Produs nou

Metal Ant Gradina Decor Sculptura Casă Curte Gazon Curte Interioară în aer liber Statuie Ornament Detasabil cu Galeata

999 Produse

136.76lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici: 1. Ant Sculptura: desene animate ant în 3 stiluri care deține o lopată, găleată, sau barrow.Barrow și găleata sunt detașabile. (Notă: plantele și nisip în imagine nu sunt incluse)

2. Ghiveci de flori Design: detașabil găleată și detașabil barrow poate fi folosit ca un suculente ghiveci, cactus, răsaduri de plante, sau rinket de stocare.

3. Material de calitate: Această furnică statuia este făcută din fier materii prime, mână-a făcut de către meșteșugari, prin ștanțare, polizare, sudare și alte măsuri, robust și durabil.

4. Forței de muncă este Valoros: ant este îmbrăcată în roșu cizme de ploaie și care deține o lopată,găleată,sau barrow, și lucrează din greu.Plin de viață și viu transmite prețioase spiritul muncii.

5. Decor: drăguț ant poate fi plasat oriunde, pe pervazul ferestrei, masa acasă sau la birou, de masă, acesta poate fi, de asemenea, plasate în gradina, terasa, gazon pentru a crea o vie mediu.

Descriere:

Aceste 3 desene animate furnicile au membrele lungi și tentaculele, și o pereche de ochi mari.poartă roșu cizme de ploaie poate fi de gând să lucreze.O furnică nu deține o găleată, o furnică nu deține o lopată și celălalt împinge roaba.Detașabil găleată este 2.95 inch în diametru, care poate fi folosit ca un ghiveci de flori suculente, cactuși, răsaduri de plante, sau breloc de stocare.Detașabil barrow este ușor de ambalaj și de a reduce daunele.Acesta poate fi de asemenea folosit ca un suculente ghiveci, cactus, răsaduri de plante, sau breloc de stocare.Drăguț ant poate fi plasat oriunde, pe pervazul ferestrei, masa acasă sau la birou, de masă; acesta poate fi, de asemenea, plasate în gradina, terasa, gazon pentru a crea o vie mediu.Bicarbonat de vopsea de bază pentru rugină-dovada, și de mână -de colorat este natural și luminos.Folosind fier de materiale, mână-a făcut de către meșteșugari, prin ștanțare, polizare, sudare și alte măsuri.

Caietul de sarcini:

Nume: Metal Ant Decor Statuie

Material: fier

Culoare așa cum se arată

Dimensiuni:

Ant deține o găleată: despre 13*6.3*4.9 în (33*16*12.5 cm)

Ant o lopata: despre 12.6*7.7*5.5 în (32*19.5*14cm)

Ant deține un barrow: despre 13*11.2*4.1 în (33*28.5*10.5 cm)

Lista De Ambalare:

1*Metal Ant Statuie

  • Tip: decoratiuni de gradina
  • Caracteristică 02: Metal Ant Statuie decor
  • Caracteristică 04: Decor Acasă
  • Material: Metal
  • Tema: Animale
  • En-gros: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristică 03: ghiveci de flori
  • Caracteristică 01: Metal Ant Statuie

Etichete: în aer liber, grădinărit ornamente, pisicile sculptura, timp de furnici, sculptur, decor de metal, statui gradina, găleată de plastic, plante de interior raft, grădină statu, decor acasă.

Scrie o recenzie

Metal Ant Gradina Decor Sculptura Casă Curte Gazon Curte Interioară în aer liber Statuie Ornament Detasabil cu Galeata

Metal Ant Gradina Decor Sculptura Casă Curte Gazon Curte Interioară în aer liber Statuie Ornament Detasabil cu Galeata

Scrie o recenzie

Produse similare