Produs nou

1BUC SVI3101D SVI 3101 D original Nou

999 Produse

23.74lei

Adauga la lista de dorinte

Bine ati venit la magazinul nostru!

Noi oferim preț scăzut și produse de înaltă calitate și cele mai satisfăcătoare servicii

Dacă aveți nevoie pentru a achiziționa un număr mare de produse, vă rugăm să ne contactați, prețul poate oferi cel mai mic preț, să-i fericiți împreună .

Cumpărătorii observa:

1. Compania noastra poate cumpăra alt accesoriu Electronic și IC părți pentru tine.Ar trebui să ne spună clar despre produsul e de calitate, sufix,încapsulare și așa mai departe.

2. Compania noastra este o entitate de administrare.Avem o mulțime de note care nu le putem incarca tot de pe ei.Mulțime de a cumpara de calitate va fi mult mai ieftin.Contactați-mă dacă nu sunteți de acord noastră de preț.

3 .Pentru a evita deteriorarea sau pierderea din transmisie.Vă rugăm să confruntat verificați părți atunci când le primiți.Nu conectați dacă e ceva în neregulă.Si sa ma contactati la o dată.Hai să rezolve problema împreună.

Transport

1.Ne va livra elementele termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este de ajuns.

2.Putem livra la tine prin poștă aeriană/DHL/TNT/EMS/Fedex.Pls contactati-ne direct, și vom folosi moduri preferate.

3. Cumparatorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil.

Feedback-ul

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv, vă mulțumesc pentru ajutor.

2.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să vă rugăm să ne anunțați.Ta sfaturi constructive va fi propunerea noastră de a revizui și de a îmbunătăți, vă mulțumesc pentru înțelegere.

Se întoarce

Se întoarce acceptat.Elementul trebuie să fie în starea inițială.Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea lor inițială.

  • Numărul De Model: svi3101d
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Compatibil Marca/Model: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: SVI3205, svi3101b, w21.8, 220v 2000w, lm338k, led faza, svi3101, Comutator De Putere Electronic, flashmoment luciu de buze, hpa02224.

Scrie o recenzie

1BUC SVI3101D SVI 3101 D original Nou

1BUC SVI3101D SVI 3101 D original Nou

Scrie o recenzie

Produse similare