Produs nou

Wireless Portabil Chilotei Penis artificial Vibratoare Jucarii Sexuale pentru Femei Cupluri Adulte de sex Feminin Vaginale G Spot Stimulator Clitoris Sex-Shop

999 Produse

69.37lei

-29%

99.10lei

Adauga la lista de dorinte

vibrator portabil

►HIWUP Portabil Vibrator se potriveste fiecare persoana Superba ca Tine!

Ne vom concentra pe produse de îngrijire personală.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface fiecare consumator.

Despre XC88

♥De la distanță este echipat cu o baterie buton și poate fi schimbat pentru baterie și se aplică un pic de forță pe cusătura pe partea asta. ♥Se incarca cu cablu USB.Clipește în timpul încărcării,și nu mai clipește când ați terminat.De obicei este nevoie de 3 ore pentru a fi complet încărcată,atunci acesta poate vibra continuu timp de 2h.

♥Dual Motor&Dublu Emoție:punctul G si clitorisul sunt stimulate în același timp, va pot ajuta, dar vreau să țip.Clitoridian masaj parte este acoperită de particule, creșterea de frecare și oferindu-vă mai mult de plăcere,veți ajunge la orgasm mult mai ușor. ♥15-25M de Control de la Distanță:Ea are mai departe de la distanță de control de la distanță decât alte produse similare.Încercați să-l ia cu ea ascunde în vaginul tău, pe stradă, în birou, probabil, la cinema,lasa-ti partenerul de control accesorii,veți experimenta bruscă neașteptată emoție oriunde si oricand.Dar nimeni nu poate auzi,pentru că ea are de înaltă calitate motor,apoi aproape silențios. ♥7 Frecvența de Vibrație și Design-ul Ergonomic va stimula în mod constant clitorisul și punctul G pentru a vă ajuta să ajungă la orgasm.Simțiți-vă liber pentru a comuta între moduri pentru a se potrivi place viteza,bucurați-vă mai multe jocuri interesante opțiuni. ♥100% Silicon rezistent la apa de Design să vă puteți bucura de libertatea de a utiliza masaj în baie, dus, jacuzzi sau oriunde doriți.Medicală material siliconic, moale si piele-friendly, ușor de curățat, în condiții de siguranță și de încredere. ♥Păstreze Secretele și Private Ambalaj:Vom avea un dedicat cutie sigilata, ambalaj nemarcat, un confidențiale livrare, și ordinul expres, fără a părăsi orice cuvinte sensibile.

Cum să utilizați telecomanda:

♥1.Porniți vibrator de activități prin apăsarea e tasta de pornire timp de 3 secunde. ♥2.Porniți de la distanță prin apăsarea e tasta de pornire timp de 3 secunde. ♥3.Apăsați tasta "+" sau "-" pentru a controla de la distanță vibrator. ♥Dublă acțiune vibrator stimuleaza-i punctul G, în timp ce masarea clitorisului într-un mod unic ♥Produsul are un motor pentru a stimula clitorisul, în timp ce celălalt motor are scopul de a masaj vagin.Dubla stimulare vă oferă mai multă fericire decât oricând înainte. ♥Cele două motoare de vibrator ambele au 7 moduri de vibrație.Doar schimba frecvența de vibrație prin butonul de alimentare de pe dispozitiv sau pe "+" sau "-" de pe telecomandă.

Frecare textura

♥Clitorisul masaj a crescut de particule care crește vibrația. ♥Firul de proiectare crește frecare și promovează stimularea. ♥Accidentat corpul se potriveste perfect pentru structura vaginului, și fiecare vibrație hit-uri sensibile parte. ♥, Prin urmare, HIWUP vibrator poate oferi noi placeri oricand, oriunde! ♥Nu ezitați să se bucure de această experiență fericită cât mai curând posibil.

Despre CD05/CD04

De încălzire Portabil Vibratoare Jucarii Sexuale pentru Femei Adulte Fraier punctul G, Clitorisul Stimulator fără Fir Control de la Distanță Chilotei Vibrator Produsul este o suge si scade produs, nu numai supt produs! ! ! !

Pachetul include:

1*portabil vibrator 1*control de la distanță accesorii 1*cablu USB de Încărcare 1*Manual De Utilizare

Vă Rugăm Să Rețineți:

1.Acest produs este pentru uz personal.Pentru sănătatea dumneavoastră, este recomandat să nu să se amestece cu alții. 2.Sugerează folosind elementul cu lubrifianți pe bază de apă pentru a face totul alunecos. 3.Se spală cu apă după utilizare, uscați și puneți-l într-un loc răcoros, după care. 4.Daca te simti inconfortabil, nu mai utilizați-l imediat. 5.Încercați să utilizați-l pentru a atinge sfârcurile, în spatele urechilor, talie, si anus, de a explora sensibile părți ale corpului dumneavoastră și bucurați-vă de o noapte pasionala. ►Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să trimiteți e-mail-ne ACUM și vom fi foarte bucuroși să vă ajute și să răspundă la e-mail/întrebare în termen de 24 de ore.

  • Caracteristica 5: vibratoare jucarii sexuale pentru femei
  • Sugestiv Sexual: No
  • Material: Silicon Medical
  • Caracteristică 2: Vibratoare Jucarii Sexuale Pentru Adulți
  • Mărfuri De Certificare A Calității: ce
  • Caracteristică 3: Biberon Vibrator pentru Femei
  • Caracteristică 4: Clitorisul Stimularea punctului G
  • Nume De Brand: UX Adult
  • Caracteristică 9: Penis artificial sex Vibrator pentru femei
  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristică 6: jucarii sexuale pentru cupluri
  • Caracteristica 7: Jucării pentru adulți
  • Rezistent la apa: rezistent la apa ipx7
  • Dimensiune: 30mm
  • Numărul De Model: XC88/CD05
  • Tip De Element: Vibratoare
  • Caracteristică 8: Jucării Erotice
  • Tip: Pune pe
  • Obscene Imagine: No
  • Caracteristică 1: Sex Stimulator Clitoris

Etichete: jucarie sexuala femeie, al meu jucării sexuale, anal vibrat, pentru femei vibrator pentru clitoris, punctul g, jucărie sexuală, bdsm jucărie, vibrat, sex stroker, erot jucărie, dispozitiv de management de cab wireless.

Scrie o recenzie

Wireless Portabil Chilotei Penis artificial Vibratoare Jucarii Sexuale pentru Femei Cupluri Adulte de sex Feminin Vaginale G Spot Stimulator Clitoris Sex-Shop

Wireless Portabil Chilotei Penis artificial Vibratoare Jucarii Sexuale pentru Femei Cupluri Adulte de sex Feminin Vaginale G Spot Stimulator Clitoris Sex-Shop

Scrie o recenzie

Produse similare