Produs nou

Digital electric deget scanner de cod de sistem biometric de recunoaștere a amprentelor digitale de control acces

999 Produse

103.23lei

Adauga la lista de dorinte

Amprente pot fi înregistrate în mod continuu atunci când sistemul în registrul de stat; dacă nu este nevoie de adăugarea de amprente mai mult, de așteptare 8 secunde.(Amprentă capacitate este de 100 de bucăți, atunci când apăsați butonul SET,înregistrate amprentele sunt stocate în baza de date 01) 1.2 atunci Când înapoi la valorile implicite din fabrică, apăsați butonul SET până când auzi "Di" bip lung și muzica,înseamnă operație de inițializare de succes 2. Control De La Distanță: 2.1 Roșu indictor luminat mijloace de programare a declarat, muzica înseamnă operațiune de succes, default parola: 123456,lungimea parolei: 6numbers 2.2 Schimbare parolă: Apăsați *parola*1*parola noua*parola noua# 2.3 Înregistra amprenta: Apăsați*parola*2*DD# , DD de la 00 la 02(00, 01 și 02 consultați tothree diferite bazelor de date de amprente), fiecare bază de date poate stoca amprenta de 100 de bucăți; Ieșire de amprente în registrul de stat atunci când apăsați butonul * sau de așteptare pentru 10s. 2.4. Gol de amprente: Apăsați *parola*3*parola# 2.5. Activitatea de Control Mode: Apăsați *parola*4*00# modulului de Amprente touch funcția de stand-by PEApăsați *parola*4*01# modulului de Amprente touch așteptare funcție(în mod Normal pe Modul) 2.6. Timpul de întârziere pentru închiderea releului: Apăsați *parola*5*SS #; SS de la 00 la 20, SS înseamnă închiderea timp de releu(de la 0.5 s la 20 de ani), de exemplu: 00 înseamnă 0,5 s, 20 înseamnă 20 de ani; timp Implicit este de 5s. 2.7. Șterge amprenta: Apăsați *parola*6*DD#, DD de la 00 la 02 (00, 01 și 02 consultați tothree diferite bazelor de date de amprente). 2.8. PasswordUsing: Apăsați *parola și releu închis, apăsați # și releu deschis.

Această ordine:

1*cititor de amprentă 1*cutie de control 1*mai îndepărtate(de program)

Parametru

Sursa de alimentare: DC10V--30V Standby curent: de 6mA(DC12V) Ieșire:Releu(Max.curent: 10A) Amprentă capacitate: 300 bucăți Instrucțiuni pentru controlul bord: 1. SETAȚI Butonul: 1.1 Apăsați butonul SET în scurt timp,sistemul în registrul de stat și indicatorul luminos flash rapid, apăsați de două ori pentru fiecare amprenta, amprenta registrul de succes atunci când aud muzică.Notă:

  • Nume De Brand: ZOCORFID
  • Numărul De Model: ZC216

Etichete: sistem de recunoaștere a feței, amprente hp windows 10, scanner deget usb, scanner de amprente, masina de imprimare degetul, Amprente, cititor de amprente, usb scanere de amprente digitale, Control Acces, finger print scanner.

Scrie o recenzie

Digital electric deget scanner de cod de sistem biometric de recunoaștere a amprentelor digitale de control acces

Digital electric deget scanner de cod de sistem biometric de recunoaștere a amprentelor digitale de control acces

Scrie o recenzie

Produse similare