Produs nou

Camion Parcare Auto AC Compresor Electric Cu Controler 2V 24V Auto de Aer Conditionat, Pompe

999 Produse

832.55lei

-7%

895.23lei

Adauga la lista de dorinte

TOATE FOTOGRAFII REALE ȘI POT POTRIVI CA ITI PLACE !

Atenție:

Avem 12 și 24 volți pentru această adunare, și putem potrivi accesorii corespunzătoare pentru tine în funcție de nevoile dumneavoastră .

Pentru lot comanda, vă rugăm să consultați pentru mai multe reduceri.

Pentru detalii, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul clienți.^_^

Guangzhou weixing piese auto co,ltd ,a fost specialist în auto ac montarea peste 20 de ani.Avem peste 1000 de model compresoare.Toate compresoarele sunt de fabrica direct de aprovizionare cu preț redus și de calitate stabil.Un model poate că nu arată on-line,bine ati venit la anchetă.

Inainte de a plasa o comandă,vă rugăm să acorde o atenție la .

Serviciul clienți este prioritatea noastră .Puteți fi siguri că veți fi obtinerea de mare client service,piese de înaltă calitate, și unele dintre cele mai bune sfaturi tehnice în afaceri .

Noi oferim un an de calitate, garantie.Orice întrebare despre acest produs, vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a trimite video și imagine relevantă pentru a arăta problemă , și perfessional tehnicianul va verifica și de a oferi o soluție la tine cu promptitudine .

Această garanție este supusă următoarelor condiții și excluderi:

1. Dovadă valabilă de Cumpărare

Garanție cererile sunt acceptate numai cu dovada de cumpărare de WNRLN

2. Notificare Scrisă

Trebuie să fie dat în termen de 30 de zile de la descoperirea unui presupus defect

Trebuie să includă tipul de produs, numărul de o parte, natura defecțiunii și data de vânzare

3.Costurile de transport pentru a trimite și a reveni înapoi la compania noastra este cumpărător în parte,astfel încât rambursare este doar de a returna produsul, prețul nu se întoarcă de transport de marfă.

4. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

5. Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.

De indata ce vom primi marfa, vom repara sau schimba noi parte .

6. În cazul în care calitatea sau daune cauzate de instalarea necorespunzătoare sau de a folosi, nu se încadrează în domeniul de aplicare de garanție

Înainte de a instala,vă rugăm să acorde o atenție la .

Ce trebuie să știți

Dacă ești înlocuirea unui Compresor a/C, trebuie să fie pregătit pentru a înlocui componente suplimentare în sistem, în funcție de motivul pentru propriul compresor nu a reușit.Informațiile furnizate de mai jos a fost făcut pentru a vă ajuta să economisiți TIMP și BANI.

1.) Compresor blocat/confiscate pe plan intern,

2.) Compresorul este de a face zgomot,

3.) Compresorul nu se angajeze,

4.) Compresor se scurge.

Atenție:

1. Să Stimate Cumpărător Rus:

Te rog scrie-ti Numele Complet pentru a asigurați-vă că comanda poate fi deliveried de succes.

2. Draga Brazilia Cumpărător:

Vă rugăm să comentariu CPF Număr după plata făcută.

Vă rugăm să alegeți EMS express deci, vă poate ajuta să clar vamale cu ușurință.

3 .Locale taxe vamale sau impozite care nu sunt incluse în prețul produselor.

4. Orice îndoieli pentru piese de schimb vă rugăm să contactați-mă în mod liber înainte de a comanda.Vă mulțumesc foarte mult pentru amabilitate coopereze.Achiziționarea note: 1.Destul de des anumite vehicule pot avea două părți diferite pentru aceeași aplicație pentru a vă asigura că primesc o parte corectă pentru vehiculul dumneavoastră, va trebui să ne trimiteți numere de o parte din partea originale montate pe vehicul.Dacă aveți nevoie de asistență pentru a se asigura că această parte se va potrivi vehiculului dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți o fotografie veche de-a ta compresor , VIN și/sau an, marca, modelul și dimensiunea motorului autovehiculului dvs., astfel încât să putem confirma pentru tine.De asemenea, am recomandăm să utilizați tabelul de compatibilitate în scopul de a face sigur că acest compresor se va potrivi autovehiculului. 2.Atunci când vrei să bucurați-vă de cele mai tari interioare în vehicul, atunci ai nevoie pentru a verifica starea de funcționare a sistemului de aer condiționat.Componentă principală în sistemul de aer condiționat care este comparat cu inima a corpului uman este compresorul de a/C.Funcția principală a compresorului de a/C este de a controla și de a reglementa fluxul de agent frigorific la nivelul întregului sistem.Situat în fața sistemului, AC compresor este unul dintre cele două intersecții care separa cele de presiune ridicată și de presiune joasă părți din sistemul de aer condiționat.Lucrează într-un sistem de buclă închisă, AC compresor atrage agentul frigorific din evaporator la presiune scăzută parte, comprimă și îl împinge la condensator în zona de înaltă presiune a sistemului. 3. Elementul imaginat că ar putea fi ușor diferite de produsul real trimis.Aceasta poate necesita utilizarea de OE galeriei ca este o majoritate a timpului nu sunt incluse.Puteți, de asemenea nevoie pentru a lipitură conector.Dacă aveți orice întrebări cu privire la produs, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați direct. 4. Pentru safty motiv de air express,compresorul vine cu nici un ulei, trebuie să adăugați ulei specificate la compresor.Vă rugăm să uite în vehiculele dumneavoastră caietul de sarcini.

  • Numele Modelului: WXAS00055
  • Tensiune: 12V/24V
  • Producatorul Auto: Excavator/Camion, Taxi
  • Tip: aer condiționat piese
  • Nume De Brand: WNRLN
  • Model: Universal
  • Articol Greutate: 13kg
  • Tip De Element: Instalare aer conditionat

Etichete: 12v conditionat, compresor de aer controlere, 12v aer conditionat auto, v compresorului instalației de climatizare, split, compresor ac, deflector de aer conditionat, 24 48v aer conditionat, ac compresor ford, aer conditionat camion, bagpack.

Scrie o recenzie

Camion Parcare Auto AC Compresor Electric Cu Controler 2V 24V Auto de Aer Conditionat, Pompe

Camion Parcare Auto AC Compresor Electric Cu Controler 2V 24V Auto de Aer Conditionat, Pompe

Scrie o recenzie

Produse similare