Produs nou

Chitara acustica capo chitara Acustica metal capo Lemnului capo chitara accesorii piese

999 Produse

20.56lei

-40%

34.27lei

Adauga la lista de dorinte

Salutari de la vânzător

Salut,Multumesc pentru vizita YUEKO magazin de muzică,ne sunt dedicate pentru a furniza bun muzicale produse și cele mai bune umanizat serviciu,vă doresc o viață fericită,bucurați-vă de cumpărături aici!

Orice problemă, vă rugăm să contactați-mă imediat,voi fi mereu aici și să aștepte pentru tine!Nume: Nou lemnului de prindere capo Culoare: Sapele, porțelan albastru și alb, lemn de culoare, lemn de trandafir cereale Model: MA-10A\B\C\D

Aplicație: Folk la chitară, chitară electrică, chitară havaiană mică

1. Banii dumneavoastră este plătit pentru a Funkit.ro după ce primiți bunuri, Funkit.ro va da bani în contul nostru.Și dacă suntem de acord să se întoarcă banii este Funkit.ro da-l la tine.Deci, acest lucru este sigur.

2. Puteți face plata pentru comanda prin Paypal ,Card de Credit, Bani Booker, Money Gram, Banca T/T, Western Union etc.

1.Nava de timp depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de alți factori cum ar fi vremea sau poziția de destinație.Dacă ați văzut pachetul a ajuns la locul, puteți verifica cu obiceiurile sau oficiul poștal local, astfel încât să puteți obține mărfurile în curând.

2.Timpul normal de livrare cu diferite express companiei.

EMS : timp Estimat de livrare 5-10 zile de lucru

China post air mail :timp Estimat de livrare 15-45 zile de lucru

ePacket : timp Estimat de livrare 5-10 zile de lucru,nava la NOI doar

: Serviciile de Finlanda : timp Estimat de livrare 10-30 zile de lucru, nava în Federația rusă și Belarus numai.

Funkit.ro Standard de transport : timp Estimat de livrare 15-45 zile de lucru

Hong Kong Post Air Mail : timp Estimat de livrare 15-45 zile de lucru

Orice alte exprimă doriți , puteți să ne contactați.

Vom lăsa în mod automat un feedback pozitiv pentru toată lumea cine a finaliza tranzacția și să ne lase feedback-ul pozitiv.

1.Dacă vă place produsele noastre , vă rugăm să ne dea de Cinci Stele și feedback-ul, și alții să se bucure de ea prea.

2. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi , dacă sunteți nemulțumit cu ea , vă rugăm să contactați-mă în primul rând în loc de a da un feedback negativ, și în acest fel putem face cu ea mult mai eficient.

3. Vom da cinci stele feedback-ul pentru orice cumpărător prea.

4.Vă rugăm să mi e-mail prin MESAJELE MELE' sau "Intreaba Vanzatorul Întrebări" dacă aveți orice întrebare cu privire la lista noastră sau achiziție.

Numele nostru de brand este YUEKO,care este dedicat pentru a face produsele și timbrul de înaltă calitate.Sprijinul dumneavoastra este motivația de important pentru noi pentru a promova produse și lucrări.

Bine ati venit la invocate suggeations.Dacă există probleme ,vă rugăm să ne contactați imediat.Vom răspunde la prima dată și de a face tot posibilul pentru a face să vă mulțumiți.Răspunsul nostru ar trebui să ajungă la tine în 12 ore.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vom fi sincer apreciat că v-ar face un comentariu favorabil pentru noi!MULTUMESC!!!

  • Tip: CAPO
  • Nume De Brand: YUEKO

Etichete: chitara buton de metal, capo chitara electrica, tuner, chitara plectrum, pickguard strat, comerciale spuma acustica, cobre chitara piese, guitarra capo, acousitc chitara accesorii, antic chitara capo.

Scrie o recenzie

Chitara acustica capo chitara Acustica metal capo Lemnului capo chitara accesorii piese

Chitara acustica capo chitara Acustica metal capo Lemnului capo chitara accesorii piese

Scrie o recenzie

Produse similare