Produs nou

Burghiu Electric Pompă Cu Auto-Amorsare Pompe De Transfer Ulei Pompa De Apa Portabil Rotund Coadă Grele De Auto-Amorsare Mână

999 Produse

13.79lei

-50%

27.58lei

Adauga la lista de dorinte

Nume produs: burghiu Electric de antrenare a pompei

Produs: ambalare: ambalaje din carton

Temperatura de lucru: 5-49℃ (41~1209F)

Produs greutate: 218g (greutate netă) 251g (greutatea totală)

Tub diametru interior 15 mm

Culoare: Negru

material: plastic

caracteristică:

1. Manopera rafinat, de dimensiuni mici, greutate redusa, usor de instalat, simplu de utilizat, nu sunt necesare baterii.

2. Flux mare, 1800 (m/sec), performanță stabilă și de înaltă eficiență.

3. Instalați toate mandrine burghiu pentru a obține o pompă cu burghiu electric.

4. Manopera rafinat, rezistență la coroziune și rezistență la uzură.

5. Design Compact, ușor de transportat și depozitat.

6. Foarte potrivite pentru transportul lumina lichide cum ar fi apa dulce, apa dulce, apa de mare, ulei, diluat în solvenți organici, pesticide și îngrășăminte lichide.

Caracteristici: Acesta este instalat pe o mașină de găurit electrică și este complet automat, rezistent la coroziune, și care transportă apa și de canalizare, de alimentare cu apă și canalizare.

Lucruri să știți înainte de a cumpăra:

1. În scopul de a obține cel mai bun start-up și prelungi durata de viață, se adaugă o cantitate mică de ulei de ungere la pompa de admisie înainte de utilizare și se clătește cu apă după fiecare utilizare.

2. Asigurați-vă că furtunul de alimentare este sigilat și cât mai scurtă posibil.Furtunul nu trebuie să depășească 9 picioare (2.75 metri).

3. Să funcționeze în intervalul de temperatură de 50 de~49℃

4. Atunci când de pompare abrazivi sau lichide care conțin solide, utilizarea unui filtru pe conducta de admisie pentru a obține o mai pompa de viață.

5. Este recomandat să instalați pompa pe suprafață pentru utilizarea în condiții de siguranță.

6. Instala și a începe de foraj.Observa dacă există o anumită cantitate de lichid în conductei de admisie a uleiului aspirat de o pompă în termen de 15-20 de secunde.Dacă nu, verificați dacă conductei de admisie a uleiului este corect instalat pe ulei de admisie a pompei.Nu a alerga uscat.Dacă pompa nu pornește, verificați dacă furtunul este îndoit sau blocat.Pompa depinde dacă fluidul este o pompa pentru ungere

7. Este recomandat ca viteza este 1500-3500 rpm, iar capul și fluxul sunt legate de viteza.Cea mai mare viteza, cu atât mai mare fluxul.

1500 rpm, capul este de aproximativ 1,5 metri, debitul este de aproximativ 15L pe minut

3000 rpm, capul este de aproximativ 3 metri, debitul este de aproximativ 30L / minut

Pachetul Inclus:

1 x pompă de apă

2 x furtunului

2 șuruburi

2 x rafturi

notă:

Nu alerga pompei în sens invers.Avertisment: nu funcționează procesul principal de foraj pompa sau fixați cablul de alimentare în apă în timp ce în picioare în apă.Sta mereu pe uscat și să păstreze toate codurile uscat.

  • Numărul De Model: Burghiu Electric pompa
  • Structura: Pompă Submersibilă
  • Utilizare: Apa
  • Putere: electric
  • Presiune: /
  • Certificare: CE
  • Cerere: Submersibile
  • Teoria: /
  • Standard sau Non-standard: /
  • Origine: China
  • Combustibil: electric

Etichete: brânză gel polish, burghiu electric pompa de apa, 24 volt pompa, pompa de ulei pentru pompare, pompă manuală, pompa apa, pompa apa acvariu, burghiu pompei de ulei, pompa de fantana, Pistol De Uns.

Scrie o recenzie

Burghiu Electric Pompă Cu Auto-Amorsare Pompe De Transfer Ulei Pompa De Apa Portabil Rotund Coadă Grele De Auto-Amorsare Mână

Burghiu Electric Pompă Cu Auto-Amorsare Pompe De Transfer Ulei Pompa De Apa Portabil Rotund Coadă Grele De Auto-Amorsare Mână

Scrie o recenzie

Produse similare