Produs nou

BM-800 Microfon cu Condensator Kit de Rețea de Înregistrare Microfon, placa de Sunet USB NB35 prevenitorul de Erupție Microfon

999 Produse

46.29lei

-19%

57.85lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

1. De înaltă calitate capac filtru: dublu-strat de ecran de înaltă calitate, capacul poate filtra eficient fluxul de aer și de salivă, oferă o protecție excelentă pentru cap de sunet, pentru a preveni generarea de sunet spart și sunet, și de a restabili cel mai clar sunet.

2. De înaltă calitate din aliaj de zinc vopsea: izolarea eficientă a interferențelor, moda rafinat de design pentru a vă oferi cea mai bună experiență.

3. Cablu audio de 3,5 mm: placat cu aur conector, pentru a preveni oxidarea, reduce pierderea de semnal, de restaurare, mai mult sunet real, cu trei trepte scara de proiectare, bine corelate cu echipamente de conectare.

4. Precizie interface, plug and play: aliaj de interfață este utilizată pentru a preveni coroziunea și rugina, surprinde cu exactitate sursa de sunet, și dau seama rapid de transmitere a semnalului.

5. Special șoc dovada cadru: se poate fixa cu precizie la microfon, reduce în mod eficient zgomotul cauzat de vibrații, pentru a îmbunătăți claritatea de pick-up, și de a face înregistrarea efect mai stabil.

Descriere:

Acest microfon cu condensator adoptă precisă a circuitului de control și de mare placat cu aur diafragma, care are excelente răspuns în frecvență de performanță, de înaltă sensibilitate, de ieșire de mare și zgomot redus.

Caietul de sarcini:

De directivitate: o singură direcție

Răspuns în frecvență: 20Hz-20KHz

Sensibilitate: - 34 ± 2dB

A nivelului echivalent de zgomot: 1dba

Nivelul de presiune acustică maximă: 130dB

Raport semnal zgomot: 78dB

Consum de curent: 3mA

Size: 4.5x155cm

Pachetul Inclus:

1 x microfon condensator

1 x 3.5 mm cablu audio

1 x shock mount

1 x explozie dovada de grâu capac

1 x consolă suport

1 x prevenitorul de erupție

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

  • Setați Tipul: Multi-Microfon Kituri
  • Stil: Agățat Microfoane
  • Nume De Brand: ONLENY
  • Utilizarea: Acasă Studio
  • Origine: NC(de Origine)
  • Polar Modele: Uni-directional
  • Pachet: Da
  • Certificare: NICI unul
  • Traductor: Microfon Cu Condensator

Etichete: record studio, bm800 microfon cu condensator, placa de sunet usb 41, microfon, bm 800 isk, hifi microfon usb, acemic microfon, intervenție placa de sunet usb, 800 bm, grup microfon.

Scrie o recenzie

BM-800 Microfon cu Condensator Kit de Rețea de Înregistrare Microfon, placa de Sunet USB NB35 prevenitorul de Erupție Microfon

BM-800 Microfon cu Condensator Kit de Rețea de Înregistrare Microfon, placa de Sunet USB NB35 prevenitorul de Erupție Microfon

Scrie o recenzie

Produse similare