Produs nou

SEXYE Sex Păpuși Realiste Silicon Japoneză SexDolls Adult Jucarii Sexy EVO Schelet de Metal pentru Vagin, Sex, Sex Oral Anus Sex pentru Barbati

999 Produse

2 499.88lei

-40%

4 166.47lei

Adauga la lista de dorinte

De Ce Ne Alegeti Pe Noi???

Fiabile De Calitate Tpe& Schelet De Metal

Cu o calitate de top TPE, papusa poate aduce reale atingere a pielii, realiste și mai moale sani mici Vagin și anus.Cu schelet de metal, este posibil pentru a face papusa are mai multe posturi și poziții de sex ca dorințele dumneavoastră.

2,Servicii Excelente Clientilor

Filozofia noastra este de a oferi cea mai bună experiență de cumpărături și de a oferi de înaltă calitate de păpuși.Veți avea un răspuns de la noi în termen de 3 minute pentru orele de birou.Lasă-ne email-ul tău, care ar fi mai bine pentru servere trimite clipuri video și imagini nud care arăta mai multe detalii papusa.

3,Încredere Lanțului De Aprovizionare

Avem fabrica noastra, care face personaliza papusa în funcție de dorința dumneavoastră este posibil.

4,Încredere Logistic si de Servicii de Livrare

Mai multe moduri de transport, transport rutier, transport aerian, transport maritim ocean, transport feroviar, face papusa capabil de a fi livrate la cele mai multe dintre țări și teritorii.De încredere de clearance-ul personalizat de servicii, putem obține cea mai mare parte a țărilor și teritoriilor personalizate clar.Chiar și unele țări pretind porno este interzis.

Curat Sugestie:

1. Papusa ta ar trebui să fie curățate de fiecare dată înainte sau după utilizare, cu ușoare duș spumă.

2. Vă rugăm să păstrați păpuși capul în apă.În cazul în care pielea a fost lipicios, vă rugăm să curățați cu pudra de baie.Uscat și de a folosi pudra pentru copii pentru a face netedă.

3. După curățare, uscați cu un prosop și se aplică unt de pulbere.Nu folosiți un uscător de păr.

4. Fiți atenți atunci când se deplasează păpușa, pentru a evita care se încadrează bate / de rupere.

Notificare

1:Toate accesoriu, a arătat pe pagina, nu este inclus.Dacă doriți să ne ajuta să cumpere, vă rugăm să ne lăsați un mesaj. 2: vă Rugăm să lăsați mesaj de cerințele dumneavoastră, cum ar fi culoarea pielii & culoarea ochilor, peruca tip, unghii de culoare și cu picioare picioare sau nu. 3: Pentru mai multe informații, cum ar fi nud imagine și video, vă rugăm să ne lăsați adresa dvs. de email. 4: Există încă unele țări că nava papusa pentru legislația și politica.Unele țări trebuie să plătească un plus costul de transport de marfă sau fiscale.Orice întrebare de livrare, contactati-ne.

  • Tip De Element: Păpuși Pentru Sex
  • Culoarea Pielii: Naturale Sau Maro
  • Bust**talie șold(158CM): 80CM*54CM*81CM
  • Avantaj: sigur, moale, neted, simt real, nici un miros ciudat
  • Funcții: Pentru oral/ sân/ vagin/ anus sex
  • Nume De Brand: SEXYE
  • Pachetul Inclus: 1 x papusa, 1 x peruca, 1 x lenjerie de corp
  • Certificare: CE, certificare FDA
  • Numărul De Model: QH PAPUSA DE SEX
  • Înălțime: 145cm, 158cm sau 168 cm
  • Material: Sănătate TPE cu schelet de metal

Etichete: al meu jucării sexuale, jucărie sexuală, papusa adult pentru, silicon păpuși pentru sex limba, papusa de sex în china, sex stroker, sexy cap de papusa, papusa japoneze sex, de sex masculin masturb, reborn.

Scrie o recenzie

SEXYE Sex Păpuși Realiste Silicon Japoneză SexDolls Adult Jucarii Sexy EVO Schelet de Metal pentru Vagin, Sex, Sex Oral Anus Sex pentru Barbati

SEXYE Sex Păpuși Realiste Silicon Japoneză SexDolls Adult Jucarii Sexy EVO Schelet de Metal pentru Vagin, Sex, Sex Oral Anus Sex pentru Barbati

Scrie o recenzie

Produse similare