Produs nou

Baseus Auto Portabil Jump Starter Dispozitivul Power Bank de Urgență 12000mAh de Mare Putere Auto 12V Baterie Booster Auto Dispozitiv de Pornire

999 Produse

247.72lei

-49%

495.43lei

Adauga la lista de dorinte

Este un mod 고객 여러분, 세관에서 이러한 유형의 제품 배송은 세금 번호를 입력해야하며 주문할 때 입력 scanare 세금 번호는 판매자에게 표시되지 않으므로 세금 번호를 입력하십시오. 이름 뒤에. 예를 들어 P + 12 자리 숫자입니다. 가능한 scanare 빨리 상품이 발송 될 수 있도록 기입 해주십시오. 주문할 때 세금 번호 입력을 잊은 경우 세금 번호 메시지를 보낼 수 있습니다. 협조 해주셔서 감사합니다 질문이 있으시면 연락 주시기 바랍니다.

BASEUS Energie Super Jump Starter Auto Pro

1000A Curent de Vârf, Jumpstart Imediat

O masina poate fi pornit într-o secundă atunci când bateria este descărcată, pentru că de vârf de curent de până la 1000A și mare putere.Explozie-dovada celulele cu rata de descarcare mare sunt concepute pentru masina salt start și poate rezista la mare năvală.

Un Bun Ajutor pentru Benzina/Diesel Vehicule

Acest salt starter este echipat cu 4 șiruri de celule de baterie, care are un puternic salt start performanță decât convenționale cu 3 șiruri de celule de baterie, oferind putere puternic pentru mare-deplasare diesel și pe benzină vehicule.Nu contează cât de mari de deplasare, masina poate fi încă jumpstarted prin apăsarea unui buton, de economisire-te de așteptare fără sfârșit.Suport 12V/6.0 L de benzină vehicule și de 12V/3.5 L diesel vehicule

Jumpstart Vehicule, Chiar și la -20°C

Rata de descarcare mare de celule cu smart power supply IC permite jump starter lucra în mod normal, la temperatură scăzută.Built-in de protecție de temperatură rezistență ruleaza bine, în mare diferenta de temperatura mediului, fără deteriorarea componentelor din cauza supratensiune și subtensiune.Suport de lucru -20°C la 60°C

Taxa Dată și de a Folosi de 50 de Ori

Încărcați complet de 12000 mAh de mare capacitate litiu-polimer baterie odată pentru utilizare repetată.Testele indică faptul că încărcată complet jump starter poate relansa Toyota Crown Royal 3.0 cu un motor natural aspirat mai mult de 50 de ori.

0.05 mA de Consum Redus de Energie, Incredibil de Lungă de Viață a Bateriei

Baterii de mare capacitate și de mică putere de curent face ralanti consum de energie cât mai mică de 0,05 mamă.Se poate menține 85% din baterie pentru un an plin de putere deci încă mai funcționează dacă ați uitat să încărcați-l în timpul anului.

Precis Afișaj Digital de Procentul de Baterie

Doar atingeți un buton pentru a ști procentajul bateriei curent pe smart display digital și încărcați-l în mod corespunzător.

Multi-funcțional de Protecție Aprindere Cleme pentru Utilizarea în condiții de Siguranță

Inteligent de aprindere cleme cu opt siguranța de protecție a veni cu produsul, care sunt de până la standardele de testare pentru mai sigură utilizare.

Atât un Salt Starter și o Putere Banca

Corpul este echipat cu multi-funcțional de interfață pentru a relansa și, de asemenea, sursa de alimentare.Se poate servi ca o banca de putere pentru a furniza putere pentru telefoane și alte produse digitale, folosind o interfață de Tip C cu 5V/3A ieșire pentru încărcarea unele laptop-uri.

Stricte De Control Al Calității, Nouă Protectii De Siguranță

Acest produs are nouă protecție modele, care trece teste stricte la diferite niveluri pentru a oferi o garanție puternică pentru călătorie în condiții de siguranță.Vom insista pe testarea produselor noastre cu standarde mai ridicate decât media pe industrie, și au trecut mai multe internațională a certificatelor de siguranță.

Păstrați Îmbunătățirea de a Crea Design Distinctiv

Stick cu design clasic masina sport pentru a crea o altfel de urgență jump starter.O combinație de față partea de design și lumini de masini sport, și textura de metal creează ochi-prinderea aspectul și de înaltă performanță.

Pentru prima dată, Utilizatorii pot Relansa în 3 Pași simpli

1.Introduce inteligent de aprindere cleme în CE5 interfață de salt starter, și clema indicatorul clipește în roșu și verde alternativ. 2. Deschide capota, si clip pozitive și negative de aprindere cleme pozitive și negative electrod de baterie de mașină în mod corespunzător. 3. Du-te în mașină și porniți-l în sus.După pornirea autovehiculului, vă rugăm să eliminați jump starter imediat.

  • Curent De Vârf: 1000A
  • Capacitate baterie(mAh): 10000-12000
  • Tensiune: 12V
  • Capacitate: 12000mAh/3.7 V/44.4 Wh
  • De Tip C, Ieșire: 5V/3A (Max)
  • Extern De Certificare De Testare: CCC
  • Ieșire USB: 5V/2.4 a (Max)
  • Caracteristici Speciale: SOS de Iluminat
  • Articol Greutate: 0.89kg (including package)
  • Certificate: FCC
  • Origine: NC(de Origine)
  • Încărcare Rapidă: Două-Mod De Încărcare Rapidă
  • Curent de pornire: 600A
  • Nume De Brand: BASEUS
  • Potrivit: 12V 6.0 L benzina auto / 12V 3.5 L diesel masina
  • Rata De Conversie: 85%~90%
  • Numărul De Built-in Baterii: 4
  • Incepand De Tensiune: 12V
  • Intrare: 5V/3A (Max)
  • Dimensiune: 163mm x 83mm x 36.5mm

Etichete: banca de putere, bwart, masina buna, mewtwo jucărie de pluș, Jump Starter, incarcator auto usb, flint, lifepo4 12v 200ah, baterie v, anker soundcor.

Scrie o recenzie

Baseus Auto Portabil Jump Starter Dispozitivul Power Bank de Urgență 12000mAh de Mare Putere Auto 12V Baterie Booster Auto Dispozitiv de Pornire

Baseus Auto Portabil Jump Starter Dispozitivul Power Bank de Urgență 12000mAh de Mare Putere Auto 12V Baterie Booster Auto Dispozitiv de Pornire

Scrie o recenzie

Produse similare