Produs nou

Lapusan Ciuperci Coajă Rupt Ganoderma Lucidum Spor Extract Pulbere Capsula Anti-Cancer si Anti-Imbatranire a Spori Imunitatea

999 Produse

47.82lei

-29%

68.30lei

Adauga la lista de dorinte

Lapusan Ciuperci Coajă Rupt Ganoderma Lucidum Spor Extract Pulbere Capsula Anti-Cancer si Anti-Imbatranire a Spori Imunitatea *60 total gel caps/ Sticla *Utilizare: Oral , Ia 2 bucati de fiecare dată de două ori pe zi

Acest produs este alimentare de sănătate realizate prin utilizarea Ganoderma lucidum spor de praf,carboximetilceluloza de sodiu ca materiale principale, s-au dovedit a sănătății funcția de a îmbunătăți imunitatea de animale funcția de test. [Numele produsului] Reishi shell-rupt pulbere spor Capsulă. [Ingredientele] Ganoderma lucidum spor de praf,carboximetilceluloza de sodiu. [Eficienței compoziția și conținutul] Fiecare 100g conține: brut polizaharid 2.01 g, ganoderma triterpene 1.71 g. [De îngrijire a sănătății funcția] a Îmbunătăți imunitatea. [Grup] Cel care are imunitatea scăzută. [Improprii grup de Copii. [Utilizare și dozare] de 2 ori / zi , 2 buc/ ora cu apă caldă, după cină. [Specificatii produs] 0,3 g / bucată × 60 fiecare flacon [metoda de Stocare] Sigiliu, păstra în loc răcoros și uscat. [Perioada de valabilitate] 24 luni. [Atenție] Acest produs nu poate în loc de medicamente. ***Produs De A Funcționa***

Anti-tumorale

Acesta a fost confirmat de multi oameni de stiinta care Anti-tumorale funcție de Reishi este prin consolidarea imunologic funcție.Compușii activi în Reishi, mai ales polysaccharose și triterpene, ar putea îmbunătăți corpul imunității nespecifice, a spori imunitatea organismului, celulele și fluidele organismului, astfel încât să promoveze generație de imun celular factori, atunci se produce efectul de inhibare a tumorii.Și, de asemenea, experimentul a confirmat că componentele active ale Reishi este direct celula efect de otravă, dar se poate îmbunătăți organismul anti-tumorale imunitate, și indirecte inhibarea celulelor tumorale de creștere și induce apoptoza celulelor tumorale, și astfel pot juca un rol de anti-tumorale.

Reglarea imunității

Reishi poate îmbunătăți în mod semnificativ fagocitoza macrofagelor index și fagocitoza procentuale, și mai puternic activitatea macrofagelor, cea mai mare imunitatea organismului.Macrofagele joacă un rol important în sistemul imunitar, nu numai în legătură cu imun specific, sunt, de asemenea, asociate cu corpul imun nespecific mecanism de apărare.De fagocitoza a macrofagelor este trupul lui, în principal, mecanismele de apărare împotriva externe bacterii, virusuri, fungi și paraziți.Este, de asemenea, una dintre cele mai importante mecanismul de efectul anti-tumoral.

Îmbunătăți boli cardiovasculare

Extract Reishi are evident efect cardiotonic.Poate întări forța de contracție miocardică, creșterea contracției miocardice amplitudine și de descărcare de gestiune, pentru a îmbunătăți infarct hipoxie celulară capacitatea.Reishi poate, de asemenea, îmbunătăți circulația sângelui în artera coronară, crește coronariene de flux.Și coronariene expansiune, poate crește infarct nutritive fluxul de sânge și de a îmbunătăți infarct circulație, și poate preveni trombocite activitate, inhibarea agregării plachetare, pentru a preveni ateroscleroza coronariana formarea placii, pentru a îmbunătăți funcția de cortexul suprarenal, și întârzie ateroscleroza placa, pentru a preveni infarctul miocardic.

Îmbunătăți metabolismul

Reishi are capacitatea de a promova pancreasul produce insulina, accelerarea microcirculatiei sângelui de pancreas, de piele, îmbunătățirea pancreasului funcția.Apoi pentru a corecta metabolismul organismului tulburări de zahăr, proteine, grăsimi, pentru a restabili starea inițială de echilibru metabolic.

În plus, acesta a fost cercetat ca Reishi poate îmbunătăți funcția hepatică, de a promova circulația sângelui, pentru a regla sistemul imunitar.Reishi poate, de asemenea, accelera eliminarea de toxine și metale grele, și poate îmbunătăți umane stimularea limfocitelor indicele de transformare, creșterea PHA test de piele la pacienții cu hepatită cronică.

Alți cercetători au susținut că, ținând Reishi poate excita sistemul hematopoietic, de a promova măduvei osoase hematopoietice funcția și de a promova biosinteza de măduvă Osoasă proteine, ARN-ul și ADN-ul,etc. Reishi, de asemenea, poate crește cantitatea de hemoglobina, celulele rosii din sange, reticulate de celule roșii din sânge, trombocite și de celule albe din sânge, împotriva celule albe din sânge scădere cauzată de medicamente chimice.

Ficat-protejarea

În general, hepatita se referă la țesutul hepatic daune cauzate de consumul excesiv de toxice încălcare sau virusul Hepatitei b atacuri.Nu contează înainte sau după leziuni hepatice s-a întâmplat, luând Reishi poate proteja ficatul și reduce deteriorarea ficatului.

Anti-imbatranire

Formarea de Radicali liberi, va accelera procesul de îmbătrânire a corpului uman.Extract Reishi are evident capacitate antioxidantă, evident, poate inhiba inima și ficatul peroxidarea lipidelor efect, reducerea leziuni tisulare.Reishi poate, de asemenea, reduce peroxidarea lipidelor serice și, evident, crește activitatea de eritrocite superoxid dismutaza (SOD), atunci clar super oxigen anioni radicalilor liberi din organism.Testele au dovedit că Reishi ar putea promova sinteza ADN-ului, extinderea genetica diviziunii celulare algebra, prelungi durata de viață a celulelor, astfel încât să încetinească procesul de îmbătrânire.

  • Unitate De Încărcare: Sticle
  • Termen De Valabilitate: 24 luni
  • Articol: Reishi de Spori de Ganoderma Lucidum pulbere Spor
  • Funcția: Sprijin imunitar, Anti-tumorale
  • Caietul de sarcini: 60 pcs/bottle
  • Metoda De Stocare: Sigilate, depozitate într-un loc răcoros, uscat
  • Ambalare: Sticla
  • Certificare: CFDA
  • Gen: Unisex
  • Utilizare: De 2 ori / zi , 2 buc/ ora cu apă caldă, după cină
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Caracteristică: ganoderma lucidum ganoderma
  • Numele Departamentului: Adult

Etichete: oamenii spor, magic ciuperci covor, magic spori de ciuperci, bratara cancer, miceliu de ciuperci, ganoderma lucidum, acoperit de carapace de broască țestoasă, reishi, cordyceps capsulă, ciuperci reishi.

Scrie o recenzie

Lapusan Ciuperci Coajă Rupt Ganoderma Lucidum Spor Extract Pulbere Capsula Anti-Cancer si Anti-Imbatranire a Spori Imunitatea

Lapusan Ciuperci Coajă Rupt Ganoderma Lucidum Spor Extract Pulbere Capsula Anti-Cancer si Anti-Imbatranire a Spori Imunitatea

Scrie o recenzie

Produse similare