Produs nou

Singxer SU-6 Interfata Audio XMOS XU208 CPLD Femtosecunde Ceas USB Interfață Digitală

999 Produse

2 849.18lei

Adauga la lista de dorinte

Singxer SU-6 XMOS XU208 CPLD Femtosecunde Ceas USB Interfață Digitală

Introducerea de produse:

SU-6 interfață digitală este o nouă generație de înaltă performanță USB interfață audio digital.Folosește XMOS cele mai recente xCORE-seria 200 și Xilinx de înaltă performanță pe scară largă PGA chip.SU-6 este o interfață digitală folosind un termostat la nivel de sistem de ceas.Crystek două CCHD-957 femtosecunde oscilatoare de cristal oferă o fundație solidă pentru superior de semnal audio de calitate de SU-6 ieșire.SU-6 interfață digitală utilizează un standard USB2.0 interfață de intrare, în timp ce SU-6 are un bogat interfață de ieșire, inclusiv S/PDI pentru fibre/coaxial RCA și BNC iesiri AES/EBU pentru XLR echilibrat de ieșire, RJ45 și interfețe HDMI.Ieșire I2S (inclusiv DSD PE semnal), ceas de ieșire acceptă MCLK ceas principal și WCLK cuvântul ceas.Sistemul de putere design a fost optimizat și partea de audio a fost alimentat de un 7.5 F (7,5 milioane uf) supercapacitor.

SU-6 este nou dezvoltat interfata USB, care este situat în high-end de interfață.În comparație cu produsele anterioare, vom folosi în principal următoarele patru noi auto-a dezvoltat tehnologii:

1, built-in CPLD pre-modelarea tehnologie, bazat pe tehnologia FPGA sursa tehnologie de sincronizare re-modelarea izolate I2S semnal, eliminând astfel aditiv bruiaj cauzate de izolarea chip.

2, nou proiectat FPGA algoritm, built-in buffere FIFO la datele și apoi ieșiri, SPDIF output este re-codificate de FPGA, astfel încât la ieșire coaxială poate sprijini PCM 384K și DSD DOP128 la cel mai înalt.

3, folosind CRYSTEK e CCHD-957 de înaltă performanță femtosecunde oscilator cu cristal, cu auto-a dezvoltat o temperatură constantă de sistem și de zgomot ultra-low condensator super-sistem de alimentare cu energie, îmbunătățirea în continuare a scurt-stabilitate performanță de ceas.

4. Original, unic sistem de ceas, toate circuitele din întreaga mașină să adopte sincron ceas de proiectare, în care USB ceas este sintetizat de PLL derivate din femtosecunde ceas.

Indicatori tehnici:

Rata de eșantionare suportate de către fiecare interfață de ieșire:

PCM: 44,1 KHz, 48 khz, 88,2 KHz, 96 khz,

176,4 KHz, 192 khz, 352.8 KHz, 384KHz

DSD: 2.8 MHz (DSD64) - DoP, nativ

5.6 MHz (DSD128) - DoP, nativ

11.2 MHz (DSD256) - DoP, nativ

22.5 MHz (DSD512) - native

Cam lățime: până la 32 de biți de peste I2S de ieșire

Până la 24 de biți / S/PDI, AES/EBU

Standarde electrice pentru fiecare interfață:

1, intrare USB socket este un standard USB-B tip feminin soclu, USB de alimentare gama este de 4,5 V-5.1 V;

2, DC PUTERE de intrare socket folosește DC2.1 soclu, susține 7,5 V-9V DC de intrare (pentru încărcare rapidă de super-condensator, sursa de alimentare necesara este 3A).

3, BNC interfață și RCA interfață de ieșire standard S / PDI semnal, nivelul este 550mV (conectat la încărcare standard), impedanța de ieșire este de 75 ohmi;

4, XLR interfață de ieșire standard AES / EBU semnal, nivelul este de 3,3 V (conectat la încărcare standard), impedanța de ieșire este de 110 ohmi;

5, cuvântul ceas (WCLK) de ieșire folosește BNC interfata, nivel TTL (fără sarcină), impedanța de ieșire este de 75 ohmi;

6, 2 HDMI-I2S semnale de ieșire prin HDMI soclu.Cele patru semnale de ieșire includ MCLK, BCLK, LRCLK, și SDATA semnale.Standard LVDS diferențial nivel este utilizat, și impedanța este controlat la 100 de ohmi.La PIN13-15 HDMI soclu este DSD_ON semnal, nivelul ridicat este I2S de lucru în DSD modul, nivelul este LVTTL; la PIN18 este de 5V slabă putere de ieșire (curentul de ieșire este mai mică decât 20ma), care pot fi folosite ca interfață plug-in indicație; 2 ieșire I2S linie de ordine este același.

7, RJ45-I2S ieșire I2S semnal este CMOS (5V) single-ended semnal de joasă impedanță de ieșire, de ieșire de patru semnale inclusiv MCLK, BCLK, LRCLK, SDATA semnal.

8, fibra optica port ieșiri standard de semnal optic.

Detalii de Design:

1. Pună în aplicare conceptul de design de energie electrică de la mama de sunet, să acorde o atenție la proiectarea de circuit de putere, adoptă extern DC input, built-in condensator super-putere, de alimentare, de înaltă performanță, cu zgomot redus și de răspuns rapid LDO.Întregul bord este alimentat de până la 6 independente LDOs.Digital audio de bord este alimentat de la un secundare LDO.Ceasul parte folosește chiar e zgomot ultra-low LDO, care stabilește o bază solidă pentru asigurarea performanță final de ieșire.

2, în scopul de a asigura o excelentă transmisie electrică de performanță, XLR prize sunt realizate din Elveția Neutrik produse, USB-B prize sunt realizate dintr-TE, și pasionat de BNC si RCA coaxial prize sunt realizate de producătorii din Taiwan.Chiar și siguranțele sunt selectate din Statele Unite ale americii.Litteluse model.

3. Placa de sunet este proiectat cu un 4-strat de bord pentru a se asigura o completă plan de masă și putere de avion.De mare viteză de design digital este folosit pentru a asigura integritatea semnalului și puterea de integritate de bord.Speciale de prelucrare de semnal de ceas, folosind pachete de design și precisă de control impedanta, pentru a asigura calitatea semnalului de ceas și de a îmbunătăți capacitatea de anti-interferențe.

  • Putere Maximă Per Canal: NICI O PUTERE
  • Numărul De Model: SU-6
  • Nume De Brand: gustard
  • Pachet: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: NICI unul

Etichete: audio auto, fx audio, ios interfață audio usb, icepower 50asx2, free audio compresor, amanero dac, blaster usb, ustars xmos, stick usb, gustard x20u.

Scrie o recenzie

Singxer SU-6 Interfata Audio XMOS XU208 CPLD Femtosecunde Ceas USB Interfață Digitală

Singxer SU-6 Interfata Audio XMOS XU208 CPLD Femtosecunde Ceas USB Interfață Digitală

Scrie o recenzie

Produse similare