Produs nou

Sunice 1.52x2m Spate Proiecție de Film Auto-Adeziv Clar Proiector Holografic Ecran Material Geam Film Autocolante

999 Produse

518.48lei

-13%

602.88lei

Adauga la lista de dorinte

Sunice 1.52x2m Spate Proiecție de Film Auto-Adeziv Clar Proiector Holografic Ecran Material Geam Film Autocolante Proiecție de film are factor de transmisie luminoasă ridicată și de difuzie, ceea ce face excelent de culoare reapariția.Este foarte util în afișarea, publicitate în aer liber, ceea ce face normal și incolor magazin fereastră într-o dinamică și o experiență fantastică.Proiecție de film, de asemenea, poate fi tăiat în orice forme, cum vă place să-l facă în viață și de divertisment.Proiecție de film face cumpărături fereastra pentru a fi atractive, printre mulți concurenți.Culoare : ca imagini arată Dimensiune : 1,52 m x 2m Material : PET Caracteristici Pot afișa vii și imagini clare.Unghi larg de vizualizare.Efectuează în mod excepțional de bine, chiar și în mare iluminat ambiental sau lumina puternica condiții.Adevărat reproducerea culorilor din orice unghi.Perfect potrivit pentru clipuri Video, DVD-uri și date de proiecție.Poate fi tăiat la orice formă și dimensiune.Ușoare și ușor de instalat pe sticlă din magazinul windows.Poate fi aplicat rigid & clar panouri acrilice pentru a crea cu ușurință-portabil afișează.Avantaje: 1. PET optice ecran de proiectie cu high-calitate buna film de poliester material, de un strat de răspândire adeziv, straturi întărite, antistatic straturi, cu apă poate fi ușor atașat la sticlă și de a folosi un bord acrilice transparente. 2. O imagine clară și luminoasă de calitate, ultra-usoare, față-verso imagistica, nu distruge decor original. 3. Ușor de folosit, de Dimensiuni poate fi personalizat taie, orice forma, orice dimensiune este disponibil.deosebit de potrivit pentru medii dure. 4. Doar pana la 100 µm grosime, ecran holografic sunt complet mai presus de toate de piață exprimate față sau din spate, ecran de proiecție sau pe ecranul LCD, în termeni de claritate, contrast, culoare fidelitate, efect de lumină. 5. Rata de reîmprospătare ridicată, nu flash, low-oboseala vizuala, fără nici un pericol pentru organismul uman, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire sănătoși,să vă bucurați de plăcerea vizuală.

1. Acceptam diferite modalitati de plata.Aproape fiecare stil de card de credit, PayPal, transfer bancar etc.

2. Vă rugăm să efectuați plata în termen de trei zile după ce plasați o comandă.

3. Plata ta va fi eliberat numai după confirmarea de livrare.

1. Dacă aveți orice probleme cu produsele, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face față cu problema, și să dea o soluție satisfăcătoare.

2. Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

3. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lasă-ne feedback-ul pozitiv.

4. Simțiți-vă liber pentru a trimite întrebări, întrebări despre produs la noi.Vom răspunde în termen de o zi de munca.

5. Așteptăm cu nerăbdare să auzim de la dvs. de e-mail.Catalogul va fi trimis pentru tine, dacă aveți nevoie.

  • Lățime Produs: 1.52m
  • Fereastra De Folii Tip: Folie Decorativa & Tatuaje
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Element De Lungime: 2m
  • Izolare Termică Rata: 60%-80%
  • Nume De Brand: SUNICE
  • Transmisie: 20%-40%
  • Caracteristici Speciale: Proiecție
  • Articol Greutate: 1kg
  • Tip De Material: animale de companie
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Fereastra Folii & Protectie Solara
  • Numele Modelului: spate proiecție de film
  • Ultraviolete Rata De Blocare: 80%-100%

Etichete: semnătura fereastra film, solar proiector de mare, film geam, film de proiecție din spate, mini proiector, Fan 3d holograma, gimbl, electric panou solar, proiect ecran, sticlă proteja.

Scrie o recenzie

Sunice 1.52x2m Spate Proiecție de Film Auto-Adeziv Clar Proiector Holografic Ecran Material Geam Film Autocolante

Sunice 1.52x2m Spate Proiecție de Film Auto-Adeziv Clar Proiector Holografic Ecran Material Geam Film Autocolante

Scrie o recenzie

Produse similare