Produs nou

În Aer Liber Termometru Digital Fereastră Transparentă Celsius Termometru Analog Autoadezive De Monitorizare A Temperaturii De Sticlă Lipit

999 Produse

36.79lei

-9%

40.43lei

Adauga la lista de dorinte

În aer liber Termometru Digital Fereastră Transparentă Celsius Termometru Analogic Auto-adeziv de Monitorizare a Temperaturii Pahar Pasta de Lipit

Material: acril transparent placa, placa acril transparent

Culoare: alb transparent

Dimensiuni: diametru cadran: aproximativ 11CM

Greutate: 0.08 kg

Lista de produse: în aer liber pentru uși și ferestre termometru

Produs introducere: În timpul iernii, temperatura interioară a casei noastre vor fi foarte diferite de temperatura exterioară, mai ales în timpul iernii, în nord, în interior și în aer liber diferenta de temperatura va fi de 10 la 40 de grade.

Dacă sunteți în interior pentru a ști cu ușurință temperatura exterioară, aceasta oferă o bună bază științifică pentru excursia noastră de activități, care pot reduce în mod eficient nostru rece și alte boli.

Ușa și fereastra termometru proiectat si produs de fabrica noastra poate fi atașat cu ușurință la suprafață exterioară a ușii și ferestrei de sticlă a măsura cu precizie schimbările de temperatură din exterior.

Ușa și fereastra termometru este un pointer de tip pătrat.Precizia internă bimetal este sensibil la schimbările de temperatură de detectare mediu.Produsul nu are nevoie de nici o baterie, se poate preveni ploaie, și funcția de produs nu este afectată de mediul dur.

Descriere produs: produsul utilizează 3MM grosime acril transparent placa ca termometru cu cadran, ceasul miezul este acoperit cu oțel inoxidabil shell, 3M puternic adeziv față-verso, produsul are proprietati anti-ploaie funcție, puteți rapid și precis măsoară temperatura exterioară.

Temperatura de măsurare: -40 ~ 50 ° C, precizie +/- 2C

Cum să utilizați: Ștergeți exteriorul pahar de pe fereastră sau ușă cu o cârpă, rupe hârtia de protecție de pe banda adezivă de produs, țineți produsul, și a pus produsul pe partea exterioară a ferestrei sau pe geam afara door.By închiderea ferestrei sau a ușii, puteți citi temperatura exterioară în interior.

Metoda de curatare: 3M fata-verso cu autocolant este un plastic de fixare.Produsul poate fi scos de fixare de plastic.După praful de pe cadran este eliminat, produsul poate fi identificată și pună centura.

  • Nume De Brand: Loriver
  • Putere Tip: NICI unul
  • Utilizare: în aer liber
  • Dimensiunea De Afișare: 4.0 - 6.9 Cm
  • Teoria: Higrometru
  • Lista De Produse: în aer liber, ușă și fereastră termometru
  • Tip Display: Digital
  • Stil: Agățat De Perete
  • Diametru Cadran: despre 11cm
  • Numărul De Model: HG16412A1
  • Greutate: 0.08kg
  • Max Măsurare A Temperaturii: 50°C 69°C

Etichete: solar fereastra termometru, extern digital window thermometer, higrometru în aer liber, portabil monitor transparent, termometru transparent celsius, oamenii higrometru, mare în aer liber, termometru, saună termometru digital exterior, clar fereastră termometru, analog mari termometer.

Scrie o recenzie

În Aer Liber Termometru Digital Fereastră Transparentă Celsius Termometru Analog Autoadezive De Monitorizare A Temperaturii De Sticlă Lipit

În Aer Liber Termometru Digital Fereastră Transparentă Celsius Termometru Analog Autoadezive De Monitorizare A Temperaturii De Sticlă Lipit

Scrie o recenzie

Produse similare