Produs nou

Câine Mare Vesta Impermeabila De Companie Sacou Haina De Iarna Cald Haine De Câine Pentru Mediu Pentru Câini De Talie Mare Îmbrăcăminte Reflectorizantă Labrador Tinuta

999 Produse

35.39lei

-35%

54.47lei

Adauga la lista de dorinte

Câine Mare Vesta Impermeabila De Companie Sacou Haina De Iarna Cald Haine De Câine Pentru Mediu Pentru Câini De Talie Mare Îmbrăcăminte Reflectorizantă Labrador Tinuta

Caracteristică:

Tip: Rezistent La Apa Caldă Câine Sacou Haina

Material: Poliester, Lână și bumbac PP

Sezon: Toamna/ Iarna

Culoare: Albastru/Rosu/Galben/Rose Red

Dimensiune: XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL

Caracteristică:Termocontractibile guler înalt,Vânt cald,Ascuns de tracțiune gaura,Ușor pentru a trage,design lucios,Noapte de siguranță.

Vă rugăm să măsoare câinele tău pentru a-ți alege dimensiunea corectă!

Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți 1-2 cm abatere.

Te rog, alege o marime mai mare daca animalul tau creste rapid sau între 2 dimensiuni Pentru cele două picioare de companie haine, vă rugăm să acorde o atenție la piept circumferinta De patru picioare,trebuie să se potrivească atât circumferinta piept și spate lungime

Pachetul Include:

1 x Impermeabil Câine Sacou

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.Comanda va fi închis automat în cumpărătorul nu a plătit, după 20 de zile.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Shippment:

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3) Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4) imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5) durata de TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7) din Cauza statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Returnare Și Rambursare:

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Funkit.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Mai jos situația nu acceptă politica de rambursare:

1) Clienți comandat gresit produse.

2) Produsele deteriorate în mod artificial de către clienți

3) Părțile lipsă de clienți

Feedback-ul:

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice problemă până la a face să vă mulțumiți cu noi.Vă mulțumim pentru înțelegere!

4. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Funkit.ro!

  • ropa para perro: ropa de perro
  • Nume De Brand: KIMHOME ANIMALE DE COMPANIE
  • roupas para cachorro: haine pentru caini
  • roupa para cachorro: haine pentru câini pentru câini de talie mică
  • mic câine haine: costum pentru câini
  • câinele paltoane jachete de iarnă: Animale De Companie În Jos Jachete
  • roupas de cachorro: haine pentru york
  • ropa perro: roupa cachorro
  • haine pentru câini pentru câini de talie mică: yorkshire terrier
  • Material: Poliester
  • Sezon: Toamna/Iarna
  • Haine Pentru Caini: câine haine de iarnă
  • roupa de cachorro: ropa de perros mascotas
  • Tip: Câini
  • model: Solid

Etichete: mijlocul câine haina de ploaie, aur retriever, zmee câini, pânză de câine, accesoriu câine, rd290, labrador negru, legăturile animale de companie, haina caine, câine.

Scrie o recenzie

Câine Mare Vesta Impermeabila De Companie Sacou Haina De Iarna Cald Haine De Câine Pentru Mediu Pentru Câini De Talie Mare Îmbrăcăminte Reflectorizantă Labrador Tinuta

Câine Mare Vesta Impermeabila De Companie Sacou Haina De Iarna Cald Haine De Câine Pentru Mediu Pentru Câini De Talie Mare Îmbrăcăminte Reflectorizantă Labrador Tinuta

Scrie o recenzie

Produse similare