Produs nou

Kuran Coran Coranul, Cartea Sfântă Suport Stativ Din Lemn Rehal Islam Decor Acasă

999 Produse

21.55lei

-14%

25.35lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

Lemn Eid al-Fitr Islamic raft carte Biblia cadru

Acesta este un minunat și unic lucru.

Aplicabile Musulmana Islam Eid al-Fitr sau alte festivaluri ca un decor.

Acesta poate fi de asemenea folosit ca un cadou de splendoarea și frumusețea.

Descrieri:

Material: lemn

Dimensiuni(aprox.):16.4 cm*12.8 cm* 14cm /6.45*5.03*5.51 în

Lista de pachete:

1* decor

Note:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de licitare.

2. Culoarea poate varia în funcție de ecran, vă rugăm să înțelegeți.

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp de Livrare(Prin Posta par Avion)Zile Lucrătoare + sâmbătă + SundayNorth American /Europa de Vest 7~20 daysEastern Europa 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Asia 15~45 daysSouth American 15~50 daysEastern Asiatice 7~20 daysOthers 15~60 de zile

Contactați-ne:

Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor

Misiunile Noastre:

1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

  • Caracteristică 1: Lemn Rehal Islam Decor Acasă
  • Caracteristică: Kuran Coran Coranul, Cartea Sfântă Suport Stativ
  • Stil: Festivaluri
  • Muzica: No
  • Vacanta: Nunta Si Logodna
  • model: Un singur Tip de pagină

Etichete: suport de carte din lemn, magnet de bucătărie, musulman coranul, lamin, coranul, urdu, un coran, coranul suport, rezervați clip pagina de suport, rezervați scrie.

Scrie o recenzie

Kuran Coran Coranul, Cartea Sfântă Suport Stativ Din Lemn Rehal Islam Decor Acasă

Kuran Coran Coranul, Cartea Sfântă Suport Stativ Din Lemn Rehal Islam Decor Acasă

Scrie o recenzie

Produse similare