Produs nou

Cos De Rufe Pliabil Depozitare Jucărie Găleată Picnic Coș De Rufe Murdare Cutie Panza Organizator De Spalat Haine Murdare Coș Mare

999 Produse

137.01lei

-60%

342.57lei

Adauga la lista de dorinte

Caietul de sarcini:

Material: Bumbac

Culoare: culoare Cafea cu flori frânghie, frânghie floare bej

Dimensiuni: 33cm în diametru și 38cm lungime (nu includ mâner curea)

Notă:

1. Culoarea de elemente reale pot fi ușor diferite de la imaginea de listare din diferite ecran de computer.

2. Datele sunt numai pentru referință, și datele manual este măsurată.Erorile sunt normal.

Caracteristică:

1. Design la modă și decorațiuni interioare: Armonios de culoare de potrivire este echipat cu 2 manere confortabile.Elegant depozitare coș poate dubla ca decor acasă și container de depozitare pentru dormitor, baie, spălătorie și jucării pentru copii.

2. 100% bumbac coarda : naturale pure fir de bumbac face coarda de depozitare coș de prietenoase cu pielea și ecologic.Excelent moliciune, nu conține nici substanțe chimice, poate fi folosit pentru sugari, copii, sifon, bumbac, mătase, haine și podele din lemn.

3. Durabil și lavabil: pliabil, dar foarte elastice, sfoara bumbac material îl face ușor pentru a restabili forma umplut cu obiecte.Durabil și ușor de curățat.

4. Dimensiunea și depozitare haine dimensiune: folosit pentru spatiu de stocare mai mare.Un ideal organizator cadou pentru prietenii inaugurare, grădiniță pentru copii, cameră de zi cărți, reviste, prosoape, pătură de stocare și de spălat.

5. Design la modă și decorațiuni interioare: Armonios de culoare de potrivire este echipat cu 2 manere confortabile.Elegant depozitare coș poate dubla ca decor acasă și container de depozitare pentru dormitor, baie, spălătorie și jucării pentru copii.

6. Acest coș drăguț oferă o moale, sigur, puternic și mare soluție de depozitare pentru diverse nevoile organizatiei.Acest cos este realizat din 100% bumbac frânghie, care are o flexibilitate extraordinară, iar designul său unic permite pentru a recupera forma sa după pliere.

7. Ingeniozitatea, excelent moliciune, fără substanțe chimice, prietenos cu pielea, naturale, ecologie, în condiții de siguranță pentru copii și adulți, cu un stil Nordic design, pot fi adăugate la casa ta.Un spatios spațiu de stocare și un design plăcut.Acesta oferă O mulțime de spațiu de stocare poate satisface nevoile de diferite organizații.

8. Acest lucru de două-ton coș adoptă o casă-ca design și poate fi perfect integrat cu diferite stil decorativ ocazii: de spălătorie, cameră de zi, dormitor, balcon, etc. Cu 2 built-in mânere și lumină greutate, acesta poate fi mutat în mod liber și cu ușurință, injectând-o atmosferă confortabilă la fiecare colț de acasă.

9. În condiții de siguranță pentru copii.Puteți sta pe cont propriu, dar fabricat din bumbac pur de frânghie.Copilul dumneavoastră poate trage cu jucării drăguț.Când notepad mare cade pe degetele lor, niciodată nu va fi dureros din nou.

10. Organizator Multifunctional Organiza necesitatile de zi cu zi și de a organiza toate reviste, cărți și alte cheltuieli diverse de la domiciliu.A crea un spațiu confortabil pentru oaspeții dumneavoastră, permițându-vă să se bucure de timp liber în camera de zi.

11. Fi bine să-ți hainele.Aceasta sfoara bumbac coș poate proteja hainele, și pătură nu va fi cuplat sau mucegai.

Pachetul Inclusiv:

1 X rufe Murdare

  • Caracteristică 9: Coș de rufe mare
  • Numele produsului: Pliabil Coș De Rufe Murdare
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: 100% bumbac coarda
  • Caracteristică: Pliere
  • Caracteristică 3: Cos De Rufe Pliabil
  • Caracteristică 4: Laundr Coș
  • Caracteristica 5: coș de rufe mare
  • Caracteristică 6: cos de rufe pliabil
  • Stil: Modern
  • Caracteristică 2: Coș De Rufe
  • Caracteristica 7: coș de rufe pentru hainele murdare
  • Caracteristică 1: Coș De Rufe

Etichete: mic coș de rufe, coș de rufe izgara, coș de rufe murdare, verde coș organizator, coș de rufe coș de bambus, picnic cesta, coș de organizator, snur de bumbac, folie de depozitare organizator, coș de rufe pliabil.

Scrie o recenzie

Cos De Rufe Pliabil Depozitare Jucărie Găleată Picnic Coș De Rufe Murdare Cutie Panza Organizator De Spalat Haine Murdare Coș Mare

Cos De Rufe Pliabil Depozitare Jucărie Găleată Picnic Coș De Rufe Murdare Cutie Panza Organizator De Spalat Haine Murdare Coș Mare

Scrie o recenzie

Produse similare