Produs nou

Autentice din Piele de Caz pentru iPhone 12 Pro Max mini Oficial Stil Original de Lux Naturală de Vacă Magnet Cazuri de Telefon Capacul din Spate

999 Produse

91.51lei

-28%

127.10lei

Adauga la lista de dorinte

Vă rugăm să citiți toate instrucțiunile, pentru a evita disputele

iPhone 12 Serii

După testare, magnet de atracție ale noastre caz de telefon și portofel este la fel ca versiunea originală.Vă recomandăm să experimentați versiunea originală în magazin oficial înainte de a evalua produsele noastre.

Instalarea și îndepărtarea

Pentru colțuri ale iPhone 12 serii sunt ascuțite, vă rugăm să mutați încet și ușor în timpul instalării și de ștergere pentru a evita leziuni piele.

Din Piele Portofel

1. Material piele de vacă; 2. Chiar preveni card de demagnetizare; 3. Built-in primavara, puteți plasa cu ușurință și elimina două cărți; 4. Curent mai mare versiune de calitate, aproape de versiunea originală; 5. Nu animație; 6. Nu Logo-Ul; 7. Te rog nu compara cu produsul de 3 dolari, costul de built-in magnet produselor noastre este mai mult de 3 dolari!

NICI UN LOGO

Pentru că din motive de copyright, nu există nici logo-ul.

Trebuie să citiți înainte de cumpărare

Acest telefon mobil caz se foloseste primul strat de piele de vacă.Primul strat de piele de vacă este cel mai scump dintre toate cowhides.Toate costurile sunt foarte mari.Deoarece este manual de primul strat de piele de vacă, acesta nu poate fi 100% perfect.Dacă ați urmări 100% perfecțiune, vă rugăm să ia în considerare cu atenție.Vacile vor confrunta cu probleme cum ar fi mușcături de insecte și lovituri în timpul creșterii lor, iar unele cicatrici va fi lăsat.Aceasta este o problemă întâlnită doar cu piele naturală.Piele artificiala nu are, deci, unele dintre produsele noastre va avea diferite modele sau cicatrici Mici, dacă te superi, nu recomanda cumpararea.Dacă nu există nici o astfel de problemă, aceasta este fie fals din piele sau este foarte scump.

Calitate Exceptionala

iPhone 12 Pro Max caz este fabricata cu premium genuine piele de vacă din piele pentru a crea un unic, de înaltă calitate caz.

Ultra-Subțire Și Ultra-Light

Ultra slim fit protectie iPhone Xs Max caz, Vă veți simți nimic pe telefon, Dar a făcut-o țin de protecția de iPhone și de a oferi o aderenta excelenta.

Tesatura Moale Interior

Premium microfibra interior protejează iPhone-ul de 12 Pro înapoi la zgârieturi.

Mare Decupaje

Deschide partea de jos pentru toate tipurile de încărcare și căști de cabluri fără griji port prea mic, și Ușor de instalat și decolare.

Rafinat Tactil Buton

Cu de înaltă calitate butoane metalice, sentiment sensibil.Și calitatea excelentă metal camera de garda inel va proteja iPhone-ul aparat de fotografiat mai bine.

Intretinere pentru Piele Bunuri

1. A se păstra departe de murdărie gras, acizi și alte substanțe chimice. 2. Curate produse din piele ușor, cu pânză subțire atunci când nu există apă pe ea. 3. Utilizarea regulată poate păstra dura mai mult timp de utilizare redus va face fragil. 4. Evitați să lăsați bunuri din piele sub soare pentru o lungă perioadă de timp.Este recomandat pentru a reduce instalare și demontare, ca funcționarea necorespunzătoare poate cauza uzura.

Comparație pozele au fost luate de iPhone ⬇️

Notă

*Vă rugăm să nu ezitați să contactați dacă aveți orice întrebare, atunci când se utilizează produsul nostru, Clientul nostru Echipa va lucra pentru tine cât mai curând posibil; *Se va aprecia dacă ați putea împărtăși sentimentele tale despre produsele noastre cu alți cumpărători prin plecarea comentariu sau feedback-ul; *Toate imaginile sunt luate de probă.S-ar putea să fie o mică diferență de culoare din cauza luminozitatea și contrastul diferitelor ecrane;

Șansă Reală De Imagini ⬇️

  • Caracteristici: Autentice din Piele de Caz pentru iPhone
  • Tip: Pe jumătate înfășurat Caz
  • Origine: NC(de Origine)
  • Design: Simplu

Etichete: capac iphone 11 oameni, cmar iphone 12, cover pentru iphone 11 promax, apel iphone 12, baseus iphone12 pro caz, iphoned x caz, coque iphone 10, iphon 12 pro max, iphone 10 xs max caz de telefon, coque iphone 12 pro max transparent.

Scrie o recenzie

Autentice din Piele de Caz pentru iPhone 12 Pro Max mini Oficial Stil Original de Lux Naturală de Vacă Magnet Cazuri de Telefon Capacul din Spate

Autentice din Piele de Caz pentru iPhone 12 Pro Max mini Oficial Stil Original de Lux Naturală de Vacă Magnet Cazuri de Telefon Capacul din Spate

Scrie o recenzie

Produse similare