Produs nou

Volan multifunctional Bluetooth Audio și Cruise control Pentru Hyundai i30 / Pentru Elantra 2012-volan Masina

999 Produse

31.96lei

-34%

49.14lei

Adauga la lista de dorinte

Potrivit : Pentru elantra 2012-2015AT/2012-2014 MT/ I30MT

PS: masina e an este doar de orientare.

Stare: 100% de Brand nou în Cutie.

Material: plastic de Înaltă calitate, Nu unul ieftin!!

Pachetul inclusiv: în Funcție de ce alegeți să trimiteți , vă rugăm să faceți o alegere corectă!

Reguli de tranzacționare: a cumpăra bunuri, vă rugăm să citiți cu atenție înainte de a vă lua comanda.

1. Cumpărătorul trebuie să fie verificat masina este un nou-instalare GPS DVD player .Deoarece partea dreapta de croazieră butonul nevoie de DVD-player-ul pentru a sprijini .Există o "volanul de setare" pe Player .

1) Noastre modelului stil nou butonul poate sprijini toate de volan funcții pe player .( Nu este un "cerc" este marcat pe partea stângă a butonului)

2) atunci Când setarea funcției pe player , ai nevoie de confirmare de comandă de pe volan mufa cablului pe partea din spate a DVD player-ul a fost conectat la volan .(În mod normal , DVD player nu conecta !)

2. Nostru modelului de sârmă este standard de sârmă .Cumpărătorul nu trebuie să scoateți capac volan pentru a verifica ceas-de primăvară plug dacă este sau nu la fel ca a noastră cablu plug.(Încălzire masina interfața este un pic diferit)

3.În unele țări , sârmă standard ale modelului orificiu locația nu este la fel ca GPS DVD player .Cumpărătorul nevoie de reconectare pinhole locație ! (cum ar fi următoarele fotografii , aceste fotografii sunt de la cumpărător .De exemplu :i30 din 2012 an / elantra din 2015. an)

Deci, ai nevoie de rewring firul orificiu locație din nou.Vă rog, în conformitate nostru cablu de descompunere dagrams pentru reconectare.

Cablu De Descompunere Dagrams

4. Pl usurinta verifica masina, indiferent dacă sunt sau nu au funcția de încălzire , vă Rugăm să atenție comutatorul lămpii, se poate vedea masina ta, indiferent dacă sunt sau nu au funcția de încălzire, nu Avem cablu de încălzire ,vă rugăm să atenție !

5. 14pins de intrare :

Observație: 1.Cel de-al treilea stil de buton fi un universal buton de pe partea stângă , dar acest buton funcție nevoie de un nou DVD-ul de instalare player de sprijin !Daca masina ta este original, CD player nu pot fi utilizate! 2. Cum pentru stabilirea universal butonul function ?ai nevoie de setarea butonului de funcții pe butonul general .și apoi, când butonul general, au toate funcțiile ,nu aveți nevoie de a utiliza dvd player !

Plasați Comanda Direct să cumpere bunuri---- te Rog, fă-o corect alegere !Adaugă în coș/ colectia ----putem oferi achiziționarea de orientare!Nu știu cum să-l cumpere ?--- Vă rugăm să ne contactați înainte de a cumpăra !Plata va Rugam sa folositi Funkit.ro Serviciul Escrow pentru a face plata ![ Alipay sau Paypal ] Dacă aveți orice întrebări cu privire la plata specifică, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Transport Methonds principalele moduri de transport sunt China poștale poșta și Funkit.ro standard de transport maritim .Dacă adresa de livrare localizează în zona de la distanță, cumpărătorul poate cere să plătească la distanță de zona de încărcare.Vă vom informa înainte de a trimite elementul afară.Vă rugăm să ne oferi adresa de livrare completă, numărul de telefon și codul poștal de pe Funkit.ro.De transport maritim în Brazilia sau Rusia sau alte țări, vă rugăm să ne spuneți dumneavoastră număr de IDENTIFICARE fiscală și să ne contactați pentru a obține clearance-ul vamale informații.Dacă nu există nici o întârziere, acesta poate fi cauzat de vremea rea sau de control personalizat.Dacă încă nu poate primi articol, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vămuire suma Pe care o plătiți pentru a ne include doar prețul elementului, și taxele de transport.Nu suntem responsabili pentru orice taxe, clearance-ul vamale taxele vamale întârziere, la distanță de zona de încărcare și alte taxe.Noi nu suntem responsabili pentru orice cumpărătorilor locale taxe de import sau vamale întârziere.Nu putem scrie orice cuvânt că astfel de "cadou"numele de pe ambalaj, pentru că la vamă-l.Vă rugăm să înțelegere !Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.De urmărire Parcelă Vom aranja transportul în termen de 3 zile lucrătoare după ce am confirmat plata.Atunci când numărul de urmărire arată pe site-ul de cumparaturi , puteti urmari pe: China poștal e-mail de aer : https://m.17track.net/zh-cn Aliexrpess Standard de Transport maritim : https://global.cainiao.com/index.htm Dacă există orice probleme cu informațiile de urmărire, vă rugăm să ne contactați la prima dată!Timpul de lucru luni - vineri (9 AM-18:00 Beijing Timp) în timp de serviciu, putem oferi rapid un răspuns.Dacă mai avem de lucru, vă rugăm să fie pacient și considerabile să ne dea un pic mai mult timp, nu doar lăsați feedback neutru sau negativ fără comunicare.Vă mulțumim pentru cooperare!!Sper că fiecare cumpărător are o bună experiență de cumpărare online in magazinul meu !

  • Material: ABS
  • Nume De Brand: PUFEITE
  • Numele Modelului: PFT-H08LD17
  • Producatorul Auto: HYUNDAI

Etichete: i30 volan, pentru hyundai xd, ce11 car audio, costum guler, i20 car audio, control de croazieră hyundai, kia dimineață volan, control de croazieră kia rio, elantra volan, hyundai i30.

Scrie o recenzie

Volan multifunctional Bluetooth Audio și Cruise control Pentru Hyundai i30 / Pentru Elantra 2012-volan Masina

Volan multifunctional Bluetooth Audio și Cruise control Pentru Hyundai i30 / Pentru Elantra 2012-volan Masina

Scrie o recenzie

Produse similare