Produs nou

180W 80W LED Garaj Lumina 360 Grade Deformabile Lumina Plafon Pentru Acasă Depozit Atelier de Pliere Trei Frunze de Deformare Lampa

999 Produse

54.55lei

-35%

85.23lei

Adauga la lista de dorinte

Pachetul Inclus:

1X LED Lumina Garaj

1X Manual

Caracteristici:

5500 Lumeni LED Lumini de Garaj - Nou upgrade Patru frunze de Garaj Lumina are 192 de piese de înaltă calitate LED-uri, produce până la 5500 Lumeni luminozitate. De 2 ori luminozitatea decât Triplu Glow LED Garaj Lumina.Oferi o mai luminoase zonă pentru tine.Perfect pentru Garaj, Subsol, Mansarda etc. Este cea Mai bună opțiune decât trilight garaj lumina.

Deformabile Frunze Si 360° Iluminare - design Nou deformabile Patru frunze de garaj de lumină ale cărui frunze pot fi ajustate de la 0° la 90°, așa cum doriți.La unghiuri de inclinare reglabile-a făcut ajustarea în cazul în care ai vrut lumina îndreptate mai mult.Se poate acoperi toate colțurile care nu sunt acoperite de normal bec - 360° acoperire completă, Nici întuneric.

High-end de Fabricație Atelier de Lumină Făcut de Premium din Aluminiu - rezistent la temperaturi înalte și rezistente la coroziune.Die-cast din aluminiu design viteze de până disipare a căldurii.Fiecare panou are un unic gol-out design care mărește foarte mult suprafața de contact a panourilor, reducerea temperaturii de garaj lumină în timpul utilizării.

Viață lungă și Ușor de instalat - 80/180W cameră cu patru paturi Glow LED Garaj Lumina realizate din Aluminiu și Aerronautical Materica.Stabil și durabil în performanță maximă, de peste 50.000 de ore de viață face ca costul de întreținere tăiat brusc în jos.Și instalarea A fost la fel de ușor ca înșurubare într-un bec standard: Plug and Play.

Aplicarea pe scară largă & Client Service - GRESATEK Garaj Lampa este potrivit pentru o mare suprafață de iluminat, Cum ar fi Garaj, Hambar, Cameră de Utilitate, Depozit, Magazin și Subsol etc. Între timp, Gresatek servicii client prietenos și de a oferi cea mai bună experiență de cumpărături..este cea Mai buna investitie pentru casa ta de iluminat.

Caietul de sarcini:

Stil: trei frunze/patru frunze

Numărul de margele: 144/192

Versiune: 80/180W Versiunea Standard

LED-uri Sursei: SMD2835

Gama de Tensiune de intrare: AC 85~265V

Temperatura de culoare: 6500K pentru Lumina de zi Culoare

Rendering Index (CRI): 80-90

Material: plastic ABS

De Bază: E26/E27

Unghiul de iluminare: 270 grade

Durată de Viață de lucru: 50000Hrs

SIGURANȚA Opera:

-DOAR PENTRU UTILIZAREA ÎN INTERIOR

Utilizarea în aer liber nu este permis, din cauza titularul de lampă nu ar putea fi rezistent la apa.

-AVERTIZARE

1. Acest produs conține intensitate mare LED-uri dispozitive.Pentru a preveni permanent ochi deteriorat, nu priviți în fasciculul de lumină de la mică distanță.

2. După ce lampa este pornit pentru un timp, acesta va fi cald,dar nu va afecta utilizarea normală.În cazul în care lampa trebuie să fie înlocuit în acest moment, acesta trebuie să fie oprit și așteptați pentru un timp, și apoi se va răci.

/ Despre servicii /

Livrarea la Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat

Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii

Se întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă

Calitate garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Durată De Viață De Lucru: 50000hrs
  • Corpul Material: ABS
  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Tensiune: 85-265V
  • Nume De Brand: Smuxi
  • Numărul de margele: 144/192
  • Origine: NC(de Origine)
  • Rendering Index (CRI): 80-90
  • Putere: 80W/180W
  • Stil: 3 frunze/4 frunze
  • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
  • Sursa De Alimentare: AC
  • Sursa de LED: SMD2835
  • Certificare: ROHS

Etichete: pentru acasă, instrument de atelier, far u2, 3d dragon lampa, europa depozitul de transport maritim, ue depozit, 24v deșteptător, earphon, depozit, dm800.

Scrie o recenzie

180W 80W LED Garaj Lumina 360 Grade Deformabile Lumina Plafon Pentru Acasă Depozit Atelier de Pliere Trei Frunze de Deformare Lampa

180W 80W LED Garaj Lumina 360 Grade Deformabile Lumina Plafon Pentru Acasă Depozit Atelier de Pliere Trei Frunze de Deformare Lampa

Scrie o recenzie

Produse similare