Produs nou

(Pachet de 10 buc)RFID Brelocuri 13.56 MHz Etichetă NFC Token Ring Cheie IC Categorie M1 S50 Compatibil RFID Keyfobs Card de Culoare Multi Citesc Doar

999 Produse

22.09lei

-14%

25.97lei

Adauga la lista de dorinte

Element Descriere

Caietul de RFID Grosime Card:

Element: RFID IC Keyfobs Frenquency: 13.56 MHz, mare frenquency Chipset: Fudan F08 Compatibile: MF 1K S50 chip Protocol: ISO14443A Capacitate: 1 k Gama de Citire: 2.5 - 10 cm Material: ABS Dimensiuni: 40 * 32 * 4mm Citire / Scriere: Citește Doar de Culoare: albastru, rosu, galben, negru, gri, verde, sau aleatoare.Pachetul Inclusiv: 10buc ABS artificiale protecția mediului materiale, lumină greutate, în condiții de siguranță și convenabil.Ușor de citit cipul cu frecvență rapid.

De remarcat: nu este UID schimbătoare card, bloc 0 s ector nu este inscriptibil, nu poate fi folosit pentru a copia cărți.Dacă aveți nevoie pentru a copia cărți, vă rugăm să alegeți UID schimbătoare de cărți.

Ne-am angajat la satisfacția dumneavoastră.Feedback-ul dvs. pozitiv si rating de 5 stele va fi foarte apreciat.Multumesc!!!Dacă nu sunteți satisfăcut prin orice mijloace, vă rugăm să ne dea o oportunitate de a oferi o soluție adecvată.Transport:

1.Ne va livra comanda în termen de 2-5 zile (cu excepția sărbătorilor)odată ce plata este confirmat.

2.Vom trimite pachete din întreaga lume, prin DHL,EMS,Fedex,TNT,E-pachete,China post,Funkit.ro Standard de Transport,etc. puteți avea informații de urmărire prin alegerea oricare dintre aceste livrare metodă dă.

Plata:

1. Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.

2. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

3. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

4. Am doar nava a confirmat adresa furnizată de Alipay.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa și numărul de telefon în Alipay adresa de note pentru transport în condiții de siguranță.

5. Vă rugăm să completați adresa în limba engleză,și asigurați-vă că adresa în Funkit.ro este compensată cu detalii adresa de livrare înainte de a plăti.Cumpărătorii ruși,vă rugăm să ne lăsați numele tău complet Rusia, ca urmare a politicii,vă mulțumesc!

Garanție:

1.Dacă nu puteți primi comanda în nostru timp de livrare garantat,vă rugăm să ne contactați,vom căuta pentru tine și să-ți dea răspuns satisfăcător,sau rambursare completă pentru tine.

2.Oferim O garanție de un AN pe acest produs .Dacă există o problemă cu produsul,acesta poate fi returnat numai că este în stare perfectă și cu motiv rezonabil.toate din pachetul nostru este verificat cu atenție înainte de expediere.dar dacă există o problemă cu produsul vei primi,va vom compensa, titlu acordat de situația de produs defect.

3.Noi oferim 15days sau mai multe de protecție timp după finalizarea comenzii.În cazul în care elementul are nici o problemă de garanție vă rugăm să ne contactați pentru o soluție satisfăcătoare.Cumpărătorul ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Politica De Retur:

1. Vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea elemente, dacă nu sunteți mulțumit cu ei.Returnare vor fi plătite de către cumpărător.

2. Pentru element greșit, puteți returna produsul în termen de 7 Zile ai primit pentru inlocuire.Produsele returnate trebuie sa fie in noi, stare de resalable: Include toate originale, materiale de ambalare.

3. Cu atenție reambalarea.Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să trimiteți un mesaj prin intermediul Comerțului manager.Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de ore de luni până sâmbătă.END

  • Chipset-ul:
  • Citească și să Scrie Distanță:
  • Aplicații:
  • Lectură ori:
  • Dimensiuni:
  • Nume De Brand: OBO MÂINI
  • Numărul De Model: RFID IC Keyfobs
  • Capacitate:
  • Culoare:
  • Material:
  • Protocol:
  • Frecventa:

Etichete: nfc ring, sticker nfc, inelul inteligent, splitter pentru monitor, tag rfid, Rfid 13.56 mhz card, nfc ring inteligent, rfid-cheie mi, etichetă nfc, 125khz rfid brățară.

Scrie o recenzie

(Pachet de 10 buc)RFID Brelocuri 13.56 MHz Etichetă NFC Token Ring Cheie IC Categorie M1 S50 Compatibil RFID Keyfobs Card de Culoare Multi Citesc Doar

(Pachet de 10 buc)RFID Brelocuri 13.56 MHz Etichetă NFC Token Ring Cheie IC Categorie M1 S50 Compatibil RFID Keyfobs Card de Culoare Multi Citesc Doar

Scrie o recenzie

Produse similare