Produs nou

10 metru Pătrat de Încălzire cu Infraroșu film, AC220V film de încălzire prin pardoseală 50cm x 20m, cameră de încălzire bună pentru sănătate

999 Produse

538.54lei

-30%

769.37lei

Adauga la lista de dorinte

Ambalare includ:

1. Filmul de încălzire X10 metri pătrați;

2. Termostat X1 bucata;

3. Cleme X20 buc;

4. Bandă izolatoare X1roll;

5. Izolare mânji X1roll(3 metri lungime);

6. Clemă clește X1 bucata;

De înaltă calitate și preț Scăzut pentru clienții!

TF a folosit stilul tradițional de încălzire, moderne aplicate tehnologie și design, care rezultă în superior sistem de încălzire de pardoseală, perete și plafon de încălzire, împreună cu extraordinare economii de costuri și beneficii de mediu.

Acest Sistem de Încălzire este aplicat la cele mai multe clădiri rezidențiale, cum ar fi casa, hotel, sauna, salon de infrumusetare, birouri, etc.

Infraroșu De Încălzire Electrică De Film De Date Caietul De Sarcini:

Alimentare: 230VAC, 50Hz

Grad IP: IP54

Rezistenta la compresiune: 2750V

Rezistența la tracțiune: 0.15 mp/cm 2

Izolație grad: B1

Temperatura mediului ambiant: -40~+90Centigrade

Strălucire: 75%~85%

Indice de oxigen: >31%

Grosime: 0.25 mm

Lungimea de undă a radiațiilor: 8~15m

Max tensiune de străpungere: 10.000 de V

Temperatura de topire: 110 grade Celsius

Ignifug rating: UL94VO

De energie în infraroșu: 756.9 K/metru Pătrat

Adeziv putere: 8.0 kg/cm 2

Max temperatura de suprafata: 54 grade Celsius

Consumul de putere de încălzire de film:

Electric film puterea nominală este de 220W/metru Pătrat.Mijloace de plină încărcare: 0.2 kWh.Electrică instalată de film de sistem de încălzire, se bazează termostat de control, intermitente de lucru pentru a face camera temperatura este menținută constantă.Atunci cand camera ajunge la temperatura setată, sistemul va intra în modul standby.

Doar 150W putere pe metru patrat!!Zona pavata de 70% din camera poate realiza necesitățile de încălzire.Conform testului, atunci când temperatura exterioară este de -6 grade Celsius, temperatura interioară doresc să mențină la 20 de grade Celsius, sub controlul termostatului, electric film pe zi pe metru pătrat de efectiv timpul de lucru este de 4-8 ore.Consumul zilnic pe metru pătrat este de aproximativ 0.9 kWh.

Salvarea esențiale:

(1) electric sistem de încălzire a camerei pentru a face mai cald izolare, electric film real timpul de lucru va fi mai scurt, reducând astfel consumul de energie.Este mult mai convenabil decât cazanului și mai ecologic.

(2) Instala termostate in fiecare camera, control separat.Închideți sistemul de încălzire atunci când nu corpul în cameră, reducând astfel zona de lucru, pentru a economisi energie.Este același principiu cu centrală de aer condiționat, dar mai confortabil.

FAQ:

Clienții Intrebare 1: Va electric de încălzire film scurgere?Rezistent la apa?

Răspuns: nu.

Electric film la cald, cu proprietăți bune de izolare, sigilat, rezistent la apa, ignifug și proprietăți anti-îmbătrânire, se pot întâlni Europa, China certificare de securitate.

Client Întrebarea 2: electric film pentru a încălzi același principiu cu patura electrica?

Răspuns: Nu este același lucru.Patura electrica este un nichel -crom, sârmă de încălzire cablu de încălzire este de nichel-crom, sârmă de încălzire prea. (Un câmp magnetic, consumul de energie intensivă) electric film pentru a încălzi carbon " departe -infraroșu termic. (Consumul de energie este mic, are efect terapeutic)

Client Întrebarea 3: Va electric film încălzire produce undele electromagnetice?

Răspuns: nu.

Client Întrebarea 4: Va consumul de energie electrică film la fel de mult ca și caldă de încălzire electrică (aragaz electric) nu?

Răspuns: Electric de film de încălzire principiul de funcționare nu este același lucru, costuri reduse de exploatare.Incalzire electrica, cuptor electric, electric ulei - dispozitive de încălzire, de regenerare soba de încălzire sunt toate intensivă consumul de energie.

Client Întrebarea 5: atunci Când electrice film instalație de încălzire, care sunt cerințele pe teren?

Răspuns: dur casa de ciment suprafață aspră poate fi pus direct; puteți, de asemenea, deschide-l pe marmura, gresie, faianta, podele din lemn etc.

Client Întrebarea 6: După electrice de film de instalare terminat, ce tipuri de materiale pot fi puse mai sus?

Răspuns: podele din lemn, parchet laminat, gresie (marmura, faianta), pardoseli de vinil și așa mai departe.

Client Întrebarea 7: Poate pur podea din lemn masiv pus mai sus electric film?

Răspuns: nu.

Pentru podea din lemn masiv pur în sine caracteristici, cum ar fi conținut mare de apă, densitate scăzută, sub încălzit condiții, denatura, o deformare sau fisurare.

Client Întrebarea 8: există cerințe pentru grosime atunci când de stabilire a parchet laminat de mai sus electric film?Răspuns: parchet laminat ar fi mai bine să nu mai mult de 8 mm, gros, prea gros nu este propice pentru a economisi energie.

Client Întrebarea 9: După electrice film instalate în conformitate cu specificațiile de operare, doza este nevoie pentru a face de întreținere?

Răspuns: nu.

Client Întrebarea 10: atunci Când cumpără electric film, cum de a calcula zona de cumpărare?

Răspuns: este necesar de 70% din suprafața camerei de utilizat (cum ar fi o cameră cu o suprafață de 10 metri pătrați, de stabilire a doar 7 metri pătrați, întreaga casă este atât de calculat).

  • Numărul de Setări de Viteză: >Treapta a cincea
  • Nume De Brand: TF
  • Tensiune (V): 220V
  • Accesorii: Da
  • Cerere: 11-20㎡
  • Incalzitor Electric Tip: de încălzire cu infraroșu
  • Lățime: 50cm
  • Instalare: Plafon, Pardoseala, Perete
  • Numărul De Model: TF-HF-10-TOATE
  • Lungime: 20m
  • Material: de carbon
  • Certificare: CE
  • Utilizarea: dormitor
  • Funcția: Termostat Reglabil
  • Metoda De Incalzire: De Departe Infraroșu
  • Element De Încălzire: Fibra De Carbon
  • Putere: 800W
  • Tensiune: AC220V
  • Zona Încălzită: 20㎡

Etichete: contor de energie termică pentru încălzire, încălzire, cameră, infraroșu de încălzire electrică, hp încălzire film, film de căldură, încălzire, incalzitor de terasa, masina de încălzire a lichidului de răcire, confortabil picioare, de protecție, echipament de camping.

Scrie o recenzie

10 metru Pătrat de Încălzire cu Infraroșu film, AC220V film de încălzire prin pardoseală 50cm x 20m, cameră de încălzire bună pentru sănătate

10 metru Pătrat de Încălzire cu Infraroșu film, AC220V film de încălzire prin pardoseală 50cm x 20m, cameră de încălzire bună pentru sănătate

Scrie o recenzie

Produse similare