Produs nou

Urallife Telescopic Etaj Ventilator Electric Desktop Wireless Răcitoare De Aer Reîncărcabilă 180 Rotativ Fanii Umidificator Lumina Pentru Casa Inteligentă

999 Produse

171.45lei

-16%

206.55lei

Adauga la lista de dorinte

Urallife Telescopic Etaj Ventilator Electric Desktop Wireless Răcitoare De Aer Reîncărcabilă 180°Rotativ Fanii Umidificator Lumina Pentru Casa Inteligentă

Vă rugăm să rețineți de mai jos înainte de a plasa comanda: vă Rugăm să rețineți că acest element este Xiaomi lanț ecologice produse, deci aici nu este nici un Xiaomi LOGO-ul pe ea!!Vă rugăm să rețineți că înainte de a plasa comanda!!!Vă mulțumim pentru înțelegere!

Caracteristici: Trei pene-frunze de paletele ventilatorului , Puternic și delicat sursa de vant - L pot uniform și dens taie fluxul de aer, astfel că a trimis vântul nu este moale, potrivit pentru mame și sugari.Design detașabil, Ușor de curățat - curățați cu Ușurință praful acumulat bacterii, nu mai trebuie să vă faceți griji despre rezistenta la vant, răcoritoare și confortabil în fiecare zi.Ușor de depozitat , Nu ocupa spatiu - Pliere design de stocare, nu de a provoca praf, se bucură de o viață curată Retractabil ventilator de podea , Ușor de comutare între modul de - Toate-in-unul complet pliabil depozitare, trei trepte de viteza vântului, indiferent de modul pe care o alegeți, este potrivit pentru diferite scenarii.Pentru a alege cum doriți - Desktop/Etaj - spațiu este a ta, doar pliere 12cm, care se întinde până la 90 cm, potrivite pentru diferite locuri.

Telescopic Etaj Ventilator Electric

Vânt puternic | Usor de transportat| Purificare și umidificare

Aer condiționat partener

Rece și plin fluxul casa Utilizat cu aparate de aer condiționat pentru a promova circulația aerului și de a echilibra temperatura interioară.

Noapte caldă de lumină

Blând de protecție a ochilor Când luminile sunt aprinse, este cald și romantic și artistic, cum ar fi însoțită de stele, iar luna, noaptea nu e întuneric, somnul este mai dulce.NOTĂ: Această funcție doar versiunea de upgrade cu.

Pentru a alege cum doriți

Desktop/Podea spațiul este a ta, doar pliere 12cm, care se întinde până la 90 cm, potrivite pentru diferite locuri.

Trei pene-frunze de paletele ventilatorului

Puternic și delicat sursa de vant Se poate de uniform și dens taie fluxul de aer, astfel că a trimis vântul nu este moale, potrivit pentru mame și sugari.

Design detașabil

Mai ușor de curățat Curățați cu ușurință praful acumulat bacterii, nu mai trebuie să vă faceți griji despre rezistenta la vant, răcoritoare și confortabil în fiecare zi.

Ușor pentru depozitare

Nu ocupa spatiu Pliere design de stocare, nu de a provoca praf, se bucură de o viață curată

Retractabil ventilator de podea

Comutare ușoară între fiecare modul All-in-one complet pliabil depozitare, trei trepte de viteza vântului, indiferent de modul pe care o alegeți, este potrivit pentru diferite scenarii.

Cerere

Detalii Produs

*Gratuit tijă telescopică Comuta în funcție de scena *Micro USB interfață de încărcare Ventilatorul este instantaneu înviat cu sânge * Anti-alunecare cu pernă Fund anti-alunecare mat funcționează în mod constant

Produsul Pachet

Pls acorde o atenție faptul că versiunea standard nu are control de la distanță.

  • Tensiune: 5V
  • Origine: NC(de Origine)
  • Funcția De Sincronizare: Nici O Sincronizare
  • Control De La Distanță: Da
  • Putere: 5W
  • Tremura capul metoda: Stânga Și Dreapta
  • Numărul De Model: ZS6004

Etichete: tijă telescopică, aer penis artificial, festo, aer difuze, corn pentru masina tare, aromoterapie difuze, mini router instrument, n serles telefon, aer claxon, 15w fan.

Scrie o recenzie

Urallife Telescopic Etaj Ventilator Electric Desktop Wireless Răcitoare De Aer Reîncărcabilă 180 Rotativ Fanii Umidificator Lumina Pentru Casa Inteligentă

Urallife Telescopic Etaj Ventilator Electric Desktop Wireless Răcitoare De Aer Reîncărcabilă 180 Rotativ Fanii Umidificator Lumina Pentru Casa Inteligentă

Scrie o recenzie

Produse similare