Produs nou

Zbor caz în mișcare cap de spălare zoom led 19x15w rgbw în mișcare cap lumina 19 ochii în mișcare cap lumina cu CTO 2700~7200K funcție și E

999 Produse

152.78lei

Adauga la lista de dorinte

zbor caz în mișcare cap de spălare zoom led 19x15w rgbw în mișcare cap lumina 19 ochii în mișcare cap lumina cu CTO 2700~7200K și funcția ECO funciton destul de stocuri

lumina va veni cu cablu de alimentare, putere în și prin cablu și cablu dmx

Suntem un producător de etapa de iluminat pentru mai mult de 10 ani, lucram într-o atitudine serioasă, luminile noastre sunt de înaltă calitate, putem testa lumini pentru mai mult de 24 de ore.După inspecție este ok, totul este ok, atunci vom livra produsele la tine.bun venit pentru a achiziționa de la noi!

Bine ati venit la comanda de la noi și alege pentru a navei din Spania, dacă sunteți din țările UE, de asemenea, nu aveți nevoie să plătească orice altă taxă atunci când a primit lumina de la noi.

Vă rugăm să faceți clic corecte de cantitate și preț pentru a comanda, vă mulțumesc!

Cantitatea

Prin opțiunea dumneavoastră

Cel mai bun pret

2 buc lumina cu 1 2in1 caz de zbor

alege

2 buc cu flightcase

4buc lumini cu 2 2in1 zbor cazuri

2 buc cu flightcase

Despre metoda de transport maritim: 1. Vom livra produsele la tine în cel mai bun mod, vom alege DHL, FEDEX, TNT sau UPS, sau China Post pentru tine, atunci ne va fi livrat prin DHL, FEDEX, TNT sau UPS sau China Post pentru tine, pentru a evita creșterea taxelor vamale. 2. De exemplu, pentru bunurile de 23kg, statele UNITE ale americii, cel mai bun mod este de FEDEX, fedex au cel mai rapid de livrare data de livrare, cele mai mici taxe vamale și cele mai mici taxa de atestare, acesta este cel mai bun mod de transport maritim în statele UNITE ale americii. 3. În timp ce pentru bunuri de 10kg sau mai mici, pentru a livra în Germania, Franța, Italia sau Spania, DHL va fi cel mai bun mod de transport maritim. 4. Vom alege cea mai bună cale pentru tine, donrsquot vă faceți griji.Am făcut afaceri internaționale pentru mai mult de 10 ani, am o mulțime de experiență În acest domeniu.Dacă orice întrebare, trimite un mesaj de la mine, voi răspunde cât mai curând posibil!Pentru taxe vamale sau doriți să aveți un liber de taxe vamale, trimite un mesaj la mine, eu sunt dispus să te servească mai bine, sper că veți avea un frumos achiziționarea/cumpărarea de experiență aici.

Caietul de sarcini:

Tensiune: AC90-240V 50/60Hz.Intelligent design disipare de căldură, pentru a face corp de iluminat obține mai eficientă a căldurii în timpul utilizării, puteți utiliza lumini de ani. 3. Foarte gros Turnat-Aliminum chiuveta de căldură , face led-urile mai bine de răcire în jos, pentru a face durată de viață mai mare, led-uri și led-ul driver placa va fi mai durabil. 4. Ignifug de plastic și mentală locuințe , lame de ignifugare materiale, solide și mai gros. 5. Mai mult de Cristal Optic cu model , în formă de diamant taiere de șirag de mărgele de suprafață face lumina avea mai mult de ieșire de lumină , iluminarea suprafeței fi mai mare și emisia de lumină mai frumoasă. 6. Această lumină este cu powercon in și out, dmx și în afară: 7. Fiecare lumină va avea 1 powercon cablu, 1 powercon link-ul de televiziune prin cablu, 1 cablu dmx, 2 rapid încuietori pentru baza de lumina: 8. Osram led 15w 4in1 RGBW, 19 x COB (chip-on-board) 15 W 4in1 QCL RGBW (omogenă de culoare mix) : 9. Aluminiu dinți pentru pan și tilt , este mult mai durabil și stabil, mișcarea tăcut, puteți muta lpan șiînclinați mai ușor, puteți folosi lumina pentru mai mult de 7-8 ani fara nici o problema, sau 10 ani. 10. Fotografii pentru lumini: Noua Funcție cu CTO și ECO, este o spălare special în mișcare cap lumina pentru scena profesionist spectacol de iluminat:

