suntem responsabili pentru taxele la destinație. 3,Pls verifica cu obiceiurile voastre pentru taxe speciale inainte de a comanda, dacă este necesar . **** Vă rugăm să ne anunțați dacă încă nu poate primi elementele termen de 27 de zile după ce ai plătit, atunci putem investiga Plată: vă Rugăm să asigurați-vă că pentru a confirma comanda, atunci când primiți elemente într-o stare bună, pentru că, atunci când plasați o comandă, banii se transferă în Escrow, nu contul nostru.Multumesc 1. De Credit 2. CONT USD 3. PAYPAL 4. Negociat de plată.Pentru a ta : Draga ,nu suntem atât de fabrică și de comerț co.LTD,spealized în piese de Schimb Auto ,bine ati venit la anchetă ne pentru detalii.tks pentru a naviga!!de asemenea, avem de vanzare kituri de reparații ,și dimensiunea multe din viton o inele .pls contactati-ne dacă aveți nevoie ,tks !

  • Tip De Material: Cauciuc
  • Element De Lungime: 22.1*2.03mm
  • Producatorul Auto: Nissan ,ford
  • Nume De Brand: ayounes
  • Dimensiune: 22.1*2.03 mm
  • culoare: negru
  • Origine: NC(de Origine)
  • Articol Nr: 2033

Etichete: oring viton, cheie nissan, minereu, extractor injector, mare oring kit, diesel injectoare nissan, chapas nissan frontier, injector, injector kit de reparare, inima inel o.

Scrie o recenzie

En-gros 20pieces 50pieces Injectorului de Combustibil Oring 22.1*2.03 mm pentru Nissan Frontier 3.3 L Car Kituri de Reparații (AY-O2033)

En-gros 20pieces 50pieces Injectorului de Combustibil Oring 22.1*2.03 mm pentru Nissan Frontier 3.3 L Car Kituri de Reparații (AY-O2033)

Scrie o recenzie

Produse similare