Produs nou

V6 Hotend Kit de Upgrade 1,75 MM de la Distanță Wade Extruder Cu 12V 24V Încălzire HT-NTC100K Termistor Bowden Extrudare 3D Printer Piese

999 Produse

30.02lei

-7%

32.29lei

Adauga la lista de dorinte

Parametrii

Duza dimensiune: 0.4 mm pentru 1,75 mm Fliament.

Temperatură de rezistență: HT-NTC100K (nu este nevoie pentru a schimba firmware-ul, direct înlocui vechiul termistor)

Tipul de hrănire: alimentare de la distanță

Tip de țeavă: direct prin gât

Incalzitor de tensiune optional: 12V/24V

Incalzitor de putere: 40W/50W

Lungimea liniei opțional: 1M și 2M

Hotend Caracteristici:

1. În comparație cu aluminiu obișnuite de pe piață, se adoptă de înaltă puritate aluminiu aviației, este mult mai durabil.

2. Prelucrate de către Germania a importat CNC mașină, să acorde o atenție la detalii de fiecare proces pentru a se asigura prelucrarea de precizie, și fiecare parte este extrem de unit.

3. Textura mare.Hotend suprafață este cu oxidare scrub, și vopsea neagră textura face mai mult de lux.

4. Îmbunătățit de instalare face hotend poate fi demontat în caz de înfundate, pentru a rezolva problema, În același timp, acesta poate fi modular înlocuit și asamblate.Utilizarea de noi de design din oțel inoxidabil țeavă poate realiza mai mică de căldură pentru a reduce pierderile de căldură de încălzire a blocului.În același timp, se poate mai repede pentru a trece de propria lor căldură de la radiator, o mare garanție de stabilitate a produsului, ajută foarte mult pentru a evita bloca caz.Profund optimizat blocuri de încălzire, cu mai uniform încălzire, poate sprijini atât termistor si termocuplu de instalare.

5.Ventilator de răcire, duza fan suport și de răcire ventilator pentru duza de a oferi eficient de răcire pentru a preveni plug.Ventilator 12V/24V tensiune opțional.

6.Cu HT-NTC100K de înaltă temperatură cu termistor si 40W/50W încălzire, temperatura maximă și temperatura de încălzire poate până la 320 ° ( temperatura limita este de 320°, nu recomandăm să folosiți mai mult de 320 °).

Notă:

Acest produs este cu temperatură ridicată linie dar hotend sine este prin gât, cu Teflon interior, astfel încât temperatura nu poate depăși 260 de grade, în caz contrar aceasta va cauza Teflon se topesc și se înfundă!Follow-up va lansa temperatură înaltă gât versiune.

  • Material: Metal
  • culoare: negru
  • Numele produsului: V6 Bowden Extruder
  • Încălzire tensiune: 12V sau 24V
  • Utilizare pentru: Imprimanta 3d
  • Filament Dimensiune: 1,75 mm
  • Tip De Element: J-cap
  • Numărul De Model: V6
  • Tipul de hrănire: La distanță de hrănire
  • Duza Dimensiune: 0,4 mm
  • Nume De Brand: bigtreetech

Etichete: Imprimanta 3d duza set, dublu hotend, hotend, hotend v6, tub ptfe, e3d, 3d încălzire, extrud, bigtreetech skr, 17hs4023.

Scrie o recenzie

V6 Hotend Kit de Upgrade 1,75 MM de la Distanță Wade Extruder Cu 12V 24V Încălzire HT-NTC100K Termistor Bowden Extrudare 3D Printer Piese

V6 Hotend Kit de Upgrade 1,75 MM de la Distanță Wade Extruder Cu 12V 24V Încălzire HT-NTC100K Termistor Bowden Extrudare 3D Printer Piese

Scrie o recenzie

Produse similare