Produs nou

Dia 4"-8" Super-Subțire Țiglă Diamant Lama de Tăiere Disc X Plasă Turbo rim segment de pânze de Ferăstrău pentru Tăierea Placi de Porțelan Piatra

999 Produse

35.88lei

-13%

41.25lei

Adauga la lista de dorinte

Premium Diamond de ferăstrău pentru tăiere de portelan-placi ceramice granit marmura

Universal pentru tăiere umedă sau uscată Acesta poate fi folosit pentru polizor unghiular.De înaltă calitate, lame de ferăstrău este disponibil pentru tăiere piatră,beton,marmură,granit,gresie, faianta,perete țiglă,ciment,gresie cuarț,porțelan,etc.

XIAMEN YIJING TECHNOLOGY CO.,LTD Produsele noastre, inclusiv diamant văzut lama, vazut de sârmă diamant,diamant lustruit tampoane, core drill bit și alte seama de procesare instrumente de diamant pentru taiere,gaurire si polizare piatră și construcții.FEEDBACK-ul 1. Satisfacție și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. 2. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Materialul Lama: Diamant
  • Lama Tip: Diamant Lame
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul de Pc-uri: 1 buc
  • Nume De Brand: YIJING

Etichete: lama de diamant, granit utilaje, computerul filtru, 16 segmente de afișare, banzic lama de metal, kit turbo, zeus x terci rta, banzic lama, disco led, lama de tăiere negru.

Scrie o recenzie

Dia 4

Dia 4"-8" Super-Subțire Țiglă Diamant Lama de Tăiere Disc X Plasă Turbo rim segment de pânze de Ferăstrău pentru Tăierea Placi de Porțelan Piatra

Scrie o recenzie

Produse similare