Produs nou

REAKIDS 2020 Eșarfă de Iarnă pentru Copii Pentru Copii, Copii, Băieți Eșarfă Îngroșat Kint Guler Esarfe Fete de Gât Eșarfă de Bumbac Unisex

999 Produse

15.65lei

-29%

22.34lei

Adauga la lista de dorinte

CÂTEVA SFATURI

TRANSPORT

1)Înainte de a plasa comanda,vă Rugăm să confirmați adresa dvs. de informații corecte și complete.verificați dimensiunea și culoarea este ceea ce vrei.Dacă găsiți o eroare va rugam sa ne contactati!

2)în General,produsele se vor trimite în termen de 1-3 zile după plata confirmat și prelucrate de Funkit.ro.

3)timpul estimat De livrare este de aproximativ 15-55days , doar pentru referință,ar putea fi amânată din cauza vremii sau din alte motive.

4) Dacă nu primiți coletul în termen de cumpărătorul de protecție,contactați vânzătorul pentru a verifica problema sau de a prelungi termenul de livrare la o dată.

5) Produsul este de obicei transport gratuit prin China Post Air Mail,îl puteți urmări pe 17track-ul.

Dacă aveți nevoie urgent de produse, vă sugerăm să contactați-ne pentru a trimite în mod Expres, cum ar fi EMS/DHL/FedEx etc.

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: (Copiate în browser pentru a deschide)

6) Dacă unele produse sunt in stoc,va vom contacta cu tine, în primul moment,

Și puteți alege aștepta,sau schimba cu alt stil/culoare, sau se aplică pentru a reveni banii.

7)Pentru orice motiv, sau o problemă în care nu sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră atunci când voi primi produsul(sau nu a primit).

Nu deschide disputa sau se grăbesc să ne dea feedback-ul negativ.

Contactați-ne imediat așa că vom rezolva toate problema pentru tine!

8)en-Gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

FEEDBACK-ul

1.Feedback-ul dvs. este într-adevăr important pentru noi,vă rugăm să luați câteva secends să lăsați feedback-ul mare( 5 STELE), dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.

2.Feedback naturale(3 stele) sau feedback-ul Negativ(1-2 stele)este, de asemenea, binevenite,dar vă rugăm să ne informați înainte de a pleca,ne vom strădui noi înșine și să încercați cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii pentru tine.

  • Sezon: primavara toamna iarna
  • culoare: 8 culori
  • Material: Bumbac
  • Gen: Unisex
  • Intervalul De Vârstă: 12+y
  • Nume De Brand: REAKIDS
  • Numărul De Model: S8R0400021
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: eșarfă de iarnă pentru femei, armura de gât, băiatul de iarnă eșarfă, gât mai cald pentru copil, șal, blana fata, copil eșarfă, Eșarfă, perna iarba, copilul de iarnă eșarfă.

Scrie o recenzie

REAKIDS 2020 Eșarfă de Iarnă pentru Copii Pentru Copii, Copii, Băieți Eșarfă Îngroșat Kint Guler Esarfe Fete de Gât Eșarfă de Bumbac Unisex

REAKIDS 2020 Eșarfă de Iarnă pentru Copii Pentru Copii, Copii, Băieți Eșarfă Îngroșat Kint Guler Esarfe Fete de Gât Eșarfă de Bumbac Unisex

Scrie o recenzie

Produse similare