Produs nou

Respirabil Vara Maneca Scurta Barbati Ciclism Uniformă De Munte Biciclete De Îmbrăcăminte De Biciclete Mtb Jersey Set De Echitatie Costum Ciclismo Poliester

999 Produse

121.57lei

-45%

225.09lei

Adauga la lista de dorinte

modname=ckeditor Nou Respirabil Vara cu Maneci Scurte Ciclism Bărbați Mtb Biciclete Imbracaminte Mountain Bike Uniformă Ciclu de Haine Ropa Ciclismo Hombre Jersey Caracteristici: 1. Material: de înaltă calitate, alături de cusut tesatura . 10 0% Poliester , wicking, anti-microbiene, rapid-uscat si respirabil.senzație de rece, simt netedă, moale și confortabil. 2. Spate 3 buzunare: Acolo sunt 3 buzunare pe partea din spate de ciclism jersey, pot pune sticle cu apa, telefon,ect. 3. Brand fermoar: de Înaltă calitate LEOBAIKY Brand cu fermoar, fermoar complet invizibil design, arata mai frumos, fără probleme, fără bloc. 4. Benzi reflectorizante: 2 buc benzi reflectorizante pe mijlocul de buzunar.Te fac să fi mai în siguranță atunci când de echitatie pe timp de noapte . 5. Tiv banda Anti-alunecare: anti-alunecare, close-fit design, face echitatie fi mai liber, chiar dacă exercitii Intense. 6. Sublimarea completă cu Italia de cerneală.luminoase de culoare, nu se estompeze.Pantaloni Caracteristici: 1. Tesatura: 80% Poliester & 20% lycra, netede, wicking, anti-microbiene , respirabil, înaltă elasticitate. 2. Pantaloni picioare Anti-alunecare design: silicon anti-alunecare banda de la partea de jos a pantaloni.close-fit și confortabil, face echitatie rapid și libertate, chiar dacă Intens exercițiu 3. Sublimarea completă cu Italia de cerneală.luminoase de culoare, nu se estompeze. 4. Gel Căptușit: cele mai Noi respirabil gel tampoane interiorul pantaloni ciclism, respirabil și confortabil.Potrivite pentru sezonul de Vară: Caracteristică: uscare Rapidă 1. Extrem de Respirabil și serviciile oferite de wicking tesatura de performanță ciclism purta în cele din urmă te ține uscat și răcoros.Chiar ești transpirat, ciclism Jersey nu aderă la pielea ta. 2. Pentru a ajuta jucătorii, chiar și în cele mai nefavorabile circumstanțe poate menține o temperatură confortabilă și umiditate, și de descărcare de gestiune sudoare; care credem ca va ajuta, de asemenea, pentru a atinge cel mai bun.Pachetul inclusiv: Jersey X 1buc pantaloni Scurți X 1buc FAQ: de Ce să Alegeți LEOBAIKY? 1,LEOBAIKY este un profesionist de sport în aer liber din fabrica,se Concentreze pe bicicleta timp de 10 ani. 2, LEOBAIKY în conformitate cu standardele internaționale de producție. 3, LEOBAIKY a fost mult timp înregistrate branduri internaționale, și popular în Spania, Franța și multe alte țări Europene.De ce LEOBAIKY prețul este scump decât altele?Preturile noastre sunt rezonabile,nu Vom concura pentru prețul, nu facem decât să urmăm calitate.Am promisiunea de cea mai buna calitate pentru tine.Notă:

Aceste este Asiatice dimensiune care este mai mică decât Europeană și NOI dimensiuni.Vă rugăm să vă mărime de selecție bazat pe sugestiile noastre și dimensiunea diagramă.Acest dimensiunea diagramă este numai pentru referință, dacă nu știți ce dimensiune pentru a alege, vă rugăm să ne contactați!Produse Detalii Spectacol Pentru Jersey Înaltă calitate LEOBAIKY Brand cu fermoar, fermoar complet invizibil design, arata mai frumos, fără probleme, fără bloc.

Tesatura: 10 0% Poliester , wicking, anti-microbiene, rapid-uscat si respirabil.Senzație de rece, simt netedă, moale și confortabil.

