Produs nou

371030 Nou Fierbinte BT0202/BT2010 setul cu cască Bluetooth 3.7 V litiu polimer baterie 401030 core

999 Produse

30.10lei

-46%

55.75lei

Adauga la lista de dorinte

Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc!Sfaturi: Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest batteryBattery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. 2. Baterii Tensiune de 3.7 V-4.2 V sunt normalBattery Dimensiune și Capacitate a de eroare rangeBut putem gasi unul potrivit pentru tine. 3. Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie ModelVoltageCapacityetc., NICI cu Amănuntul BoxPacked în condiții de Siguranță în Punga cu Bule. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Dacă acest articol cu un plug vă rugăm să nu uitați să ne spuneți ce fel de mufa ai wantotherwise vom trimite articol fara conector pentru tine.Caracteristici: 1. 100% de brand nou. 2. De înaltă calitate și de mare capacitate. 3. Built-in de protecție a circuitului de PCM pentru a preveni supra încărcare sau descărcare peste. 4. Pachetul include: 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer.Aplicații 1. Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc.. 2. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigara Electronica Plat Cască Digital cu LED-uri și alte dispozitive electronice.

Compania promite că toate vânzările de produse sunt de O bază, cu șapte zile de garanție, de un an de garanție și fără garanție.Ne promitem că fiecare bază și produsul final va fi pe deplin testate și livrate.Adevăratul producător de baterie.Să cumperi siguri, utilizați pace a mintii.Bine ați venit în inspecție în câmp!

Produs Real:

Parametrii de produse:

Cald Sfat: Aceasta baterie este o terminat bateria cu panoul de protecție a funcțiilor de prevenire suprapreț, overdischarge, supracurent și protecție scurt-circuit.După comanda, vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru a confirma cerințele specifice produsului (cum ar fi lungimea liniei, dacă pentru a adăuga terminal de linie, dacă doriți să utilizați inkjet) și timpul de livrare.

Model produs: 371030P

Capacitate nominală: 85MAH

Dimensiune produs: grosime 3.7 MM (+ 0,2 MM) lățime 10MM (+ 0,5 MM) * timp de 30 mm (+ 0,5 MM)

Tensiune nominală: 3.7 V

Tensiune de incarcare: 4.2 V

Încărcare temperatura: -30 C ~ 40 grade C

De descărcare de gestiune temperatura: -30 C ~ +60 C

Temperatura de depozitare: -20 C ~ +30 C

Curent de încărcare: taxa standard: 0,5 C, încărcare rapidă: 1.0 C

Standard metoda de încărcare: 0,5 C CC (curent constant) taxa de la 4,25 V, atunci CV-ul (tensiune constantă 4.2 V) taxa până când curentul de încărcare este mai mică decât 0,05 C

Curentul maxim de încărcare: 1C

Curentul maxim de descărcare: 1C

Protecția IC parametri: clasa de protectie tensiune 4.20 V + 0.05 V, peste protecție de descărcare de gestiune de tensiune 2.7 V + 0,1 V, curent maxim de 3A.

Producătorii directe 3.7 V 7.2 V litiu polimer baterie, poate fi personalizat pentru a se conecta 7.4 V, cristal bogat protecția bord, MP3 MP4 MP5 navigator GPS, căști Bluetooth, sunetul mici, mici jucării, produse de securitate, palm computer, e-carte, stilou de înregistrare, de putere mobil, receptor audio și așa mai departe.Fabrica de vânzare directă, pot fi personalizate în funcție de mărimea clientului.

Bateria este recomandat pentru a fi reîncărcat cu incarcatorul original.Timpul de încărcare nu trebuie să depășească 5 ore.Daca defect încărcătorul este folosit sau timpul de încărcare este prea mult timp, bateria va fi deteriorate cu ușurință.

Primele 3 de încărcare ar trebui să fie pus la 10% și apoi reîncărcată pentru a activa complet bateria.Nu reîncărcați bateriile cu o cantitate mică de energie electrică, pentru a evita reducerea duratei de viață a bateriei și capacitatea.

Dacă aparatul nu funcționează pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să încărcați bateria cel puțin o dată pe lună, astfel încât performanța bateriei va fi redusă (Yan Zhonghui deteriorat baterie).

Baterie litiu-ion polimer de cunoștințe:

Polimer baterie este a treia generație de baterii litiu!Acest tip de baterie este dotat cu armate din aluminiu, placare, etanșare cu vid performanța este bună, corectă îndoire, deformare nu va fi deteriorat!Standard tensiunea bateriei este de 3.7 V, atâta timp cât dimensiunea și se potrivesc pot fi folosite!Dacă bateria este rău, aceeasi baterie poate alege dimensiunea.Similar baterii pot fi utilizate atâta timp cât se poate instala lângă mașină.

Adresa magazin: A089, Huaqiang de Nord Internaționale Electronics City, Futian District, Shenzhen.Contact Domnul Chen, telefon: 13662283360

Producătorii pot personaliza toate tipurile de 3.7 V, 7.2 V, 12V.baterii cu litiu, și acest new Taiwan de cristal bogat de protecție a bord poate fi folosit pentru a utiliza din Nou Japonez Bună de bord de protecție în conformitate cu cerințele clientului, cu trei rânduri de protecție bord cu recunoașterea end și de control al temperaturii, linie de trei placă de protecție, care pot fi personalizate în funcție de client, dimensiunea și cantitatea este excelent.

  • Servicii: Magazin de garanție
  • Cantitatea: 1BUC
  • Utilizarea: Alte
  • locul de origine: China
  • Acumulator De Schimb: Da
  • Numărul De Model: Baterie
  • Nume De Brand: yorwats
  • Dimensiune: Prismatic
  • Tip: Li-polimer
  • Setați Tipul: Numai Baterii
  • Pachet: Da
  • Protecție: pcb
  • Reîncărcabilă: Da
  • starea: 100% Nou

Etichete: qb, baterie li-ion samsung, ncr18650, baterie gratuit, baterie j2 samsung, spate baterie, STW, GTF, baterie ncr18650, Baterie.

Scrie o recenzie

371030 Nou Fierbinte BT0202/BT2010 setul cu cască Bluetooth 3.7 V litiu polimer baterie 401030 core

371030 Nou Fierbinte BT0202/BT2010 setul cu cască Bluetooth 3.7 V litiu polimer baterie 401030 core

Scrie o recenzie

Produse similare