Produs nou

Rhinowalk 5L Bicicleta rezistent la apa Biciclete Șa Sac Picătură de Transport maritim

999 Produse

134.62lei

-17%

162.20lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere: RHINOWALK Biciclete Șa Sac Plin Impermeabil MTB Biciclete Rutier Ciclism Spate Pachet Panniers 5L Coada Scaun Sac de Accesorii pentru Biciclete

Detalii Produs

Nume Produs: Bicicleta Din Spate Rack De Depozitare Coș

Dimensiune:5L

Net Greutate:320g

Aplicație 1: Șa De Bicicletă Coada Scaun Rezistent La Apa Pungi De Depozitare

Aplicația 2 :Biciclete Șa Sac De Ciclism Sac Loc

Aplicația 3: Călătorie Lungă Ciclism Depozitare Coș

Caracteristică 1:Complet rezistent la apa Statornicie Ant-frecare Puternică fixare curea

Ecxellent de Performanță Impermeabil: Realizate din PVC net de prindere pânză, oferă cea mai bună performanță impermeabil pentru a proteja bunurile de valoare din apă, murdărie și praf.se poate asigura nu va fi nici apă în geantă, indiferent cât de grele de ploaie se Adoptă de înaltă frecvență tehnologia de sudare, durabile, rezistente la frig, în vârstă de rezistent, solid și ușor de curățat.

Reflectorizante coada: Bicicleta sub scaun sac pungă cu banda reflectorizanta pe ambele părți, ajuta cu vizibilitate pe timp de noapte, sporirea siguranței în timp ce ciclul pe timp de noapte.Cu Smart Stop Cuier pe scaun sac pentru siguranță suplimentară lumini.

Design aerodinamic:Aceasta geanta se potriveste lățimea și fluxul de aer din cadru, iar suprafața este netedă.Deci nu va crește față zona feței,care poate face să vă deplasați mai repede.

Ultraweight&volum Mare:

Dimensiuni:

fără povară, pentru drum lung., poate stoca portofel, telefoane mobile,ciclism jersey,pompă de bicicletă căști, chei, lumina din față, coada de lumină, instrumentul de reparare kituri etc..volumul este de aproximativ de litri.

100% SATISFACȚIE de GARANTARE: bicicleta geanta vine cu o Garanție de 100% Satisfacție.Rhinowalk este dedicat pentru a aborda orice produs/serviciu de probleme și se angajează să ofere o experiență de 5 stele pentru toți clienții.

Notă:

Nici pachetul de vânzare cu amănuntul.Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch vă Rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: QILEJVS
  • Numărul De Model: GUGUJI222
  • Funcția: Nici Buze
  • Material: Polyster

Etichete: geanta rhinowalk, bikepack, sac de biciclete, biciclete, nailon impermeabil sac de șa biciclete, triunghiul sac de biciclete femeie, toc moale, ciclul geanta pentru bicicleta, motociclete geantă de șa, sac de biciclete șa sac.

Scrie o recenzie

Rhinowalk 5L Bicicleta rezistent la apa Biciclete Șa Sac Picătură de Transport maritim

Rhinowalk 5L Bicicleta rezistent la apa Biciclete Șa Sac Picătură de Transport maritim

Scrie o recenzie

Produse similare