Produs nou

Luvkis Sex Curea Coapsei Reținere Sling Picior Lega Jambieră Cuplu SM Costum de Piele Jucărie Pentru Adulți Femeie Dominare de sex Masculin Depunerea Om

999 Produse

60.37lei

-21%

77.38lei

Adauga la lista de dorinte

Luvkis Sex Curea Coapsei Reținere Sling Picior Lega Jambieră

Cuplu SM Costum de Piele Jucărie Pentru Adulți Femeie Dominare de sex Masculin Depunerea Om

Amuzant Robie Experiență

De așteptare pentru tine de a descoperi mai multe legarea joacă.

Deschide Larg pentru Tine

Lungimea maximă din curea este de 3,5 M. poti juca jocuri de pe pat, scaun sau pe masa.

Detalii Produs:

- Moale, netedă și confortabil de purtat. - Captusita cu Burete Moale Padding. - Dimensiune reglabila curea de nailon.

Caietul de sarcini:

Material: nylon, POLIURETAN, plastic greutate Neta: 317g

Pachet:

Ce e în cutie?

3 * Căptușit Curea De Piele(Bucla) 1 * Comune Robie Bandă

Pachet Discret:

Descriere Produs:

Coapsei reținere poate ajuta să-ți păstrezi partenerul picioarele deschise în mai multe posturi cu mai puțin efort pentru mult timp de joc.Pur și simplu glisați căptușit bretele gât în spatele gâtului, și alunecare coapse prin reglabile căptușit bucle.Chingile de picior au fiecare din otel ajustabile cu catarame, pentru a regla catarame pentru a schimba lungimea pentru a comuta la picior ca ai nevoie.

Caracteristică:

1. Format din 3 detasabila din piele umplutură de inele legate printr-o mărime reglabilă nailon robie. 2. Gâtul și piciorul chingile sunt fabricate din primă buna PU material și modele decorative pe suprafața și căptușite cu burete moale padding. 3. Picioare și gât poate fi legat în același timp.Picioarele sunt forțați să se întindă.Încercați mai multe poziții, cu mai puțin efort pentru a deschide picioarele. 4. Poate fi agatat pe usa pentru a juca.Găsi un băț pentru a ajuta la leagăn la ușă, să ia puțin spațiu. 5. Privat Pachetului și de livrare.Toate reținere set este discret ambalate într-o cutie neagră.

Q&A:

Q: Produsul fel ca imagine?O: vă promit că va obține aceleași produse ca în pozele de mai jos.Q: Ce este material?A: Toate produsele noastre sunt realizate de către FDA a aprobat medical clasa a corpului în condiții de siguranță de silicon.Q: pachet Discret?O: pachet Discret pentru a proteja intimitatea.Q: Pot să văd reall fotografie?O: Dacă doriți să vedeți fotografii originale vă rugăm să ne contactați.

Despre Luvkis

Luvkis este furnizor online de premium jucării pentru adulți.Selectia noastra larga de jucarii sexuale este garantat pentru a satisface nevoile sexuale și dorințele de orice tip, fată, și cuplu.Oferim o gamă largă de jucării, inclusiv dildo-uri, vibratoare, dopuri anale, inele pentru penis, și de buzunar pussies.Adăugat la faptul că, avem, de asemenea, un sortiment unic și extrem de realiste de viata-cum ar fi păpuși pentru sex.Dacă sunteți în căutarea pentru o modalitate de a lua viața sexuală la nivelul următor, ne Luvkis jucarii sunt perfecte pentru tine!Toate jucării pentru adulți sunt lucrate de mână-tăiat silicon medical.De asemenea, vă puteți bucura de o 100% în condiții de siguranță experiența utilizatorului în timp ce explorează cele mai intime părți ale corpului.Dragostea noastră jucării, în plus, dotate cu cea mai înaltă calitate motors și chips-uri pentru o buna încă puternică experiență.Cu simpla lor și rezistent la apa de design, echipa noastra jucării sexuale poate fi utilizat în dormitor și duș deopotrivă.Astfel, toată lumea va fi capabil de a ajunge la orgasm.Luvkis dorește să sparge tabu în jurul sexului și utilizarea de jucării pentru adulți în dormitor.Am pus o mare importanță cu privire la sănătatea sexuală și cred că nimeni nu ar trebui să fie trași înapoi de la lor de a explora sexualitatea lor.Cu premium jucării pentru adulți, adulți, bărbați, femei și cupluri de orice varsta sunt liberi să se angajeze într-o aventură senzațional pentru a explora trupurile lor în condiții de siguranță și de încredere mediu, fără a fi nevoie să se simtă nesigur.Toate jucăriile sexuale sunt expediate discret și la nivel global într-un pachet nemarcat.

  • jucărie pentru adulți: De sex feminin
  • De sex masculin: Prezentarea
  • Material: silicon & nailon & dacron
  • Dimensiune: adjustable
  • Sling Picior: Lega Jambieră
  • Nume De Brand: Luvkis
  • Obscene Imagine: No
  • Luvkis Sex Curea: Coapsa Reținere
  • Cuplu: SM Costum de Piele
  • Numărul De Model: Curea de Ham Reglabil Universal Adult Sex Toy
  • Sugestiv Sexual: No
  • Dominația: om

Etichete: silicon costum de femeie, omul bdsm, al meu jucării sexuale, amuzant profesor tricou, costumul, desene animate sex, sex, cbt bdsm metal, jambieră mans, sm sexy jucărie.

Scrie o recenzie

Luvkis Sex Curea Coapsei Reținere Sling Picior Lega Jambieră Cuplu SM Costum de Piele Jucărie Pentru Adulți Femeie Dominare de sex Masculin Depunerea Om

Luvkis Sex Curea Coapsei Reținere Sling Picior Lega Jambieră Cuplu SM Costum de Piele Jucărie Pentru Adulți Femeie Dominare de sex Masculin Depunerea Om

Scrie o recenzie

Produse similare