Putere: 400W, putere suficienta.LED-uri: 19x15W Osram RGBW LED-uri.Funcție suplimentară: NOUL CTO și funcția ECO led se spală zoom 19x15w rgbw în mișcare cap lumina Zoom Fascicul de unghiul: 8 si 60 de grade.Focus: Electronic se concentreze.Strobe: 1-0 ori/secundă.Pan scan:540 de grade, viteză de deplasare rapidă, fără zgomot.Înclinare de scanare:270 grade, viteză de deplasare rapidă, fără zgomot . 3-faze motor pas, prin rotație într-un ritm mai buna viteza.Modul de Control: DMX 512, strobe, master/slave, auto rulate, sunet activ.Canale: DMX 16/24 Avansate de canale.Culoare: RGBW culoare și rgbw culoare amestecare.Efect: LED declanșator, CONDUS de reglare a intensității luminoase, LED-uri efect de curcubeu, macro-uri de efect.Clasificare IP: IP20 dimensiune Ambalare: 45x38x46cm.Net greutate: 9.2 kg.Greutate brută: 10,5 kg

Produs : 1. de înaltă calitate led-uri se spală zoom 19x15w: 2.Silent cooling fan in cap, mai bine disipare a căldurii, mai mult volum de aer și durată de viață mai lungă.11. Buna rata de Răscumpărare și feedback-ul pozitiv de la clienții noștri profesionale:

2in1 caz de Zbor cu luminile pus cu susul în jos:

FAQ:

Plata

Vom accepta doar Escrow pe Funkit.ro.și ca plata să se facă în termen de 4 zile de la cumpărare.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.

Transport

1. AM EXPEDIAT ÎN ÎNTREAGA LUME.Toate comenzile vor fi expediate de la Guangzhou, în China.Transport prin DHL:2-4 Zile, UPS-uri:5-7 Zile, UPSE:4-6 Zile, FEDEX: 5-7 zile și TNT, EMS, CHINA LAUTZ ȘI HONGKONG POST.

  • Ocazie: Scena profesionist & DJ
  • Canale DMX: Program avansat 16/24 canale
  • Pan, Tilt: 540 de grade, 270 grade
  • Zoom Fascicul de unghiul: 8-60 gradul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Efect: Se spală și efect de Zoom
  • Motor: 3-Faze motor pas
  • Tip De Element: Etapă Efect De Iluminare
  • Sursa de LED: 19x15W Osram LED-uri RGBW
  • Tensiune: 90-240V
  • Numărul De Model: BT-MHZ1915
  • Putere: 400W
  • stroboscop: 1-20 ori/secundă
  • Display: Display LCD albastru
  • Stil: Lumina de Scena DMX
  • FOCUS: Electronice focus
  • Funcția: DMX, Sunet activ, auto, Master-slave
  • Nume De Brand: gzbestlight
  • Certificare: ROHS

Etichete: dmx led, banjo tricou, țara lumini de partid, sarcina lumini, barra mișcare cap, dj, control dmx, dj mixer, caz de telefon, led.

Scrie o recenzie

Zbor caz în mișcare cap de spălare zoom led 19x15w rgbw în mișcare cap lumina 19 ochii în mișcare cap lumina cu CTO 2700~7200K funcție și E

Zbor caz în mișcare cap de spălare zoom led 19x15w rgbw în mișcare cap lumina 19 ochii în mișcare cap lumina cu CTO 2700~7200K funcție și E

Scrie o recenzie

Produse similare