Produs nou

433 Mhz Universal Control de la Distanță Comutator AC85V ~ 250V 1CH Nou Tip Releu Modulul de Receptor și Transmițător RF Electron de Control Diy

999 Produse

22.59lei

-30%

32.29lei

Adauga la lista de dorinte

Datele tehnice Ale AC 85V -250V Receptor:

Putere de intrare:AC 85V-250V Standby Curent: 97dbm Distanta de transmitere: 20-50 m ( spatiu deschis) Decodare modul: software-ul de decodare Numărul de potrivire de control de la distanță taste: 40 butoane Suport de la distanță de tip: cod de Învățare 1527code, Fix code(cod de Rulare pot fi design) Modul de lucru:de Moment, de Comutare, Blocare Cabluri tip:fix termina Dimensiune PCB: 75*52*24mm.

Despre DC 6V 2 CANALE Transmițător:

Frecvența de operare: 433.92 MHz De alimentare de 3V Monedă de Celule Buton Baterie (Acumulator inclus ), Material: PVC.Model de baterie: CR2016 Buton: 2 butoane Dimensiune: 59mm x 28mm x 8mm; tensiune de Operare: 3V ; Operare Curent: 12mA Putere de emisie: 10 mw Modulație modul: CERE (AM).Tip de codificare: de Învățare.Transferuri de la distanță: 80m

Pentru Pachetul Include: (5 pentru modelul poate fi ales)

Diferite opțiuni includ diferite pachete:

Pentru Modelul 1: Numai 220V 1 CH Primi

Detalii: Receptorul Comuta Modul: 1 Bucată cu carcasa de Plastic

Pentru Modelul 2: 1 RC și 220V Primi

Detalii: Receptorul Comuta Modul: 1 Bucată cu carcasa de Plastic Control de la Distanță: 1 Bucată cu Baterie

Pentru Modelul 3: 2 RC și 220V Primi

Detalii: Receptorul Comuta Modul: 1 Bucată cu carcasa de Plastic Control de la Distanță: 2 Bucati cu Baterie

Pentru Modelul 4: 3 RC și 220V Primi

Detalii: Receptorul Comuta Modul: 1 Bucată cu carcasa de Plastic Control de la Distanță: 3 Bucăți cu Baterie

Pentru Modelul 5: 4 RC și 220V Primi

Detalii: Receptorul Comuta Modul: 1 Bucată cu carcasa de Plastic Control de la Distanță: 4 Piese, cu Baterie

Imagini de produs

Despre modul de Lucru:

De moment:Împingeți butonul de la distanță , releul se conectează, eliberați butonul de la distanță , releul dis-conectează.Comutare:Apăsați o dată butonul de la distanță , releul se conectează , apăsați de două ori butonul de la distanță , releul dis-conectează .Blocare:Împinge Un buton de la distanță, releul se conectează, împingeți butonul de la distanță B, releul dis-conectați-vă.

De compensare cod :

Împingeți butonul de învățare pe receptoare de 8 ori , codurile vor fi curățate .După clearning cod, toate de control de la distanță nu poate funcționa nici mai mult.

Învățarea cod :(de moment)

Împinge cheie de învățare pe receptor dată de timp, vine într-un moment de modul de setare .Așteptați un moment , LED-ul va fi oprit , vine în învățare stat .Push buton , indicator LED pe receptor bord va clipi apoi se desprinde .După 3 secunde, LED-ul indicator va fi din nou , de învățare cu succes .

Învățarea cod : ( Comutare )

Împinge cheie de învățare pe receptor de două ori , este vorba de comutare în modul de setare Așteptați un moment , LED-ul va fi oprit , vine în învățare stat .Push buton,indicator LED pe receptor bord va clipi apoi se desprinde.După 3 secunde , LED-ul indicator va fi din nou , de învățare cu succes .

Învățarea cod :( Blocare )

Notă: atunci Când vă alegeți pentru modul de blocare , în scopul de a învăța mai mult control de la distanță , aveți nevoie pentru a învăța două tipuri diferite de buton , prima dată învățat este de "PE", a doua oară învățat pentru "OFF".De exemplu : butonul A=, button B = OFF Împinge cheie de învățare pe receptor triple timp , LED-ul (pe Receptor)va clipi de 3 ori.Când LED-ul este pornit, apăsați butonul de control de la distanță(vrei să înveți), Apăsați butonul de la distanță A, LED flash de 3 ori .Împingeți butonul de la distanță B, Led flash de 3 ori .După 3 secunde , LED-ul indicator va fi oprit , de Învățare pentru a reuși.A = LA , B = OFF .

Ce e Mai mult:

Mai important, sistemul poate stoca 40 de control de la distanță de chei.Dacă numărul de butoane de control la distanță mai mare de 40, inițial control de la distanță va fi pierdut.

Probleme au nevoie de atenție: considerente de Siguranță:

1. Vă rugăm să Asigurați-vă că toate cablurile sunt conectate corect, înainte de a porni de pe sursa de alimentare, sau poate duce la deteriorarea produsului. 2. Să fie sigur de a plasa în cazul în care copiii nu pot atinge. 3. Asigurați-vă că mediul de lucru este în contact cu apă, umezeală și praf.Ar trebui să fie plasat într-un mediu potrivit pentru produse electronice.Inspecția periodică de întreținere este necesar. 4. Când vine vorba de utilizarea de curent alternativ cu tensiune mare și curent mare, instalarea și depanarea trebuie să acorde o atenție la siguranța personală sau de a cauta electrician profesionist-i ajuta, în caz contrar aceasta va provoca vătămare semnificativă.Sfaturi: Această AC 220V 1 canal receptor comutator este un Nou Tip! 433MHz RF poate fi conectat la 85V, 110V, 220V tensiune de alimentare!Cele mai recente coajă albă, de calitate mai bună!Mai frumos, mai practic buton de învățare, în condiții de siguranță !

  • Modul De Potrivire: De Învățare inteligent cod
  • Dimensiune PCB: 52*75*24mm (L,W,H)
  • Sprijin APP: No
  • Tensiune De Lucru: AC 85V-250V
  • temperatura de lucru: -30 - +80
  • Primirea Sensibilitate:
  • Comunicare Wireless: RF
  • Origine: NC(de Origine)
  • Curent De Repaus: 5mA
  • Nume De Brand: angry monkey
  • Pachet: No
  • Exemplu de aplicare:
  • Numărul De Model: AM2201 + AM2K05L Primi buton ca cod de învățare de la distanță de control
  • Shell: Noi coajă albă
  • Modulație modul:
  • Frecvența: 433 MHz
  • RF modul de lucru:
  • Utilizarea: Comutator
  • Terminalul De Ieșire: NO COM NC
  • Distanța De La Distanță: 10 ~ 100 de Metri de casa inteligentă interruptor atingeți comutatorul DIY RF control
  • Canal: 1

Etichete: 868 mhz transmițător, unitate de control, 433 rf, rf machin, 433 module, 423 mhz control de la distanță, 433 mhz comutator, unitate de control comutator, 433 MHz, 433 mhz antenă.

Scrie o recenzie

433 Mhz Universal Control de la Distanță Comutator AC85V ~ 250V 1CH Nou Tip Releu Modulul de Receptor și Transmițător RF Electron de Control Diy

433 Mhz Universal Control de la Distanță Comutator AC85V ~ 250V 1CH Nou Tip Releu Modulul de Receptor și Transmițător RF Electron de Control Diy

Scrie o recenzie

Produse similare