Produs nou

Dropshipping/Copii en-Gros de jucarii din Lemn de Culoare Piatra Jenga Bloc Educative Jucarii Creative Stil Nordic Stivuire

999 Produse

27.79lei

-59%

69.45lei

Adauga la lista de dorinte

Stimate cumpărător, bine ati venit la magazinul meu.Noi sprijinim Dropshipping & en-gros, dacă doriți să cumpere un număr mare de bunuri de la noi, vă rugăm să fie liber pentru a lăsa un mesaj pentru a ne contacta,iar noi vă va oferi un discount suplimentar.

Descriere

★Introducerea de produse · Nume produs: Colorat piatră blocuri Jengle jucarii educative · Material: Lemn · Dimensiune produs: (cutie) 20 * 14 * 4 cm · Greutate produs: 190g · Condiții: Nou calitate · Potrivit pentru copii:> 3 ani ★ caracteristici de Produs · 1. Dezvolta copiilor capacitatea de gândire logică. · 2. Exercițiu de cooperare și de a îmbunătăți abilitățile hands-on abilitățile. · 3. Spori capacitatea de a distinge forme și lucruri. · 4. Promova coordonarea mana-ochi și de a stimula dezvoltarea senzorială. · 5. Dezvolta creierul de gândire și să recunoască diferite culori.

Poze Reale

Recomand

Dropshipping&En-Gros

Client merge la site-ul dvs. și plasează o comandă.Locul tău aceeași ordine pe Magazinul Nostru și să păstreze profiturile.Avantaj:Livrare Rapida/Preț Mai Ieftin.

Plata

Vom accepta Paypal,Veem,Payoneer,TOATE cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată ESCROW.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizată în 3 zile.

Transport

Putem oferi mai mult de 30 de tipuri de rapid de Transport maritim metode, cum ar fi Yanwen, 4PX, YunExpress și DHL, Fedex, EMS, TNT comerciale express.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.SERVICIU TIMP de TRANZIT sunt furnizate de sa și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!Datorită statutului de stoc și de timp dfferences, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Returnare Și Rambursare

Vă rugăm să ne contactați dacă nu primiți pachetul depășit 45 de zile lucrătoare exclude sfârșit de săptămână și de sărbători, Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. 0ur obiectiv este satisfactia clientului!SERVICIU TIMP de TRANZIT sunt furnizate de sa și exclude weekend și de sărbători.Tansit ori poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 60 de zile pentru a reveni de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Funkit.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de exllence și stive de 100% client satistaction!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a adresa ssues dacă nu știm despre ele!

  • Dropshipping/en-gros: Da,Ne-Am Sprijini Dropshipping&En-Gros
  • Intervalul De Vârstă: 2-4 Ani
  • Tema: Sport
  • Certificare: 3C
  • Dropshipping Avantaj: Livrare Rapida Si Mai Ieftin Preț
  • Avertizare: no
  • Material: Din lemn
  • Numărul De Model: AE016
  • de urmărire: Da,Poate fi de urmărire tot drumul
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: metru din lemn de stivuire blocuri, lemn copaci jucarii, stivuitor electric, scandinave, ol de culoare bloc, nordic jucărie de pluș, demontați puzzle, dezvoltare jucarii educative, jenga, decor nordic.

Scrie o recenzie

Dropshipping/Copii en-Gros de jucarii din Lemn de Culoare Piatra Jenga Bloc Educative Jucarii Creative Stil Nordic Stivuire

Dropshipping/Copii en-Gros de jucarii din Lemn de Culoare Piatra Jenga Bloc Educative Jucarii Creative Stil Nordic Stivuire

Scrie o recenzie

Produse similare