Produs nou

Magnetic Suport Spate Magneți Încălzire Terapie Centura Talie Bretele Corector De Postura Coloanei Vertebrale Spate Umăr Corectarea Posturii Lombare

999 Produse

54.22lei

-49%

108.39lei

Adauga la lista de dorinte

Turmalina Auto-încălzire Suport Spate Bretele Talie Magneți Încălzire Terapie de Suport Centura Înapoi Corector de Postura coloanei Vertebrale Spate Umăr Corectarea Posturii Lombare Vesta Ameliorarea Durerii

Caracteristici

1. Built-in 108pcs magneți și termice cu infrarosu nano acupunctura dot matrix va elibera căldură rapid, cu efect de lungă durată, ajutând în mod eficient a îmbunătăți fluxul de sânge și de a promova circulația sângelui pentru a vă relaxa oboseala musculara si ameliorarea durerii asociate cu articulare și probleme de spate.

2. Detasabila 5pcs ABS dur modelarea plăci în solid construct va ajuta distribuie presiunea uniform pentru a coloanei vertebrale lombare cu fixare puternică și de sprijin de încredere pentru a menține o bună postură și de a realiza unele efecte asupra corpului slăbire.

3. Vino cu un independent gât bretele care conține 12buc auto-încălzire magneți, libertatea de a alege dacă purta sau nu, tesatura cald poate spori gât de îngrijire.

4. De înaltă calitate, moale si respirabil tesatura, confortabil și prietenos cu pielea pentru toate sezon lung de uzură în timp, nu va provoca orice iritare a pielii.

5. Reglabil cârlig și buclă de tip chingile de fixare, rapid pentru a elibera/închide și regla etanșeitatea în funcție de cerințele dumneavoastră, 3 variante de dimensiuni pot larg costum cei mai mulți utilizatori cu custom fit.

6. Poate fi folosit pentru a îmbunătăți calitatea somnului și sănătății organismului, potrivit pentru persoanele care petrec mult timp de lucru înainte de calculator, somn cu poziție incorectă, suferă de gât și umăr oboseala si rigiditate de col uterin, etc.

Caietul de sarcini

Material: Tesatura Respirabil, Magneți

Culoare: Negru

Dimensiune: M/L/XL(Opțional)

Dimensiuni Circumferinta Taliei Sugerează Greutate

M 53-83cm 45.0-57.5 kg

L 60--97cm 57.5-70.0 kg

XL 99-112cm 70.0-90.0 kg

Notă:

Te rog, permite unele abateri din cauza manuală de măsurare.

Culoarea de elementul real poate diferi de imagini din diferite ecrane de calculator și setările de afișare.

Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de cumpărare.Vă mulțumim pentru înțelegere!

ATENȚIE:

1)Foarte sugerăm să puneți produsul în spații bine ventilate, pentru eliminarea mirosurilor înainte de utilizare.

2)este INTERZIS a fi utilizat de către persoanele care sunt gravide, predispuse la sângerare, care suferă de tumori maligne, febră mare, fractură, un prejudiciu de piele, hipertensiune arterială severă.

Pachetul Inclus:

1* Turmalina Suport Spate Bretele Talie

1* Turmalina Neck Brace

  • Tip De Element: Bretele Și Sprijină
  • Material: Tesatura Respirabil, Magneți
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: PASTSKY
  • Efect: Eliberarea De Durere, De Boală

Etichete: lombare, ascunde, corector postur, durerea, magnet din neodim, suport spate, goale magnetic, suport lombar, centura lombara, bretele de umăr de sprijin.

Scrie o recenzie

Magnetic Suport Spate Magneți Încălzire Terapie Centura Talie Bretele Corector De Postura Coloanei Vertebrale Spate Umăr Corectarea Posturii Lombare

Magnetic Suport Spate Magneți Încălzire Terapie Centura Talie Bretele Corector De Postura Coloanei Vertebrale Spate Umăr Corectarea Posturii Lombare

Scrie o recenzie

Produse similare