Produs nou

Manual Clopoteii De Vant Din Bambus Bell Tuburi, Jumătate De Nucă De Cocos De Lemn De Sus Din Lemn Clopotei Piscină De Interior Decor Acasă

999 Produse

56.70lei

-30%

81.02lei

Adauga la lista de dorinte

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; } Handmade Clopoteii de Vant din Bambus Bell Tuburi, Jumătate de nucă de Cocos de Lemn de Sus din Lemn Clopotei Piscină Interioară Home Decorsunetul vântului este realizat manual din bambus Și coajă de nucă de cocos.Deoarece este un produs natural, diferențele de culoare de bambus nu poate fi exclusă.

Sunet plăcut: Exterior, tuburi de bambus răspândit o placuta de sunet liniștitor în vânt.pentru decor în stil Feng Shui.

Bucurați-vă de pace melodii care joaca ca o șoaptă în vânt - sunet clar, bogat și plin de frumusețe.De ce nu ia acest minunat ca lucrurile să revină la domiciliu,în timp ce savurați cafeaua sau ceaiul în grădină sau curte, clopoței de vânt risipi obicei oboseală, poate poate atrage, de asemenea, animale mici.

Decor frumos: Frumos, cadoul perfect și decor minunat pentru casa ta.Lasă-te fermecat de sunet exotic.

Gama larga de Utilizare: Aceste clopotei de vant din lemn sunt perfecte pentru gradina ta, balcon, terasă, conservator sau ca un decor în apartament.

Caracteristici:

Dacă în interior: praf cu o carpa sau o perie, frecati 1 timp de un an cu un ulei vegetal, și dacă în aer liber: frecati 3, 4 ori pe an, cu un ulei vegetal.

Am oftat de bambus wind chimes sunt indispensabile la grădină, practic interacțiunea cu natura.Fiecare piesa este manual.În plus,fiecare chime este mână-tonifiat de muzicieni.Dacă în datatoare de viata, de primavara sau vara fierbinte sau romantic toamnă sau iarnă deosebit de rece, tonul de clopoței de vânt nu se schimba cu vremea.

caietul de sarcini:

Culoare:Lemn de culoare

Material:Bambus + coajă de nucă de cocos

Dimensiuni:Inaltime: 92cm, lungime: 15cm

Conținutul Pachetului:

1 * Bambus wind chime

Atenție:

Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani, precum jucarii sau piese mici pot fi înghițite sau inhalate.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: clopote eoliene bambus, clopoteii de vant din bambus viață, libelula clopoteii de vant din bambus, decor bambus wind chimes, clopoteii de vant din lemn în aer liber bambus, clopoteii de vant din bambus maro, clopoteii de vant din bambus etsy, bambus wind chimes tub, clopoteii de vant din bambus manual, bali bambus wind chimes.

Scrie o recenzie

Manual Clopoteii De Vant Din Bambus Bell Tuburi, Jumătate De Nucă De Cocos De Lemn De Sus Din Lemn Clopotei Piscină De Interior Decor Acasă

Manual Clopoteii De Vant Din Bambus Bell Tuburi, Jumătate De Nucă De Cocos De Lemn De Sus Din Lemn Clopotei Piscină De Interior Decor Acasă

Scrie o recenzie

Produse similare