Subrat Material: de Înaltă calitate, alături de cusut tesatura.Confortabil si respirabil.Spate 3 buzunare: Acolo sunt 3 buzunare pe partea din spate de ciclism jersey, pot pune sticle cu apa, telefon,ect.Benzi reflectorizante: 2 buc benzi reflectorizante pe mijlocul de buzunar.Te fac să fi mai în siguranță atunci când de echitatie pe timp de noapte .Tiv banda Anti-alunecare: anti-alunecare, close-fit design, face echitatie fi mai liber, chiar dacă exercitii Intense.Pentru Pantaloni (nu salopete pantaloni scurți) Material: 80% Poliester & 20% lycra, netede, wicking, anti-microbiene , respirabil, înaltă elasticitate.Sublimarea completă cu Italia de cerneală.luminoase de culoare, nu se estompeze.Pantaloni picioare Anti-alunecare design: silicon anti-alunecare banda de la partea de jos a pantaloni.close-fit și confortabil, face echitatie rapid și libertate, chiar dacă exercitii Intense, reduce echitatie rezistență Gel Căptușit: cele mai Noi respirabil gel tampoane interiorul pantaloni ciclism, respirabil și confortabil.Culoare Pentru A Alege Detalii De Transport Maritim:

1. Cele mai multe elemente ne va livra în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.În general, timpul de livrare este între 7-60 de zile .Dar, uneori, este depinde personalizate diferite de rezolvare a problemelor.Mai mult timp ne vom transport prin China Post Air Mail, Livrare prin EMS,DHL, TNT sau FEDex sunt, de asemenea, disponibile în cazul în care comanda este de peste 2kg .vă rugăm să așteptați cu răbdare și vă rugăm să nu deschideți litigiu.Mulțumesc mult pentru înțelegere. 2. Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare.Avem fabrica noastră,și o mulțime de produse în stoc, compania Noastra este situat în Shenzhen China,astfel încât să putem de transport rapid.Returnare și Rambursare: Dacă există orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând, înainte de a reveni sau deschiderea unui litigiu, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele pentru tine.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, sau vom refuza de a face o rambursare.Pentru un produs defect vă rugăm să ne oferi imagini clare.Multumesc!!!Feedback: vă Rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Model: Ciclism De Îmbrăcăminte Pentru Bărbați
  • Gen: BĂRBAȚI
  • Aplicabile: în aer liber, sport 2020 cele mai noi tricouri de ciclism pentru barbati
  • Metode De Vânzare: Fabrica De Vânzări Directe
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Mutil tesatura
  • Numărul De Model: LB20-Ms03e
  • Tricouri Material: 100% Poliester
  • Elemente: oamenii de biciclete jersey set
  • Se potrivesc: Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
  • Tip: iute uscat ciclism set 2020 ; ciclism de îmbrăcăminte
  • Pantaloni Material: 80% Poliester si 20% Stretch & Spandex
  • Maneca Dimensiunea: maneci scurte
  • Sezon: Vara
  • Ciclism Jersey Pad Stil: GEL Respirabil Pad
  • Lungime Fermoar: Plin
  • Numele: ciclism bărbați seturi ; Îmbrăcăminte de Biciclete rutier
  • Nume De Brand: LEOBAIKY
  • Articol: vara ciclism tinuta bărbați
  • Funcția: Iute Uscat & Respirabil Și Confortabil Si Moale
  • Caracteristici: de înaltă calitate, alături de cusut tesatura
  • Dimensiune: summer short sleeve cycling jersey sets
  • Caracteristic: 3M Reflecție & spate 3 buzunare si 3D gel paded

Etichete: șosete mtb enduro, costum femei, jersey om, oraș biciclete de munte, cycl jersey, bicicleta mtb, fox cursa, cervelo ciclism jersey 2020, arsuxeo sacou, ciclul rochie de oameni.

Scrie o recenzie

Respirabil Vara Maneca Scurta Barbati Ciclism Uniformă De Munte Biciclete De Îmbrăcăminte De Biciclete Mtb Jersey Set De Echitatie Costum Ciclismo Poliester

Respirabil Vara Maneca Scurta Barbati Ciclism Uniformă De Munte Biciclete De Îmbrăcăminte De Biciclete Mtb Jersey Set De Echitatie Costum Ciclismo Poliester

Scrie o recenzie

Produse similare