Produs nou

ATV GY6 50cc 60cc 80cc Ambreiaj Centrifugal Mini Moto Dirt Bike Atv Quad 3 Pantofi de Primăvară Motocicleta Bloc Ambreiaj Scuter

999 Produse

37.54lei

-39%

62.56lei

Adauga la lista de dorinte

Bine Ati Venit La Magazinul Nostru

Descriere:

Caietul de sarcini:

Material:Metal

Culoare: Ca imagine arată

Montarea: Pentru GY6 50cc 60cc 80cc motoreta scuter ATV-ul care vine cu 139QMA motor 139QMB

Pachetul inclus :

1 * Ambreiaj accesorii

Notă:

(1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

(2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Caracteristică:

*1.100% de brand nou și de înaltă calitate.

*2.Acesta este fabricat din materiale de înaltă calitate pentru durabilitate.

*3.Pentru GY6 50cc 60cc 80cc motoreta scuter ATV-ul care vine cu 139QMA motor 139QMB

*4.Înlocui direct de accesorii originale.

Poza:

Acceptam urmatoarele metode de plata,puteți folosind Visa,Western Union,PayPal și așa mai departe.dacă aveți probleme în plată,vă rugăm să contactați cu noi.

Vă rugăm să confirmați ADRESA cu atenție odată ce ați face ordine.

Toate comenzile sunt, de obicei, expediate în aceeași zi sau în următoarea zi lucrătoare după ce plata este primită.Cu toate acestea, în timpul sezonului de vârf comenzile sunt expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la data primirii exclusiv de Vacanta sau zile închis.

Transport vor fi la nivel mondial prin intermediul Epacket/China post air mail/UPS/FEDEX/DHL/ EMS.

Retur :

Dacă elementul DOA(Dead de Sosire), Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile, Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi.

Garanție :

Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție, în cazul în care elementul defect în 3 Luni, Vom oferi înlocuire fără Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.

Dacă elementul Defect după 3 Luni, Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi, va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Cumpărătorii s-ar Putea Nevoie pentru a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.

Situația de bază de depozit:

Combinate cu caracteristicile de o mare varietate de depozite, diferite bunuri, greutate și dimensiuni, proiectarea și planificarea multi-strat mansarda platforma raft s-a dezvoltat treptat de la un singur acces pentru multi-funcțional de acces, de la un singur raft categorie să o combinație de mai multe raft categorii, astfel încât să îndeplinească diversificat nevoile de stocare de clientii de e-commerce.

Ca urmare a cererii de livrare rapidă, în plus față de design-hidraulic de ridicare a platformei, glisați, de asemenea, pot fi adăugate pentru a evita care afectează viteza de livrare în caz de pană de curent.

Preveni diferite marci de mișcare, și de design specifice cutii pentru clasificare.

Feedback-ul:

  • Caracteristici Speciale: Ambreiaj
  • Tip De Material: Metal
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numele Modelului: QM206359
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Tip De Element: Ambreiaj & Accesorii
  • Articol Greutate: 0.55kg
  • Nume De Brand: GISAEV

Etichete: 1e40qmb carburator, gy6 150cc piese de performanță koso, Gy6 50cc, somar pantofi pentru bărbați, electr scuter, cf moto, 139qmb piese de schimb, 157qmj, Cilindru 50cc, motorizat de biciclete motorizate.

Scrie o recenzie

ATV GY6 50cc 60cc 80cc Ambreiaj Centrifugal Mini Moto Dirt Bike Atv Quad 3 Pantofi de Primăvară Motocicleta Bloc Ambreiaj Scuter

ATV GY6 50cc 60cc 80cc Ambreiaj Centrifugal Mini Moto Dirt Bike Atv Quad 3 Pantofi de Primăvară Motocicleta Bloc Ambreiaj Scuter

Scrie o recenzie

Produse similare