Produs nou

Sac de cosmetice Caz Pentru a Face S/M/L Cosmetice Profesionale Husă Saci de Frumusețe Caz De make-up Artist de Călătorie Cutie de Depozitare Sac

999 Produse

53.10lei

-34%

81.68lei

Adauga la lista de dorinte

Sac de cosmetice Caz Pentru a Face S/M/L Cosmetice Profesionale Husă Saci de Frumusețe Caz De make-up Artist de Călătorie Cutie de Depozitare Sac Caracteristici: PREMIUM MATERIAL: Acest Sac de Machiaj este fabricat de înaltă calitate Tesatura Oxford, Căptușeală-nailon. (Notă: Cosmetice Accesorii care Nu sunt incluse).O MULTIME de SPAȚIU DE STOCARE: Acest Sac de Machiaj aveți suficient spațiu de stocare și machiaj accesorii cosmetice, cum ar fi ruj, luciu de buze, pensule de machiaj, fard de ochi, machiaj palete, perii de păr, produse de îngrijire a pielii, lac de unghii, nail art unelte, sampon si deci nu.REGLABIL COMPARTIMENTE: Acest Sac de Machiaj au mai multe compartimente și machiaj perii sloturi, puteți să vă păstrați instrumente de machiaj este curat si ordonat.Design Special reglabil compartimente, puteți ajusta după cum este necesar.PERFECT de CĂLĂTORIE MACHIAJ CAZ: Portabile și Ușor de design, cu impermeabil, rezistent la șocuri, anti-uzură și spill-proof interioare.Poți să-ți aduci cosmetice oriunde.MULTIFUNCTIONAL SAC de MACHIAJ: Acest Sac de Machiaj nu numai pot depozitarea produselor cosmetice, dar, de asemenea, Bijuterii, Accesorii Electronice, aparat de Fotografiat, ulei Esențial, articole de Toaletă, Kit de Ras, obiecte de valoare și așa mai departe.Caietul de sarcini: Material: PU Culoare : Aur,Argint,Rose,Negru,Pin k Marime: S 19*8*13cm ,M 23*9*15 cm ,L 25*12*18cm Pachetul Inclus: 1 BUC Ocazie: de Călătorie, de Afaceri,de Muncă, de Întâlnire , Petrecere,Plaja,etc. SFATURI: 1.Produsul este măsurată de mână, astfel încât acesta va fi de 1-2cm de eroare, vă rugăm să înțeleg. 2.Datorită diferitelor afisa si lumina,culoare imagine va fi o anumită diferență de culoare cu culoarea adevărată. 3. Orice alte probleme, vă rugăm să contactați-ne liber.

1. Feedback-ul este o informație importantă pentru clientul nostru.Vă rugăm să fie responsabil pentru feedback-ul dumneavoastră.Dacă aveți orice nefericit cu noi, vă Rugăm să ne contactați.Veți primi un răspuns și o soluție în 24 de ore. 2. Insistăm asupra faptului că clientul este dumnezeu.Deci, vă rog, nu vă faceți griji despre bani și colete, suntem de încredere vânzător.

3. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să scrieți ceva experiență și să comenteze pentru alți clienți, este mai bine să ia câteva fotografii.Suntem aprecia.

4. Toate cele CINCI STELE, este onoarea noastră, vă rugăm să ajuta păstrați-l împreună.

5. Mai multe informații despre feedback-ul:

1. Ce pot face dacă nu primesc coletul in 30 de zile?

Vă rugăm să contactați cu noi, în mod liber, și promitem că vom oferi o soluție satisfăcătoare.

2. Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire :

3. Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.

4. Wholease și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

Pentru wholease, putem oferi transport maritim expres.

Pentru picătură de transport maritim, vă vom trimite bunurile la clienți, direct și nu va lăsa nici o informație despre noi.

5. Orice alte întrebări, vă rugăm să ne contactați.

  • Compoziția Materialului: PU,Poliester
  • Articol Greutate: 500g
  • frumusețea caz: Cosmetice Saci Husă
  • Forma: Cutie
  • Lățime Produs: 10cm
  • Numărul De Model: B445 sac de cosmetice caz
  • Element De Lungime: S 19*8*13cm ,M 23*9*15cm ,L 25*12*18cm
  • Înălțime Element: 13cm
  • Stil: Moda
  • Tip De Închidere: fermoar
  • Origine: NC(de Origine)
  • sac de cosmetice caz: sac de cosmetice de călătorie
  • culoare: Aur,Argint,Rose,Negru,Roz
  • Dimensiune: S 19*8*13cm ,M 23*9*15cm ,L 25*12*18cm
  • Tip De Element: Cosmetice Cazuri
  • Material Principal: PU
  • Model Tip: Solid

Etichete: geanta pentru make-up cosmetice, mare greu sac de machiaj, artist caz, caz de machiaj, geanta machiaj, face cărucior, bucată de călătorie sac de machiaj, sală de fitness sac, geometrice husă, machiaj profesional sac.

Scrie o recenzie

Sac de cosmetice Caz Pentru a Face S/M/L Cosmetice Profesionale Husă Saci de Frumusețe Caz De make-up Artist de Călătorie Cutie de Depozitare Sac

Sac de cosmetice Caz Pentru a Face S/M/L Cosmetice Profesionale Husă Saci de Frumusețe Caz De make-up Artist de Călătorie Cutie de Depozitare Sac

Scrie o recenzie

Produse similare