Produs nou

Mini de Buzunar, Consola de jocuri Video Retro Portabil Jucător Joc de 8 Biți 400 De Jocuri Clasice în 1 AV Out pentru Amintire din Copilărie

999 Produse

17.47lei

-47%

33.57lei

Adauga la lista de dorinte

Built-in de 400 de jocuri,313 dintre ele nu se repetă,altele se repeta(nu este un joc în lista de la sfârșitul discription )

Există două versiuni:

1.cu gamepad-ul:include un gamepad,două persoane de joc(potrivit pentru cupluri)

2.fara gamepad,nu includ un gamepad,un singur jucator(se potrivesc pentru un singur câine ︿(︶)︿ )

ele sunt la fel,doar lipsa de un gamepad

Accesorii:

1x joc de jucător

1x gamepad

1x 1000mAh baterie litiu-ion

1x cablu AV

1 x cablu de încărcare

Parametru:

Ecran:3.0 inch LCD ecran color

Joc:built-in de 400 de jocuri

Două persoane de joc

Suport conectare tv

Limba:Engleză\Chineză

Built-in de 400 de jocuri clasice

Aceasta consola de joc built-in de 400 de tipuri de jocuri clasice.Include sport, aventură și jocuri de puzzle, precum și de gândire și învățare jocuri care implică memorie, matematica și logica.Acesta va avea întotdeauna ceva nou pentru a amuza în timp ce ai pic de dragoste sunt la domiciliu sau pe drum.

Suport 2 Modul De Jucător (Necesită Gamepad)

Puteți juca cu partenerul tau prin conectarea controler de joc.Se poate juca cu consola handheld, celălalt poate juca cu joystick-ul, relaxați-vă complet și experiență.echipa de lucru.

Suport Conectare TV

Digital multi-platforma de dispozitiv, poți să te joci pe TV care a AV OUT interfețe pentru o mai bună experiență de joc. 80cm cablu AV este inclus în pachet.

Baterie reîncărcabilă Ultimul timp de 7 Ore

Acest handheld consola vine cu 1020mAh baterie reîncărcabilă litiu, mai mult de 7 ore de viață a bateriei.Atunci când sunteți pe o călătorie de afaceri, de călătorie, camping, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la funcționare din putere.

3.0-Inch Ecran De Înaltă Definiție Ecran

3.0-inch de înaltă definiție ecran, asigurând portabilitate, în timp ce, de asemenea, luând în considerare confortul de jocuri.Nu prea voluminoase sau prea mici.Adaptate pentru copii, desigur, ca un adult, jucătorii, de asemenea, puteți găsi plăcerea în ea.

Portabil și Ușor de Transportat

Ultra slim si design compact, mini-ajuns pentru tine pentru a efectua.Potrivit pentru uciderea timp în care călătoresc în afara.

Sensibil Mare Buton

Toate joc de jucător a trecut strict repeta intrarile de la tastatura test, se asigura o bună performanță de la butoane, să ofere stabilitate și practic zero joc de întârziere.

De înaltă sensibilitate și precizie butonul de acțiune, vă oferă cea mai rapidă experiență de joc.

  • Dimensiunea De Afișare: 3.0"
  • Nume De Brand: MOUGOL
  • Numărul De Model: NGP
  • Afișaj Color: Da
  • Ecran Tactil: No
  • Pachet: Da
  • culoare: Roșu,Alb,Negru,Albastru,Galben
  • Comunicare: USB

Etichete: joc de buzunar merge, du-te de buzunar, cutie retro joc consola, pălărie de jocuri video, 8 biți consol, legăturile nintendo, joc portabil player, bluetooth wii, notepad retro, consol joc.

Scrie o recenzie

Mini de Buzunar, Consola de jocuri Video Retro Portabil Jucător Joc de 8 Biți 400 De Jocuri Clasice în 1 AV Out pentru Amintire din Copilărie

Mini de Buzunar, Consola de jocuri Video Retro Portabil Jucător Joc de 8 Biți 400 De Jocuri Clasice în 1 AV Out pentru Amintire din Copilărie

Scrie o recenzie

Produse similare