Produs nou

LUCKYYJ Vitraliu Film Culoare Floare de Model de Confidențialitate de Film Fereastră de Sticlă Decorative Film Nu Lipici Anti-UV Fereastra Autocolant

999 Produse

26.01lei

-17%

31.71lei

Adauga la lista de dorinte

LUCKYYJ de Confidențialitate Fereastra Film

Informații De Bază: Durata De Viata: 8-10 Ani Dimensiune:17.7 inch x 78.7 inch Tehnică: Imprimare Digitala Tip Produs: Geam Film Material : PVC, Impermeabil, Rezistenta la Adecvate: Ferestre, Usi Glisante, Suprafață Netedă.

De Ce Noi?

Îndepărtate Cu Ușurință Și Complet Reutilizabile

Acest statice se agață de film fereastră pot fi îndepărtate cu ușurință, fără nici o reziduuri adeziv stânga, și puteți re-poziția și re-se aplică pentru a se multiplica ori în funcție de nevoie de dumneavoastră.

Bucurați-Vă De Mai Înmuiat Lumina Naturala

Această fereastră de confidențialitate film de eficient va difuza lumina directă a soarelui pentru a preveni enervant încruntă și, în același timp, acesta va oferi, de asemenea, dedurizată confortabil soare la spatiul tau personal.

Aplicarea Pe Scară Largă

Puteți aplica această fereastră statice de film de la Neteda si Curata Suprafete de Sticla la Balcon, Living, Dormitor, Birou, hotel, etc.

Cum pentru a instala Funlife fereastra de film?

1.Curat de sticlă(asigurați-vă că sticla este curată și netedă). 2.Sticla umedă(mai mult apa,cu atât mai bine). 3.Se taie filmul la dimensiunea necesară și coaja de pe suport transparent de film. 4.Trecut de partea buna a paharului. 5.Racleta filmul de sus în jos,de la stânga la dreapta. 6.Se taie excesul de film(lăsați un mic decalaj de aproximativ 1 cm intre folie si geam să las apa să curgă).

Întrebări Și Răspunsuri

Q1:de Ce fereastra mea film nu poate agăța?A1:nu s-Au udat fereastra cu apa, sau nu au scos transparent suport de film.Vă rugăm să nu uitați să îndepărtați filmul de protecție sau că nu se va agăța.Dacă ați îndepărtat de protecție laterală,poate fi aplicat pe partea greșită.Vă rugăm să inserați partea buna la fereastră.Q2:de Ce există atât de multe bule?A2:Prea puțină apă.Vă rugăm să rupe în jos și se pulverizează o mulțime de apă,mai mult apa,cu atât mai bine.Q3:de Ce margine de fereastra mea filmul a început să cazut?A3:marginea filmul este prea aproape de fereastră.Vă rugăm să lăsați un mic decalaj(aproximativ 1 cm )pentru a permite fluxul de apă, astfel că filmul poate lipi bine.

  • Funcția: Izolație Termică
  • Tip: culoare
  • Numărul De Model: C007
  • Dimensiunea Alegere: 30/45/60/75/90x100cm30/45/60/90x200cm 30/45/60/75/90x500cm
  • Grosime: Grosime
  • Nume De Brand: LUCKYYJ
  • Material: Vinil
  • Medie de viață: 5-8years
  • Caracteristică: Static
  • De mediu: Prin Europa, EN71-3 standard și SGS
  • Tratament De Suprafață: Colorate

Etichete: semnătura fereastra film, autocolant pentru sticla, film lemn, dicroice, lipicios fereastra de confidențialitate film, autocolant static fereastra, 3d fals fereastra, sticlă pata, sticlă de Confidențialitate, 4 gaura omleta pan.

Scrie o recenzie

LUCKYYJ Vitraliu Film Culoare Floare de Model de Confidențialitate de Film Fereastră de Sticlă Decorative Film Nu Lipici Anti-UV Fereastra Autocolant

LUCKYYJ Vitraliu Film Culoare Floare de Model de Confidențialitate de Film Fereastră de Sticlă Decorative Film Nu Lipici Anti-UV Fereastra Autocolant

Scrie o recenzie

Produse similare