Produs nou

USB 5.1 de Intrare la I2S IIS Optic Coaxial Pentru Decodor Amplificatorul DAC CD

999 Produse

50.87lei

-7%

54.71lei

Adauga la lista de dorinte

USB de pe Computer pentru a 5.1 real codul sursă ieșire coaxială, I2C bus ieșire bord, schimba amplificator de decodare CD kit

Două canale nu trebuie să instalați driver-ul, 5.1 real de cod sursă trebuie să instalați driver-ul

Notă: culoarea de bord variază de la lot la lot, iar aspectul de piese va varia de la lot la lot.Chiar chip model va fi imprimată în mod diferit, nu-l cumpere! ! !

Mai ales acei distribuitori care vând în țări străine, vă rugăm să știu: străinii sunt relativ rigide, în general, trebuie să marcheze dintr-o dată, și de BRICOLAJ magazine ca mine (sau pe plan intern, acesta este de obicei cazul) cu loturi diferite, nu Trimite bunurile greșite, nu este în mod special pentru aceasta, există mai multe motive, nu persoane pot lucra din greu pentru a schimba, cum ar fi condensatori, dacă specificați un model, poate fi doar din stoc în țară, aveți nevoie pentru a comanda de la producătorii străini, volumul, de asemenea, trebuie să fie mare, Așteptați o mulțime de întrebări, într-adevăr "muncesc din greu" nu este prețul, (nu există nici un astfel de raport pret/performanta), acum situația este de multe ori astfel de prognoze: o mare fabrica foloseste restul de câteva Mii de condensatoare, l-am lua ieftin, fugi, data viitoare nu este neapărat un condensator de acest model, va trebui să modificați una...

Placa mare (adaugă un ceas principal semnal de ieșire: MCLK)

I2S format de ieșire:

Unul: BCLK.: serial ceas SCLK, de asemenea, numit bit de ceas (BCLK),

Doi: WS, cadru ceas LRCK, (de asemenea, cunoscut sub numele WS),

Trei: date seriale SDATA

Patru: sârmă la sol,

V: Uneori, în scopul de a face sistemul mai bine sincronizate, este necesar pentru a transmite un semnal MCLK, a sunat ceasul principal, numit, de asemenea, ceasul de sistem (Sys Ceas), care este de 256 de ori sau de 384 ori frecvența de eșantionare. (Placa de mare are această ieșire)

  • Pachet: No
  • Numărul De Model: USB 5.1 de Intrare la I2S IIS Optic Coaxial
  • Nume De Brand: Frunze De Măslin
  • Putere Maximă Per Canal: NICI O PUTERE

Etichete: audio dac, ustars i2s, sistem audio tv, dac, amplifi audio, 5.1 bord amplificator, i2s amplificatorul dac, ak4497, pcm1794, aluminiu amplificator sasiu cabina.

Scrie o recenzie

USB 5.1 de Intrare la I2S IIS Optic Coaxial Pentru Decodor Amplificatorul DAC CD

USB 5.1 de Intrare la I2S IIS Optic Coaxial Pentru Decodor Amplificatorul DAC CD

Scrie o recenzie

Produse similare